- 15 Aralık 2013
- 15.519
- 35.619
Herkes kendine kisiligine karakterine gore tepkisini gosteriyor
Ortada vazgecilecek bir durum yok yani
Karakter meselesi oldugu kesin. Çok doğru dedin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok fark var önce dağlardaydı şimdi şehre inmiş durumdalar hatta olay çıktığı zaman kapılarınızı kilitlerseniz evinizi tararız diye milleti tehdit de ediyorlar ben çocukken öyle şeyler hiç görmedim duymadım şehirden şehre gidince yolları keserlerdi şimdi mahalle araları yol kesiyorlar
Sorumluyu aramamak değil,insanların farklı noktalara dikkatleri çekilmeye çalışılıyor bence.yoksa hükümet de sorumlu,bu duruma maşalık yapanlarda,ama asıl sorumlu 3-5 varil fazla benzin için insanları öldürüp,evsiz bırakan iki yüzlü emperyalist güçler bana göre.eleştirmek ve sorumluyu aramamak istemenizi sükunet ve büyük bir hayretle karşılıyorum.
Buna soğukkanlılık mı demeliyiz yoksa umursamamazlık mı?
Ben de aynı fikirdeyim, ki benim de rüyalarım çıkar, yani "pff buna mı inanıyorsunuz" düşüncesinde bir insan değilim.bunları pek ciddiye alıcaklarını sanmıyorum bilincaltına yerlesmis korkudan dolayı cıktıgını falan soylerler kesin
yani oh iyi oldu doğuyu nasıl vurdunuz, şimdide sizin dibinizde bomba patladı mı demeye çalışıyosunuz?Dogudaki insanlar tanklarla vurulurken hemde kendi evlerinde sessiz kalip istiklalde kizilayda bombalar patlayinca isyan eden insanlarin Iki yuzlu oldugunu dusunuyorum. Bana dokunmayan yilan bin yasasin.ama seni de sokuyor iste.
Kimi suçlayalım Allah aşkına kimi?
Yahu ülkenin başında kim varsa ülkedeki herşeyden odur sorumlu bunu diyen RTE. Videosunu mu koyalım? Millet bize güvenliğini koruyalım diye oy verdi diyen şahsı.
Biz hükümeti, MİT'i, güvenlikten sorumlu herkesi suçluyoruz siz gelmiş bizi suçluyorsunuz.
Ne olduğunuz belli, şaşırmadım, başkası gelir terör sizin yüzünüzden bitmez.
Biz bu ülke vatandaşı olarak cümleten susup oturunca bitecek mi şimdi terör, hükümete her daim alkış tutunca duracak mı kan? Herşeyde hükümeti aklayınca düzelecek mi?
Bakın ben bunları yapmaya razıyım, sen bana susup oturunca terör bitecek garantisini ver ben susar otururum, yeter ki masum insanlar ölmesin.....
Biri bana anlatsın ülke güvenliğinden, vatandaşın can mal güvenliğinden kim sorumlu, bizim vergilerimiz hangi kurumlara gidiyor biz refah içinde yaşayalım diye? Biri bana bunun izahatini versin biz yanlış kurumlardan mı medet umuyoruz, o zaman almasınlar vergi hepimiz cebimizde silah çakı gezelim kendimizi koruyalım. Allah ALlah yaa, yüzlerce şehit olacak, yüzlerce insan ölecek sorumlusu PKK eeee başka da yok.
Olayın başındakiler, önlemesi gereken yerler açıkça belli değil mi ? Toz konduramamak kolay mı geliyor ?Bana ters gelen yere takilirm.sen istersen takilma .bu hepimizin hakki ve bunu gasp edenlere sorulsun hesabi
Nevruz bahar bayramı zaten kim pkk bayramı dedi ki? Ama turkiyedeki nevruz kutlamalarında özellikle diyarbakırdakilerde acıkca pkk propagandası yapılır. Pkk bayrakları acılır, apo posterleri asılır. Çünkü bayrak açmanın vs bir yaptırımı yok.
Arkasında kim oldugunu bilmiyorum belki pkk belki ışid belki şu yeni çıkan tak. Ama öyle veya böyle erdoğanın payının olduguna inanmak istemiyorum. Bu kadarını yapamaz gibime geliyor. Göz göre göre kendi halkını öldüremez gibi. Yani inanamıyorum.
Siz Erdoğan'a katil demeye bayiliyorsunuz biliyorum ama 30 yil onceki pkk ile simdikinin hiçbir farki yok.... bu sizin kendini kandirmanizdan başka bir şey değil