Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bugun bi hafta oldu,ısırgan otu, hayıt tohumu içiyorum, masaj yapıyorum,şınav çekiyorum, göğüs kaslatrını güçlendirici hareket yapıyorum, 1 tatlı kaşığı küç yiyorum. ama yok ya hiç bi büyüme yok. masajdan sonra dolgunluk oluyor. ama çok yumuşuyorlar. sanki hiç kas yok gibi garip bişi ya. sabah bi uyanıyorum gene küçücükler. annemde ısrar etti bi ay daha dayan diye. hemen etki yapmaz diye. off bilmiyorummm
arkadaşlar dayanın valla sabredin. ben dünden beri inanmaya başladım. regl olmama daha var ama göğüslerim okadar şişti ve sertleştiki südyenden taşıyolar. beden olarak büyümemiştir belki ama dolgunluk olduğu kesin. inanmaya başladım ben bu işe yılmadan devam edicem. bi ayım dolsun cm olarak ölçüp gelişmeyi size yazıcam
Sevindim senin adına. Bende ilk başlarda oluyomu acaba, tekrar küçülür mü falan diye baya kafa yormuştum.Ama yılmadan yorulmadan devam ettim.Şimdiki sonuçtan okadar memnunumki anlatamam.77den nerdeyse 86 oldu.80B desteksiz takıyorum.75ler sıkıyor artık.Ne deyim mutluyum darısı isteyen bütün herkese
Kızlar selam, bende uzun zamandır forumu ve özellikle bu baslıgı baya yakından takip ediyorum ve bugun gidip ısırgan otunu aldım. Su an iciyorum fakat sanki bir yanlışlık var gibi geldi bana. Yaprak olarak satılandan aldım, kuru yapraklardan olusan bir paket 1TL idi (cok ucuz geldigi icin ozellikle belirttim) bir bardak sıcak suyun icine meshur suzgec demlik icinde koydum fakat tatsız bisey bu sanki :26: banamı oyle geldi anlamadım. Bazı arkadaslar tadını begenmedim demisler, yogun aromatik bir tadı varmı yoksa hafif bir ot tadımı var yoksa bendemi bir sorun var :86:
Yani yaşasın normalmişim walla benim aldıgım aktardaki satıcı gencten bir cocuktu ve "ne icin içiceksin" diye sordugunda sadece "hiiic ole genel iste" diyebildim denicez bakalım, umarım bir faydasını goruruz diger gorenler gibi.
Sabah - akşam içsek bir sorun olmaz heralde. Hazır icebildigim saf ot bulmusken iciyim bari
iç iç canım bol bol iç:90: malum işimiz büyük!!:90:
konuyu takip ediyordum dayanamadım bugün bende ısırgan otu ve çörek otu yağı aldım operasyona başladım
aslında bir yandan korkuyorum..mesela şu var ki göğüse yağlarla masaj yapmak sarkmalarına neden olmaz mı ? sonuçta oradaki dokuyu gevşetir :S[/
işte bizde bu sarkmalara engel olmak için sadece masajın yeterli olmadığını ve bunun yanında kesinlilke ve kesinlikle göğüs kaslarını geliştiren sporun yapılmasını gerektiğini düşünüyoruz