Hayatınızı etkileyecek bir karar mı?Merhaba herkesee
Bir konuyla ilgili tüm kurallarına uyarak istihareye yattım
Rüyamda annem giydiklerini gösteriyordu yemyesil bir şey giymişti
Bu olumlu oldugu anlamına geliyor sanırım
Ama benim o konuya olan tüm isteğim gitti, yapmak istemiyorum artık
Hiç istihareye yatıp sonuca uymayan oldu mu? Olduysa pişman oldunuz mu?
İstemeye istemeye de olsa benim için hayırlıdır diyip o işe başlamalı mıyım sizce?
Başkası adına istihareye yatılmıyor diye biliyorumO istiareyi herkes yapamıyor sanırım. Bir niyetiniz varsa yapabilecek Gönül gözü açık birine yaptırın.
Uymayabilirsiniz. Tercih sizin.
Yatılıyor.Başkası adına istihareye yatılmıyor diye biliyorum
EvetHayatınızı etkileyecek bir karar mı?
Baskasina adina yatilabiliyor ama kisi kendisi yaparsa daha iyidir tabi. Ben sahsen bir kere niyetlendim. Kendim yapamadim. Neden bilmem bir urperti geldi. Bir dostumdan rica etmistim. O benim icin yatmistiBaşkası adına istihareye yatılmıyor diye biliyorum
Tabi ki yatılıyorBaşkası adına istihareye yatılmıyor diye biliyorum
Öylesine bir rüya değil ki sonuçta. Ve düne kadar istiyordum zatenYani toplum baskısına uyup yapmak istemediği şeyi yapan insanı anlarım ya da ailesi yüzünden.Ama sırf rüyada gördü diye istemediği şeyi neden yapar bir insan ? Belki yapmayınca da hayırlı bir şey olacak,sonuçta hayır tek bir yolda mı oluyor ?
Az önce internette baktım kişinin kendisinin yatması gerektiği yazıyor ki bende öyle duymuştumTabi ki yatılıyor
Öylesine bir rüya değil ki sonuçta. Ve düne kadar istiyordum zaten
Belki yazmamam gerekir bu konuya ama dayanamadım,bu tip konulara inancım yok,bana göre rüya = bilinçaltı.Yani bilinçaltında düne kadar istediğiniz şeyin olmasını çok istediğiniz için beyniniz size bunu gösteriyor.O yüzden bana göre rasyonel bir karar almak için bir sebep değil rüyada görmek.
Bu maneviyat değil, başka bir şey. Bırakın artık şu işleri. Dua edip hayırlısını isteyin. İllaki araya birşeyler sokmaktan vazgeçin artık.
Ben sonuçta istihare olayını kafamdan uydurmadım. Dini konuya girmesin diye açıklayamıyorum ancak eğer sizin inancınız yoksa yoktur ben napayım? İnanıyorum ki böyle bir konu açmışımBir şeyi yapmak istiyorsanız yapın,istemiyorsanız yapmayın.Başka şeyleri bahane etmeyin,bunu rüyamda gördüm ya da bunu içimde hissettim diyerek.Dini ya da değil,bunu her şey için yazıyorum.Yukarıda yine yazdım,o konuda hayırlı şeyler gördüm demişsiniz belki yapmayınca da hayırlı şeyler olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?