• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu Istikbal prestij yatak odası

nerde o dedıgın yatak odası kı..bende martta evlenıcem bende yatak odası arıyorum ama bı turlu karar veremedım ama beyaz istıyorum buyuk ıhtımal

ben bu takıma bayıldım resmen..
inş bu takımı alıcam evlenirsem..
sen hiçbiyerde fiyat sordun mu canım?

Baza her zaman daha kullanışlı oluyormuş.6 kapılı olduğu için fiyat biraz yüksek ama çok kullanışlı bi model ben hep beyazlı modeller istiyordum gayet beğendim bu modeli

Bumu :).Güzelmiş

Eklentiler

• $1.webp
    $1.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 147
Fiyatlardan haberim yokki.Onun için bilemicem ama sanırım biraz kalite için makul fiyat

cnm pahalı diyorsun ama 6 kapılı bi yatak odası ayrıca içi çok kullanışlı her yıl yatak odası alınmıyo bir kere alıyorsun bence güzel bişi olmalı.içindeki askıların fazlalığı bile fiyatın yükselmesine sebep ayrıca kızlar kapakları da çok hoş stoplama sistemi var hızlıda kapatsan çarpma yapmıyor, yavaş yavaş kendi kapanıyor.çekmeceler yatak başı aynalı dolabı hepsi çok hoş görünüyor.

canım seninle zevklerimiz aynı sanırım aynı şeyleri beğenmişiz hep ben bellonanın ürünlerini daha çok beğendim daha kullanışlı gibi geldi bana ve fiyat olarakta istikbal ile aynı civarlarda sanırım evimiz aynı olucak bu gidişle:))

Slm kızla ben aldım prestij yatak odasını ve çok mutluyum.sevgili pelin bende bellona beğeniyordum istikbal in sağlamlığını görene kadar prestij gerçekten çok çok güzel bi model.ben beyaz baza ve tam ortepedik 180-200 yatak aldım yatak başını da ona göre ayarlattım. Hepsi 5000 e aldım

Slm kızla ben aldım prestij yatak odasını ve çok mutluyum.sevgili pelin bende bellona beğeniyordum istikbal in sağlamlığını görene kadar prestij gerçekten çok çok güzel bi model.ben beyaz baza ve tam ortepedik 180-200 yatak aldım yatak başını da ona göre ayarlattım. Hepsi 5000 e aldım

Canım güle güle kullan..darısı benim başıma..ben de alabilirim inşallah..çokkk beğendim çünkü..ama fiyatı baya pahalı..6 aya kadar biraz düşer mi acaba...haziranda alıcam nasip olursa..

ben de istikbale gidip bir bakıcam bu dediğiniz prestij modeline. ben evgörün sitesinden beğendim. mağazasınada gidip baktım çok güzeller. bir de almadan evvel istikbale uğricam

kızlar gerçekten her özellik fiyata ekleniyor mesela benım aldığım modelin kapakları çekmeceleri kendisi yavaş yavaş kapanıyor çarpmıyor hızlı kapatsanda...yatak başı baza 1,80-2 boyunda ayrıca 6 kapılı...ve ben yatağı en iyilerinden aldım full ortepedik...2,500 e de yatak odası var ama evimiz kendimizin o yüzden güzel bişi almak istedim bir kere alınıyo böle şeyler

bende aynı yatak odasına baktım banada 4,500 tl fiyat çıkardılar bazalı ve yataklı ama şifonyer ve sandalyesi çıktıktan sonra ,4,500 yakından daha hoş nette sitesine baktığımda pek beğenmemiştim bence düşünülebilir zaten yatak odası fiyatları hep bu civarda

Back
X