- 17 Nisan 2012
- 30.413
- 65.399
Bilgecem hiçbir şey anlamadım noluyo burda
Ya iste Canakkale ornegi veriliyor. Ben de onu dedim. Canakkale degiliz. Savasta degiliz diye canim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilgecem hiçbir şey anlamadım noluyo burda
Nesi bos ya insanin iyice asabini bozuyorsunuz. Sorumlulari elestiriyoruz neyinize dokunuyor anlamiyorum ki?Bende cok mutlu degilim ama daha 1 gun once canakkalenin yildonumuydu o zamanlardaki vatan severligin 1grami birimizde olsaydi bu boş lakirdilar olmazdi
Aynen şuan o kadar üzgünüm ki tarifi yok üzüntüm kalbim sıkışıyor başım ağrıyor daha gecen hafta patlama oldu bu memlekette yaşamak istemiyorum artıkNevruz diyince sadece aklma teror ve yandaslaru geliyor
o nevruza yada bir mayisa katilanlar arasindan cikmadimi genelde canli bombalar
Ya iste Canakkale ornegi veriliyor. Ben de onu dedim. Canakkale degiliz. Savasta degiliz diye canim..
Ülkemiz artık bitiyor of çok kötüyümÜlkeyi mahvettiler. Başka şekilde söylicem de söyleyemiyorum işte...
İlk önce teröristleri halledinde ima edenler şöyle dursun
Ülkemiz artık bitiyor of çok kötüyüm
Akpkk döneminden önce böyle miydi bu ülke ne hale geldi güzel ülkemiz sırf başkanlık sistemi için yapılanlara bakın ya kaos ya başkanlık demişlerdi şuan ağlamaktan cümle bile kuramıyorum o kadar üzgünüm ki
pkk nın pkk olduğunu hepimiz biliyoruz teröristler sınırdan geçerken izin verin geçsinler diyolarsa birileri evet canım onlar da öldürüyor sadece pkk değilPkk cici zaten bu kadar insani akp öldürüyor de mi? Pess size diyecek hiçbir şey bulamıyorum