Her rüya her yerde anlatılmaz bilgecem, rüyayı hayra yorarsan hayır çıkar. Karşındaki şerre de yorabilir. O yüzden gördüklerini özellikle de böyle bir platformda paylaşmaman daha hayırlı olur.Inan hatirlamiyorum kim oldugunu. Belki buralardadir görür. Ben sadece bogaz koprusunun patladigini ve bir kac ucagin patlayip cok buyuk kayiplar yasandigini goruyordum. Allahim boyle seyler gostermesin insallah.. Ama o arkadas kizilayi görmüştü gercekten. Bazilari gorebiliyor onceden. Arkadasa sormak lazim kim oldugunu hatirlasak keske..
İkmale kalan kendileriMilletimiz çok şükür güzel bir sınavdan geçiyor demiş. Yorumsuz.
Ya yanlıs mı duydum bilmiyorum da, laf arasında bir de ülkemiz güzel bir sınavdan geciyor gibi bir seyler zırvaladı. Yanlış duydum herhalde.
Canım bildiğim kadarıyla İran tarafında da kutlanan bir şey bu. Kökeni kimde belli değil, kültür kaynaşması sanırım bu. Şaman geleneği iken bugünlere kadar gelmiş baksana şimdiki kültürle de iç içe resmen. Hangi ülkenin mitolojik dönemine ait bilemem ama tek bir millete mal olmadığı kesin.Harbiden he nevruz bayramını neden pkklılar destekliyor onu da anlamıyorum.
Nevruz:Türklerin (Göktürklerin) Ergenekon'dan demirden dağı eritip çıkmalarını, baharın gelişini, doğanın uyanışını temsil eder. Doğu Türkistan'dan Balkanlara kadar tüm Türk kavimleri ve toplulukları tarafından, MÖ 8. yüzyıldan günümüze kadar her yıl 21 Mart'ta kutlanır.
Ülkenin başbakanı canlı bomba listelerinin olduğunu ama eyleme geçene kadar bir şey yapamadıklarını açıklamışken fazlaca iyimser değil misiniz?
Yeterince lanetleme pointine ulaşınca ülkemizdeki terör aniden bitiverecekmiş.Ben düzenli lanetliyorum zaten hiç sektirmem...
Milletimiz çok şükür güzel bir sınavdan geçiyor demiş. Yorumsuz.
!!!!!!!!!!!Inan hatirlamiyorum kim oldugunu. Belki buralardadir görür. Ben sadece bogaz koprusunun patladigini ve bir kac ucagin patlayip cok buyuk kayiplar yasandigini goruyordum. Allahim boyle seyler gostermesin insallah.. Ama o arkadas kizilayi görmüştü gercekten. Bazilari gorebiliyor onceden. Arkadasa sormak lazim kim oldugunu hatirlasak keske..
Herkes kendine kisiligine karakterine gore tepkisini gosteriyorBu demagojiden ne zaman vazgececeksiniz?
Düşüncesi bile çok korkunç. Dile düşünceye getirip kötüye yormuş olmayalımInan hatirlamiyorum kim oldugunu. Belki buralardadir görür. Ben sadece bogaz koprusunun patladigini ve bir kac ucagin patlayip cok buyuk kayiplar yasandigini goruyordum. Allahim boyle seyler gostermesin insallah.. Ama o arkadas kizilayi görmüştü gercekten. Bazilari gorebiliyor onceden. Arkadasa sormak lazim kim oldugunu hatirlasak keske..
!!!!!!!!!!!
Burda duyuralim. Arkdaslar bilen vrmi kizilay patlamasini ongoren arkdasimizi??
Tabii ki iyi niyetinizden şüphem yok ama emniyeti arayıp "rüyamda gördüm şurası patlayacak" demek ciddiye alınsa bile istihbarat doğruysa arayan kişiyi doğrudan şüpheli yapar.Arkdaslar burda mekan ve saatleri bi sekilde ongorebiliyorlarsa bence bu yabana atilmamali. Bu su an elimizdeki canli bombalar var sozlerini bi adim daha ileri tasir. Insanlarin ölmesin istiyorum ben artik.
Bana ters gelen yere takilirm.sen istersen takilma .bu hepimizin hakki ve bunu gasp edenlere sorulsun hesabiBizim ne olduğumuza takılma arkadaşım.. Zira düşünücek çok çok daha hayati meselelerimiz var bak mesela: Acaba yeni bomba ne zaman patlıycak ? Ya kurban ben, ailem ya da sevdiklerim olursa? Nerede güvenliğim? Nerede güvenli yaşama hakkım gibiii .
http://kadinlarkulubu.com/forum/ind...da-ikinci-patlama.912396/page-6#post-45594096!!!!!!!!!!!
Burda duyuralim. Arkdaslar bilen vrmi kizilay patlamasini ongoren arkdasimizi??
Ahhhhh hayyallll ahhNe olduğumuz belliymiş ki? Neymişiz ki?
O ölenlerin içinde kendi seçmenleride vardır, bu olayları kınayan siyasilerin.. Gerçi önemli değil, nasıl olsa artık Suriyeli seçmenleri olacak..80 milyonluk ülkede her hafta 10 ar 20 şer insan ölmüş çok mu
Yeter ki devlete zeval gelmesin
Nede olsa herkes söz dinleyip 3 çocuk yapıyor.
Çokta rakamlara takılmayın yani...
Çok fark var önce dağlardaydı şimdi şehre inmiş durumdalar hatta olay çıktığı zaman kapılarınızı kilitlerseniz evinizi tararız diye milleti tehdit de ediyorlar ben çocukken öyle şeyler hiç görmedim duymadım şehirden şehre gidince yolları keserlerdi şimdi mahalle araları yol kesiyorlarSiz Erdoğan'a katil demeye bayiliyorsunuz biliyorum ama 30 yil onceki pkk ile simdikinin hiçbir farki yok.... bu sizin kendini kandirmanizdan başka bir şey değil
bunları pek ciddiye alıcaklarını sanmıyorum