Peki hangi dönemde böyle olaylar yaşandı var mı Ecevit ,Özal evet cevap verin şu ülkenin haline bir bakın nereye gidiyoruz kimdi pkk elini sıkan ben mi akp miPkk cici zaten bu kadar insani akp öldürüyor de mi? Pess size diyecek hiçbir şey bulamıyorum
devletın suçu ne, suç pkk da.. devlet napsın yani dimi
hakaret eden sarı çizmeli memet aga anında buluyorlar
ulu orta bomba patlatanı bulamıyorlar.
sanki oslo da ben görüştümPeki hangi dönemde böyle olaylar yaşandı var mı Ecevit ,Özal evet cevap verin şu ülkenin haline bir bakın nereye gidiyoruz kimdi pkk elini sıkan ben mi akp mi
devletın suçu ne, suç pkk da.. devlet napsın yani dimi
Evet halaylar ile karşılandılar bir zafer eşliğinde olan bizlere oluyor malesef dediğin gibi 5 yıl sonra bu ülke biter bu zihniyet sürdükçepkk nın pkk olduğunu hepimiz biliyoruz teröristler sınırdan geçerken izin verin geçsinler diyolarsa birileri evet canım onlar da öldürüyor sadece pkk değil
Evetsanki oslo da ben görüştüm
kesinlikle! altında yatan gercek nedenı bu halk bılseydı kendınden utanırdı! dönen olaylar cok korkunçsırf kafasından bir düşünce geçti diye insanlar hapse bile atılıyor ama ne hikmetse listeleri olan teröristler eylem yapmadan tutuklanamıyo çok ilginç
Mit Tayyip kim hakaret etmiş onun peşindesırf kafasından bir düşünce geçti diye insanlar hapse bile atılıyor ama ne hikmetse listeleri olan teröristler eylem yapmadan tutuklanamıyo çok ilginç
bunların pisliğini temizlemekte bize düşer malesef ama çoktan başka ülkelerde kasalar hazırdır kaçma planları flnEvet halaylar ile karşılandılar bir zafer eşliğinde olan bizlere oluyor malesef dediğin gibi 5 yıl sonra bu ülke biter bu zihniyet sürdükçe
Evet keşke şu paraları bir söylese İsviçre bankası değil mi hiç yere bizler ölüyoruz var mı milletvekili yada bakan çocuğu yada akrabası ölenler içinde yokbunların pisliğini temizlemekte bize düşer malesef ama çoktan başka ülkelerde kasalar hazırdır kaçma planları fln
Peki hangi dönemde böyle olaylar yaşandı var mı Ecevit ,Özal evet cevap verin şu ülkenin haline bir bakın nereye gidiyoruz kimdi pkk elini sıkan ben mi akp mi
Olağanüstüsü hal ilan edilecek bütün terörist yuvaları tek tek temizlenecekKorkmak ve kaçmak gerekiyor galiba . Kaçış nereye kadar peki ?
onu bunlarla yapamayız amaOlağanüstüsü hal ilan edilecek bütün terörist yuvaları tek tek temizlenecek
Tamam o kaldırmış olabilir ama tırın üstünde kucaklaşmadı ki hiç kimse Ecevit kadar olamaz o devletin hazinesini akrabalarına sunmadı görüyoruz sizede iyi akşamlarEcevit zamanında idam kaldırılarak yani bir anlaşmayla Öcalan hapse tikildi. O sıra yine durmustu itler.
Ne olursa olsun sizin bir partiyi katillikle suclamaya akpkk demeye hakkiniz yok. Neyse kib.ledim geçtim daha fazla polemige girmek istemiyorum.
Hayırlı akşamlar
Evet zaten onlar destek veriyorlar başkanlık sistemi içinonu bunlarla yapamayız ama
Kendileri destekliyorlar bu grupları kendi menfaatleri için iktidar içindevletın suçu ne, suç pkk da.. devlet napsın yani dimi
Tamam o kaldırmış olabilir ama tırın üstünde kucaklaşmadı ki hiç kimse Ecevit kadar olamaz o devletin hazinesini akrabalarına sunmadı görüyoruz sizede iyi akşamlar