• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstiyorum ki Canı Yansın

nicksizbikims

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2017
314
180
18
39
Merhaba kızlar uzun oldugunu biliyorum ama lutfen okuyup bi akıl verin ki artik birazda ben can yakıp mutlu olayayım

Bilenler bilir bi süre önce iş yerindeki bir öküzün ilgisine kapılıp ayaklarım yerden kesilmişti...Sonrada hicbirsey yokmus gibi davraninca havalandıgım yerden olduğu gibi yere çakilmiştım

Neyse zaten olmayacagini bi süre önce kesin kez anladim ilkin zorlansamda aramizda hicbirsey olmamis gibi davranmaya calistim ve kendimde bitirdim.

is yerinde bir arkadas kız arkadasiyla olan fotografini gosterdi yani kiz arkadasi oldugunu biliyordumda resmiye binince ciddi oldugunu göstermek manasinda gosterdi o arada bizim dengesiz şahısta orda elinde telefon ordan biri ona eee seninkini ne zaman gorucez degince bende var herhalde birseyler baksana telefon elinden dusmuyor dedim. (Ki gercekten oyle onceden telefonunu eline almayan insan simdi en yogun zamanda elinden dusmez)

Ben oyle degince bu demesin mi korkma daha birsey yok
O an dedim ki galiba bu haddinden fazla havalandi kendi kendime is geregide olsa onu cok az gorme karari aldim

Onun yapacagi isleri başkasi halledecekse bi sekilde baskasina hallettiriyorum yada onceden o arkadaslarla oturuyorsa arkadaslari gormek icin bile oraya gidiyorsam artik o varsa pek gitmemeye calisiyorum ama mumkun oldugu kadar baskalarina farkettirmeyecek ölçüde olmasina gayret ediyorum yani hicbirsey yokmus gibi

Veeee patlama noktasindayim gecenlerde
Onun odasinin yanindan geciyordum gunaydin nasilsin faslindan sonra tam gidicem artik beni sormuyorsun dedi bende artik kim beni ne kadar sorarsa onu o kadar soruyorum dedim is yerinde anlasamadigim bir kiz var alakasiz bi sekilde Elif nasil dedi bende kendisine sor istersen dedik oda cagirsana deyince cok uzak degil istiyorsan kendin cagirirsin dedim gittim

Ayni gün onunla beraber calisan bi arkadas gercekten cok uzgun bi sekilde kendisine nasil haksizlik ettigini falan dertlesmek manasinda anlatti ki onun tembelliginden beraber calistigi kisilere yaptigi haksizlik belli olur.
Bende dayanamadim gittim konusmaya dedim ki ya onada yazık degil mi neden boyle yapiyorsun degince canim oyle istiyor dedi biraz konustum baktim ki anlayacagi yok kalktim gittim.

Ve sonraki gun o arkadasa bi is icin gittim arkadas orda yoktu ona sordum artik o isle ben ilgileniyorum sen onu cok yoruyorsun dedin ya falan dedi bende sasirdigimi soyledim

Dedigi seye bakin buyugumuz ayagimiza gelmis bisey rica etmis kac kere benim icin buyugumuz buyumyz deyip durdu bu arada kendi benden 3 yas buyuk cokkk bozuldum ama sirf bozuldugumu anlamasin diye sen buyuk sozu dinlermiydin dedim gectim
Diyemedim ki cok ddgil bi kac ay once buyugum dddigin kisinin gozunum icine bakiyorsun diye

Ama farkindayim ki bunlari canimi yakmak icin özellikle yapiyor ve cokta guzel basariyor yani ilk degil lutfen bana oyle birsey degin oyle birsey soyleyin ki ben onun canini daha cok yakayim o daha cok uzulsun

Simsi kimisi isin gucun baska derdinmi yok diyecek ama sahiden cok agrima gitti

Adam hayatında sorumluluk istemiyor ego tatmini yapıyor işte sen böyle onunla muhattap oldukça.
"Lütfen iş haricindeki konularda benimle muhattap olmayın" diyip geçeceksin.
Adam ağustos böceği sen cırcır böceği bırbır boş muhabbet ortamı oluşmuş resmen, olgunluktan uzak.

