• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstiyorum ki Canı Yansın

Biraz fazla muhatap oluyorsunuz bence uzak durmanız gerekirken.
Olası ilişkisi için laf atmanız hoş degil.
Arkadaşınız için konuşmanızda.
Herkesin ağzı var, kendi söylesin, eğer bu kişilerin amiri değilseniz iş bölümüne müdahale etmeniz, konuşmaya bahane arıyormuşsunuz gibi gösterir sizi.
Bence biraz uzak durun. Muhatap olmayın. Böyle hem adama malzeme veriyorsunuz hem kendinizi rahatsız bir duruma sokuyorsunuz

Orda onunla konusmaya giderken zerre kadar aman gorurum konusurum hissiyle gitmedim yani nasil desem o hallerimi coktan atlattim belki biri oturur konusursa karsisindakine eziyet etmekten vazgecer dusuncesiyle konusmak istedim

Bir insana verilebilecek en güzel ceza, onu yok saymaktir. Yok sayılan herkesin canı yanar. O kişi o işyerinde yok. Bunu beyninize böyle kaydedin. Ne yaparsa yapsın ne söylerse soylesin, o kişi o işyerinde değil yok gitmiş uçmuş toz olmuş gibi farz edin.
Zaten bi suredir boylediydi onunla karsilasmamak icin onun geldigi giris kapisini bile neredeyse hic kulkanmiyordum 1 aydan fazladir karsilasmalarimizi saysak 4 kere olmaz oda sadece bir kere bu mevzu yuzunden konustuk

Yoksa karsilastigimizda gunaydin nasilsin dedim kolay gelsin dedim ayrilacakken o uzattı

Adam ne yapmış da bu kadar yok canı yansın yok bilmem ne olsun diyorsunuz. Bu kadar kin nefret.. yazık yani size.

Bir de şey yani adamla konuşmak istemiyorsunuz da mübarek habire bir konuşma filan. Yani baktım yaş 30 diyor sonra konuya bakıyorum en son lisede filan böyleydik yani bilemedim...
Adam 4 ay kadar bi ilgili alakali davrandi aklimdan gecmezken aklima girdi yetmedi her konusmanin sonunu evlilige basladi sonra dondu sirtini gitti.

Ben olabilir bakti olmadi mantikli olani düşündü derken mesafe koyarken deneyip her muaffak olamadigi iliskiden sonra gelip aklimi kurcaladi bu yaptiklari sizce canimi acitmasina yetecek birsry degil mi

Back