- 14 Kasım 2015
- 1.467
- 2.560
- 133
Renkler de çok önemli ama evet dediğiniz gibi uyanınca nasıl bir hissiyat bıraktı, bu da önemliÖnemli olan rüya da degil sen uyandiktan sonra sıkıntı mi hissettin rahat mi hissettin ona bak canim renklerde önemli değil sanki
Tabiki seçim benim de sonuçta hayırlı mı diye yapılıyor. Sonuca uymayan var mı pişmanlar mı diye açılmış bir konuydu.eğer kader kavramını kabul ediyorsanız ki islam dinindede vardır.kaderde sadece belli başlı olaylar allah tarafından belirlenir doğum tarihi ve ölüm gibi .bu sebeple seçimlerimizden biz sorumluyuzz.allah hepimize bu hakkı vermiş.dine inanıp inanmamak bile kendi seçeneğimizken istişareyle olan olayı yapmam gerekirmi diye sorman garip olmuş.hayatta herşey bizim elimizde kader var ama bizim seçimlerimize göre.şöyle düşünürsek yada eğer herşeyi allah yönetseydi bütün insanlar dinine bağlı ve iyi olurdu.
Açıkçası ben uymadım. Sıkıntı ve korkuyla uyandım her seferinde. Ama kalben istediğim bir şeydi. Yaptım.. Vardır mutlaka bir hayır fakat huzur bulamadım, pişman oldum. Tekrar yatın. İstiharenin tekrarlanması önerilir zaten. Bir seferle yetinmeyinTabiki seçim benim de sonuçta hayırlı mı diye yapılıyor. Sonuca uymayan var mı pişmanlar mı diye açılmış bir konuydu.
Bende de olan su sanki hayırlıymış gibi bir rüyaydı his olarak. Hep her şey onu işaret ediyor sanki başka şeylerde de ama ben istemiyor gibiyim. Yine de bu tür şeylere inanıyorum rüyama göre hareket ediyorum.Bugün tekrar yatayım bakalım o zamanAçıkçası ben uymadım. Sıkıntı ve korkuyla uyandım her seferinde. Ama kalben istediğim bir şeydi. Yaptım.. Vardır mutlaka bir hayır fakat huzur bulamadım, pişman oldum. Tekrar yatın. İstiharenin tekrarlanması önerilir zaten. Bir seferle yetinmeyin
Aynen tekrar yatın hatta bir kaç kez tekrarlayın. Sayı olarak hatırlamıyorum üç mü yedi miydi.. Hem renk olumlu hem hissiyat hayırlıysa tekrar değerlendirin. Hakkınızda hayırlısı olsun inşaallahBende de olan su sanki hayırlıymış gibi bir rüyaydı his olarak. Hep her şey onu işaret ediyor sanki başka şeylerde de ama ben istemiyor gibiyim. Yine de bu tür şeylere inanıyorum rüyama göre hareket ediyorum.Bugün tekrar yatayım bakalım o zaman
Ben bunu kesin diye demiyorum ama duymustum. Çünkü yakin zamanda bende yattim bi konu hakkinda sonra ruyada inanikmaz kötü gördüm sabah uyandigimda cok rahatlamis adeta hafiflemis hissettim kendimiRenkler de çok önemli ama evet dediğiniz gibi uyanınca nasıl bir hissiyat bıraktı, bu da önemli
Evlilik değil zaten. Başka bir üye daha böyle yazmış evlilik nerden çıktı anlamadımBen onu bunu bilmem istihare blinc duygu ve doğru kararların butunudur
Ya rüyanıza güvenerek evlilik mi olur
Peki ne yaptınız ve nasıl sonuçlandı?Ben bunu kesin diye demiyorum ama duymustum. Çünkü yakin zamanda bende yattim bi konu hakkinda sonra ruyada inanikmaz kötü gördüm sabah uyandigimda cok rahatlamis adeta hafiflemis hissettim kendimi
3 gece yapmaya çalışıp heyecandan uyuyamadığım uykudur kendisisabaha karşı sızmıştım her seferinde :)
Aldatildim ve bosanma asamasindayim herkes bekle acma davayi diyor bende istihareye yattim bosanmam bana Hayır mi getirecek şer mi diye rüyaya baksam çok kötü felaket bir anlami varmis ama o gun oyle huzurlu uyanmistim ki kuş gibi hafiflemis uyandım yoksa hala ayrilik acisindan her gece agliyordum şimdi cook nadir zoruma gittigi icin agliyorum uzuluyorum.Peki ne yaptınız ve nasıl sonuçlandı?
Genelde duamı ediyorum amin diyor ve bekliyorumİstihare namazı, kahve veya tarot falı gibi şeylerle karıştırılmasa, asıl amacının Allah'a tefekkür etmek, hakkında hayırlısını Allah'tan niyaz etmek olduğu bilinse keşke..
Ben de bir kere evden kaybolan altınlarım için ruyaya yattim. Duası da vardı bilmem kaç kere okuyup da yatıyorsun sonra da konuşmadan lazım. Normalde koltukta uyuyakalır. Eşime ses etmeden gittim yattim. O gece yataga gelecegi tuttu. uyuyor numarası yaptım sorularına cevap vermedim bi türlü rahat bırakmadı beni gece boyunca. Evirip çevirdi mecbur konuşturdu. Sabah kızdım Neymiş bi şey yüzünden trip attığımı düşünmüş de gönlünü almaya çalışmış.
Genelde duamı ediyorum amin diyor ve bekliyorumAllah verecekse veriyor..
Anladım, ben de sanki her şey bu şeyin hayırlı olacağını gösteriyor rüya dahil ama içimdeki korkulardan kestirip atmak istiyordum. Emin olayım diye bugün yine istihareye yattım ne gördüğümü hatırlamıyorum pek. Sanki hem siyahlar hem beyazlar vardı.Aldatildim ve bosanma asamasindayim herkes bekle acma davayi diyor bende istihareye yattim bosanmam bana Hayır mi getirecek şer mi diye rüyaya baksam çok kötü felaket bir anlami varmis ama o gun oyle huzurlu uyanmistim ki kuş gibi hafiflemis uyandım yoksa hala ayrilik acisindan her gece agliyordum şimdi cook nadir zoruma gittigi icin agliyorum uzuluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?