Slm arkadaşlar bende sizler gibi küçük göğüslerimden yakınıyorum ve aranızada yeni katıldım.
Isırgan otunu 3gündür kullanıyorum( taze ısırgan otunu) ve aynı şekilde masajda yapıyorum.
Göğüslerimde sızlamalar başladı ve sevinmeyede başladım :) ama ısırgan otunu kemik erimesi olan hastarın kullanması önerilmez gibi bi yazı okudum
23 yaşımdayım ama bi kaç yıl önce kemik erimesi için ilaç tedavisi gördüm ve bu konu beni iyice düşündürmeye başladı :S
bilginiz var ise paylaşırsanız çok sevinirim. Göğüslerimi büyütürken kemik sağlımı kaybetmek istemiyorum ama küçük göğüslerlerde olmuyo
önce sağlık canım bence içme
masaj yap ısırgan otu yerinede adaçayı iç
merhaba arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum burayı daha önce bi kaçyöntem denedim ama pek bir sonuç alamadım son 3 gündür ısırgan otu çayı içiyorum bugün sabah göğüslerimin ucu acayip kaşınmaya başladı bu büyüdüğünemi işaret acaba tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum
Evet doğru.Kaşıntı, dolgunluk, hafif acı, belki sivilcelenme(fakat küçük küçük kalıcı değil) bu gibi şeyler oluyor.Santim santim büyüyor.Ama çörek otu ile masaj yapmalısın.Hem rahatlatır, hem çatlak olmaz hemde büyümesine destek olur. Umarım istediğin sonuca ulaşırsın.
bıraktıktan sonra eski haline dönüyor malesef ki dahada sönük hale geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?