kızlar ısırgan otunu romatzma için içiyordum demleyerek.. suan okuduklarım bni sasırttı demek bnm 75lik göğüsler ısırgan sayesinde 85 oldu waay bee farkında olmadan.. bnde noluo diorum.. allam yaa komedi gbi.. deneyn bnce
hyr cnm aynı kaldı ya sanırım herkeste aynı etkiyi göstermio..
gerçekten işe yarıyor mu? bende bugün başladım. küç de kullanıyorum masajda yapıyorum. ama bi değişiklik yok.
doğal bitkilerden yapılan hiç bi çay selülit yapmaz cnm bilakis yeşil çay limon çayı kekikli çay vb gibi bitkisel çaylar selülitlerden kurtulmaya yardımcı olur tabi bide azim lazım azimle hergün masaj yapar çayları içer sporunu yapıp tuzu hayatından çıkarırsan selülitin kalmaz:97:
küç kullananlar fazla memnun deil benim okuduğuma göre çok fazla saç dökülmesi yapıyomuş umarım sende aynı etkiyi yapmaz
peki bu isirgan otunun normal marketlerde satilan bitki caylarini posette olan sallama caylardan alip icsek o da olur mu acaba cünkü almanyada yasadigim icin aktar yok burda malesef,eger o da oluyorsa ben alip iceyim
canım madem orda aktar yok güvendiğin bi markanın poşet çayını alabilirsin hem deneyip görürsün
evet canım dediklerinin aynısını yapıyorum:):)biraz biraz iyileşti korkuyorum o yüzden soriyim dedim canım benim ilgin için sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?