- 18 Nisan 2017
- 3.473
- 7.693
- 108
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
Hanımlar canım çok sıkkın şu sıralar. Ben bir buçuk aydır spora gidiyorum hocamla gayet güzel çalışıyoruz aynı zamanda diyet de yapıyorum 53 kilodan güzelce 48 kiloya düştüm. Zaten hedeflediğim kilo da buydu ama spor yaptığım vücudumu beğenmedim. Bi sefer kollarım kaslandı. Cidden kaslandı ama kollarımı sıktığımda pazılarım çıkıyo resmen taş gibi İkinci olarak kadınlarda hiç beğenmediğim sixpacklerim çıktı. Üçüncü olarak göğüslerim küçüldü. Hadi göğüslerimin küçülmesi neyse o normal diyeceğim ama ben kaslı kol kaslı göbek istemiyorum. Hocama söyledim bunu sen ne anlatıyon acaba der gibi baktı suratıma. Burda o kadar kadın senin bu yakındığın şeyleri yapmak için çabalıyo ama istersen haftada 2 gün gel antrenman sürelerini de kısaltalım dedi ben de kabul ettim zaten işime gelir haftanın 4 günü 3 saat spor yapmaktansa 2 gün 2 saat spor yapmak. Ama ben bu kasların gideceğinden hiç emin değilim ne de olsa varlar artık yani çıktılar ve 2 güncük de olsa antrenman yaptığımda yine güçlenmeye devam edecekler diye düşünüyorum internetten de araştırdım ama bi çözüm yolu bulamadım sporu da bırakmak istemiyorum açıkçası çünkü bana iyi geliyo sadece kendime ayırdığım bi zaman oluyo. Varsa kasları eritmenin yolunu bilen lütfen beni aydınlatsın