ne zamandır kullanıyorsun canım yaa ona göre inancam bende çnkü hnz birşey hssetmyrm da=( bir hafta olmadı gerçievet bende öyle yapiyorum,
kizzzzlllarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bence ise yariyor, ben gögüs agrisi ne bilmem, ve bugün gögüs uclarim sizlamaya basladi süüüper ya, bence ise yariyor, genelde cok eskiden gögüs uclarim hastalanmadan önce olurdu, ama 3 senedir böyle bir durum yoktu, ta bugüne kadar, bugün sizladi yine, simdi belki hastalanacaksin diceksiniz, ama mümkün degil yeni temizlendim , varya insallah yanilmiyorumdur, suan cok sevincliyim
nasıl yapıyosun ki zor geldi ?
ben bardağın içine koyuyorum üzerinede sıcak su
bekletiyorum sonra ama unuttuğum için en az yarım saat demleniyo
sonra kaşıkla içindeki otları çıkarıp alı içiyorum
otta kalan suyuda sıkıp göğüslerime sürüyorum
Canım ben tüm gece oturupta çay,nescafe,kola içincee 3 4 gibide yatıyorum.uykum geliyor işte ozaman ketilda su kaynatıyorum bi demliğin içine otumu atıp 10 dk bekletip içiyorum.zor gelen son ana denk gelmesi.benimde 3. günüm.ama yağlarımı ihmal etmeden sürüyorum.bakalım bi fark olmadı henüzz.olursa mutlulukla paylaşıcam
ya kızlar benim adetim günü gününe olurdu hatta aynı saatlerde diyebilirim hiç şaşmazdı.bu ısırgana başlayalı adetim 3-4 gün geçti.hala olamadım.ısırgandandır diye içmeyi bırakıyorum.kısa zamanda olur inş yaa.böyle bi sorunla karşılaşan var mı başka ısırgan içen arkadaşlarda...
bende içtim ısırgan o ara benimde geç oldu. aklıma da geldi acaba ısırgandan dolayı mı böyle oldu diye. dediğin gibi benimde hiç şaşmazdı. sende de olmuş demek ki bikaç gün geciktiriyo galiba.
kullanalı nerdeyse 2 hafta olucak ama tık yok !
tatlım senin de mi baya küçük yoksa benim gibi, eğer öyleyse hiç uğraşmak istemyrm da =(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?