Arkadaşlar bir seneden fazladır forumu takip ediyorum.Burdan öğrendiklerimle bir çok şey denedim.Evim aktara döndü.Ama size asıl mucizenin ıstırgan otunda olduğunu söyleyebilirim.Ölçümü önce 75den seksene çıkardı şimdi ise 83 gösteriyor mezura.85 ve 87 ye doğru gitmeyi düşünüyorum.Dolgunluk hafif acı hissediliyor.Bu his insanda masaj yapma isteği oluşturuyor rahatlatmak için.Çörek otu yağı ile masajla takviye yapınca çok daha mütiş oluyor.İnanın ve deneyin bence.delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
kızlar bu ısrganı yapraklarıylamı kaynatıyoruz yoksa yaprakları robottan mı geçiriyoruz da öle kaynatıyoruz ?bide ben hayıtıda denemek istiyorum acaba ikisini de kullansam olurmu yani birini sabah içsem de diğerini akşam içsem mesela.bir sorun olurmu acaba yaa bilemedim şimdi kullananlara soruyorum ne yapayım ben ???:uhm:
yapma yatatlım hayıt bende aşırı saç dökülmesi yaptı.hemen attım paketi çöpe.bence kullanma onu.sen bilirsin yine ama bendeki vaziyeti öyle.bir kaç arkadaş daha söylemişti saç döktüğünü ama ben dökmez ümidi ile içmiştim.keşke içmeseydim....ısırgan başlıcam bende.yerimseniben
ewt konuyu acıpta bidaha uğramayan arkadaş öyle yazmış .ama nette ıstırgan yazıyorum hep ısırgan otu çıkıyo,ıstırgan diye bi ot olsa onu çıkarmaz mı ? google de bilmesse artık kim bilcek sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?