• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu Istikbal prestij yatak odası

evet arkadaşlar yatak odası takımları şöyle iyi bir şey alacaksanız fiyatlar artıyor. örneğin dolabında stoplama sistemi olmayan bir yatak odası takımı 2500 e falan olabiliyor ama stoplama sistemli bir yatak odası 3500 den falan başlıyor o nedenle alan arkadaş kesinlikle üzülmesin.hem ev de kendinize ait ise çok iyi yapmışsınız almakla

saolun arkadaşlar içim rahatlıyor böle güzel şeyler okudukça..almak isteyen arkadaşlar gerçeğine bakmanızı tavsiye ederim.gerçekten özellikli bi ürün bizim gibi eviniz size aitse tüm parçalarını almanızı öneririm.

canım bende bu h.sonu karar verdim istikbal cadorna bu modele baktım yakından ama cadorna daha güzel geldi bunda karar kıldım fiyatıda senin sölediğin gibi nakitte 2.900-3.000 tl baza yatak hariçi istersen bide buna bak istersen

bende bu takımı beğendim aslında sürgülü olan dolap hoşuma gitmedi kapaklı daha güzel duruyo ama fiyatı çok geldi bana 5 bin gibi bi rakam çıkardı bazasız

valla cnm ben annemden gördüğüm kadarıyla yatak odası kırk yılda bir alınıyor...o yüzden iyi birşey olsun istedim herkes beğendiği gibi bişi alır inşallah bir an önce evimi yeleştirmek istiyorum

Bende çok beğendim çok şık, umarım gönlüne göre olur.

Sevgiler...

prestijyatakodasi.jpg

yeni evleniyorum ve bu hafta inşallah yatak odamı alacağım ve istikbalin 2 modeli arasında kaldım lütfen yardım edin:(( ROYAL ve VERA 6KAPILI sizce hangisi royalin dış görünümü güzel ama küçük verada geniş sizce hangisini almalıyım???

vera daha değişik sanki royal biraz klasik geldi... bende karizma ve vera arasında kalıyorum aslında hep açık renk yatak odam olsun diye düşünüyordum ama beyaz mobilyalarda lake kullanılıyormuş ve kullanışlı olmuyormuş..

ben baktım çok kullanışlı, şık da ama biraz klasik geldi bana, bellonanın anfora takımına bak, ben onu tercih ettim,daha modern

Kızlar mobilyalarımı biraz erken aldım sanırım şimdi aklım bulanmaya başladı yerleştirince nasıl duracaklar çok korkuyorum umarım evime yakışırlar

Kızlar istikbal in valensiya yatak odası takımını aldım.Sürgülü kapılı içi son derce kullanışlı gibi geldi bana karyola yerine beyaz deri baza ve başlık aldık mutluyuumm resim ekleyemiyorum

Son düzenleme:
ben istikbali gerçekten beğeniyorum. çok düşündüm yatak odası için. ama en sonunda istediğin yatak odasını aldım yani prestijiiii... :)

herkese tavsiye ediyorum. fiyt konusu halledilebilirse iç ve dış dizayn konusunda şüpheniz olmasın

istikbalde çalışıorum .. ve sızee tavsıye edecegım modellerr varr.. benım begendıklerım..

*valensia
* bıanco
*prestıj

Back
X