Yani siz tersine hareket etmenize rağmen yine de oldu öyle mi?Aynı şey başıma geldi. Gördüğüm olmasın diye uğraştım ama yine de kaderin önüne geçemedim sanırım. Şimdi çok mutluyum. Beklemediğim güzellikler beni buldu o süreçte. Kendi istediğimin hayırsız olduğu çarptı yüzüme defalarca kez. İyi ki o rüya gerçek oldu.
Konu neydi özel değilse yazsana belki konuyu bilirsek daha çok yardımcı oluruzÖylesine bir rüya değil ki sonuçta. Ve düne kadar istiyordum zaten
Su an bu mesaj beni allak bullak ettiBenAslında pek itibar etmiyorum asıl olanın kalbe gelen duygu olduğunu düşünüyorum istiharenin ama yine de yatmıştım. Hayırsız olacağını göre göre devam ettim bir işe. Tam altı yılımı çaldı benden. (Aşk meşk işleri değil. Mezun olamadım üniversiteyi bırakıp başka bir bölüm okudum yoksa ne iş ne aş hiçbir dikiş tutturamadım o altı senede istihareyi yattığım sebep yüzünden ) arka arkaya yazınca başıma gelmeyen kalmamış nereye inanmıyon
O istiareyi herkes yapamıyor sanırım. Bir niyetiniz varsa yapabilecek Gönül gözü açık birine yaptırın.
Uymayabilirsiniz. Tercih sizin.
Yani siz tersine hareket etmenize rağmen yine de oldu öyle mi?
İşte bende öyle biliyorum başkası göremeyebiliyor kendisinin yatması daha doğru diye biliyorumTam tersi kendisiyle ilgili konularda kişinin kendi yapması daha hayırlıdır.
Başkası da yapabilir ama kendi yapması Allah'a teslimiyet için daha uygundur..
Konuya gelince siz Allah'tan bu iş benim için hayırlıysa olsun diye dilek dilediniz. Vazgeçince aksi hayırsız olan olacak diye bir şey yok bence..
Malesef özel bir konu. Ama hayatıma şekil verecek bir karar öyle diyeyimKonu neydi özel değilse yazsana belki konuyu bilirsek daha çok yardımcı oluruz
Teşekkürler :) amin..Evet aynen öyle oldu. İnat etmiştim desem yeridir hatta bu konuda :)
Hayırlısı olsun sizin için de.
Dinle alakası yok zaten. Uydurulmuş din geleneği. Açıklayamazsınız zaten somut olmayan kanıtları kabul etmem şahsım adına.Ben sonuçta istihare olayını kafamdan uydurmadım. Dini konuya girmesin diye açıklayamıyorum ancak eğer sizin inancınız yoksa yoktur ben napayım? İnanıyorum ki böyle bir konu açmışım
Şöyle aslında. Lanetlenmiyorsun sonuçta hayırlı görüp de yapmazsan. Sadece şık olmaz. Bir büyüğüne sorsan şu yoldan mı gitsem şu yoldan mı sonra da gözünün içine baka baka onun gitme dediği yoldan gitsen ne olur :) hiçbirşey olmaz, sadece şık olmaz. Özür dilerim Allahım de, ne istiyorsan onu hap. Allahı böyle mekanik bir kural koyucu olarak düşünme. Beni en iyi şu anlar dediğinden de iyi anlar seni, öyleyse özür dile fazla karıştırma :)Su an bu mesaj beni allak bullak etti
Bu maneviyat değil, başka bir şey. Bırakın artık şu işleri. Dua edip hayırlısını isteyin. İllaki araya birşeyler sokmaktan vazgeçin artık.
Ay bana da oyle geliyorBirazdan çoğumuzun kellesi gidecek
O zaman o kararı bence akşı basında hayat görüşüne güvendiğiniz bilinçli birine danışın.Malesef özel bir konu. Ama hayatıma şekil verecek bir karar öyle diyeyim
Dinle alakası yok zaten. Uydurulmuş din geleneği. Açıklayamazsınız zaten somut olmayan kanıtları kabul etmem şahsım adına.
Bunların istihare sonucu olduğuna nereden vardınız? Her insanın hayatında olabilecek şeyler. Başına terslik gelip, istihareyi yatmayanlar faturayı kime/neye kesmeli?BenAslında pek itibar etmiyorum asıl olanın kalbe gelen duygu olduğunu düşünüyorum istiharenin ama yine de yatmıştım. Hayırsız olacağını göre göre devam ettim bir işe. Tam altı yılımı çaldı benden. (Aşk meşk işleri değil. Mezun olamadım üniversiteyi bırakıp başka bir bölüm okudum yoksa ne iş ne aş hiçbir dikiş tutturamadım o altı senede istihareyi yattığım sebep yüzünden ) arka arkaya yazınca başıma gelmeyen kalmamış nereye inanmıyon
Zaten yorumlar fikrimi değiştiriyor tekrar bakalım... umarım hayırlısı neyse o olurŞöyle aslında. Lanetlenmiyorsun sonuçta hayırlı görüp de yapmazsan. Sadece şık olmaz. Bir büyüğüne sorsan şu yoldan mı gitsem şu yoldan mı sonra da gözünün içine baka baka onun gitme dediği yoldan gitsen ne olur :) hiçbirşey olmaz, sadece şık olmaz. Özür dilerim Allahım de, ne istiyorsan onu hap. Allahı böyle mekanik bir kural koyucu olarak düşünme. Beni en iyi şu anlar dediğinden de iyi anlar seni, öyleyse özür dile fazla karıştırma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?