Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yalniz nevruz pkk bayrami degildir. Hatta sadece kürt bayrami bile degildir. Benim afghan arkadaslarimda mesela nevruzu kutluyorlar. Ha bu ülke bu durumdayken halen kutluma olmasi, halay cekilmesi elbette vicdansizliktir.
Acikcasi bende bu bombalarin arkasinda pkk oldugundan süpheliyim. Hatta su an pkk'nin basindakilerin hedefi, beraber calistiklari insanlar.. Yani söyle deyim. 30 yil önce pkk cidden kürt haklarini istiyorlardi. Simdi bircok kürtün hakki var, üstelik hdp parlementoyada girebiliyordu. Yani siyasi anlamda kürtler güclenebilir.
Yani simdinin pkk'si, 30 yil önceki ile ayni degil. Baslarinda kim var belli degil. Amerika ile ve Erdogan ile pekala isbirligi olabilir.
Eleştirebilir,her türlü şeyi yapabilirsiniz,bence mahsuru yok. Ama benim ne yapacağım beni ilgilendirir.
Canim kizilayi goren ben degildim baskasiydi. Olanlardan etkilenip goruyoruz iste. Insallah gerceklesmez. Ama maalesef her gun bir yerde gerceklesiyor
Bizim ne olduğumuza takılma arkadaşım.. Zira düşünücek çok çok daha hayati meselelerimiz var bak mesela: Acaba yeni bomba ne zaman patlıycak ? Ya kurban ben, ailem ya da sevdiklerim olursa? Nerede güvenliğim? Nerede güvenli yaşama hakkım gibiii .Olenlerin arkasindan hala siyaset hukumet su bu mesajlari atan arkadaslari ayrica alkisliyrm
Ne olduklari belliydi zaten
Sasirmadim.
Ülkenin başbakanı canlı bomba listelerinin olduğunu ama eyleme geçene kadar bir şey yapamadıklarını açıklamışken fazlaca iyimser değil misiniz?Kimdi o arkdas? Ciddiyim iletisime gecelim ve bisey yine gorurse bildirelim polise.
Sende dahil bilgece. Senin hislerin bana hep guclu geldi. Bildir Allah rizasi icin, artik ölmeyelim.
Yalniz nevruz pkk bayrami degildir. Hatta sadece kürt bayrami bile degildir. Benim afghan arkadaslarimda mesela nevruzu kutluyorlar. Ha bu ülke bu durumdayken halen kutluma olmasi, halay cekilmesi elbette vicdansizliktir.
Acikcasi bende bu bombalarin arkasinda pkk oldugundan süpheliyim. Hatta su an pkk'nin basindakilerin hedefi, beraber calistiklari insanlar.. Yani söyle deyim. 30 yil önce pkk cidden kürt haklarini istiyorlardi. Simdi bircok kürtün hakki var, üstelik hdp parlementoyada girebiliyordu. Yani siyasi anlamda kürtler güclenebilir.
Yani simdinin pkk'si, 30 yil önceki ile ayni degil. Baslarinda kim var belli degil. Amerika ile ve Erdogan ile pekala isbirligi olabilir.
Olenlerin arkasindan hala siyaset hukumet su bu mesajlari atan arkadaslari ayrica alkisliyrm
Ne olduklari belliydi zaten
Sasirmadim.
Nevruz'u özellikle Kürtler ve İranlılar kutluyor.Harbiden he nevruz bayramını neden pkklılar destekliyor onu da anlamıyorum.
Nevruz:Türklerin (Göktürklerin) Ergenekon'dan demirden dağı eritip çıkmalarını, baharın gelişini, doğanın uyanışını temsil eder. Doğu Türkistan'dan Balkanlara kadar tüm Türk kavimleri ve toplulukları tarafından, MÖ 8. yüzyıldan günümüze kadar her yıl 21 Mart'ta kutlanır.
Kimdi o arkdas? Ciddiyim iletisime gecelim ve bisey yine gorurse bildirelim polise.
Sende dahil bilgece. Senin hislerin bana hep guclu geldi. Bildir Allah rizasi icin, artik ölmeyelim.
Numan kurtulmuş az evvel televizyonda terörü lanetledi.
Kkdakileri toplu olarak terörü lanetlemeye davet ediyorum.
Terörü lanetleyerek bitireceğini düşünen tek ülkeyiz!
Ben düzenli lanetliyorum zaten hiç sektirmem...Numan kurtulmuş az evvel televizyonda terörü lanetledi.
Kkdakileri toplu olarak terörü lanetlemeye davet ediyorum.
Terörü lanetleyerek bitireceğini düşünen tek ülkeyiz!
http://kadinlarkulubu.com/forum/ind...da-ikinci-patlama.912396/page-6#post-45594096Inan hatirlamiyorum kim oldugunu. Belki buralardadir görür. Ben sadece bogaz koprusunun patladigini ve bir kac ucagin patlayip cok buyuk kayiplar yasandigini goruyordum. Allahim boyle seyler gostermesin insallah.. Ama o arkadas kizilayi görmüştü gercekten. Bazilari gorebiliyor onceden. Arkadasa sormak lazim kim oldugunu hatirlasak keske..
Ya yanlıs mı duydum bilmiyorum da, laf arasında bir de ülkemiz güzel bir sınavdan geciyor gibi bir seyler zırvaladı. Yanlış duydum herhalde.