Biraz fazla muhatap oluyorsunuz bence uzak durmanız gerekirken.
Olası ilişkisi için laf atmanız hoş degil.
Arkadaşınız için konuşmanızda.
Herkesin ağzı var, kendi söylesin, eğer bu kişilerin amiri değilseniz iş bölümüne müdahale etmeniz, konuşmaya bahane arıyormuşsunuz gibi gösterir sizi.
Bence biraz uzak durun. Muhatap olmayın. Böyle hem adama malzeme veriyorsunuz hem kendinizi rahatsız bir duruma sokuyorsunuz

Bu senin onunla ilgilenmedigin halin mi? Kiminle konusuyorsa konusuyor neden elinden telefon düşmüyor diyorsun ki sanane senin uzerine vazife degil bu dese ??:bicak: Kedinin fareyle oynadığı gibi sen9nle oynuyor ve malesef sende buna alet oluyorsun kendi elinle. Araya gercekten mesafe koy ona laf kakmayi birak ve isine odaklan. :kahve:

Bence hata sizde.Ne diye kalkıp laf atıyorsunuz ki onunda vardır diye.
Muhatap olmayın olsun bitsin.Çok fazla gereksiz muhabbet var aranızda.

Kusura bakmayın şu anlattıklarınizi okurken gözümde lise öğrencilerim canlandı. Önemsiyorsunuz belli ama onemsemiyormus gibi yapın, muhatap olmayın.

Bir insana verilebilecek en güzel ceza, onu yok saymaktir. Yok sayılan herkesin canı yanar. O kişi o işyerinde yok. Bunu beyninize böyle kaydedin. Ne yaparsa yapsın ne söylerse soylesin, o kişi o işyerinde değil yok gitmiş uçmuş toz olmuş gibi farz edin.

Adam ne yapmış da bu kadar yok canı yansın yok bilmem ne olsun diyorsunuz. Bu kadar kin nefret.. yazık yani size.

Bir de şey yani adamla konuşmak istemiyorsunuz da mübarek habire bir konuşma filan. Yani baktım yaş 30 diyor sonra konuya bakıyorum en son lisede filan böyleydik yani bilemedim...

Telefon elinden düşmüyor demekle onu takip ettiğiniz izlenimi uyandırmışsınız.

Başkası için neden uyarıyorsunuz o kişinin ağzı yok mu ? Konuşmaya bahane arıyorsunuz gibi olmuş.

Kıskanç bir görüntü çiziyorsunuz. İyi ki tutup bir de peşimde geziyordun dememişsiniz. Rezil edersiniz kendinizi. Bu adamın istediği de tam olarak bu.

Biraz olgun davranın. Ergen tavırlar sergiliyorsunuz. Uzak durmazsanız sizi aşağı çekmeye devam eder.

O ne ozguven adamdaki korkma şimdilik bişey yok diyor. O özgüveni de kim veriyor?Siz... Demek ki sandığınız gibi ilgilenmiyor değilsiniz.

Bir insana verilebilecek en güzel ceza, onu yok saymaktir. Yok sayılan herkesin canı yanar. O kişi o işyerinde yok. Bunu beyninize böyle kaydedin. Ne yaparsa yapsın ne söylerse soylesin, o kişi o işyerinde değil yok gitmiş uçmuş toz olmuş gibi farz edin.
Ay ben bunu yaptım. Sonra arkamdan kıskanıyor demiş. Hönk!! Ulan kalbimi kırdın diye yaptım. Konu nerden kıskanmaya geldi. Anlamadım.

Yani yapsan da anlamıyor bazıları. Kendi mantığıyla devam ediyo.

Bundan aylar oncesinde bi lise ogrencisi yada bi ergenden farkim yoktu kesinlikle kabul ediyorum onu gormek icin en ufak firsati dahi degerlendirir yanina giderdim ama bu degiseli cok oldu tesedufen onu gorme ihtimalini bile neredeyse ortadan kaldirdim 1 aydan fazla oluypr ki ne onu goruyorum ne konusuyoruz gecen gunku karsilasmamizdada ben onun odasinin onunden gecerken arkadasim icerdeydi o seslenince o arada onada selam vermek zorunda kaldim

Bu arada sanki ne yapmista diyenler icin soyle soyleyeyim aylarca ilgisi varmis seviyormus gibi davrandi defalarca kez evliligin lafıni etti hic aklimda yokken benim icin siradan biriyken kendisi kejdini aklima soktu ve ben cok defa vazgecip kendimi ondan uzak tuttugum zamanlar ozellikle yine bi ilgi alakayla karsima dikildi her seferinde kendine alistirip sirtini donup gitti ve ben farkindayim hayatina biri girdiginde beni umursamiyor ama biriyle deneyip olmadiginda tekrar u donusuyla bana donup aklimi karistiriyor

Ben ruhsuz bi insan degilim ki siz oksaniz napardiniz boyle bi durum karsisinda

Back