İstihare sonucuna uymamak?

Hakkınızda hayırlısı

Anlatmaya çalışma Lutfen. Neyi okuyup okumadigimi bilemezsin tabi değil mi? :) Ay herkes cahil bir nurlu sensin, helal olsun. Cennet kapıları seni bekliyor neyse sessize alıyorum seni bacimm yazarsan gormem. O yüzden yorum yazmaya yorma lütfen kendini

Önemli olan kalbinize doğacak his...Bir ara epey araştırdım bu konuyu ben, illa rüya sonucuna göre karar almak zorunda değilsiniz. Kalbinizin sesini dinleyin.
Teşekkür ederim, öyle olmasına sevindim çünkü rüyama göre hareket edeyim dedim ama yine gururumu kıracak bazı şeyler oldu vazgeçmek zorunda kaldım. Zaten uyandığımdan beri içimden yapmamak geçiyordu.

Istihare sonucuna mi uydunuz yani..benim de cok cok cok istedigim bir sey defalarca hayirsiz cikti..oyle cok istiyorum ki ama hep hayirsiz cikti..ve hayirsiz olarak gorulen en ufak bi durum bile yok o sey icin..ama allah en iyisini bilir deyip cikan sonuca gore hareket etmek zorunda kaldim..asiri mutsuzum..umarim ben de ileride ya da en yakin zamanda neden allahin nasip etmedigini hayirsiz oldugunu anlarim

Istiharede sadece rüyada görülen şeye bakılmıyormus, uyandığınizda eger gönül ferahlığı varsa o is sizin icin hayirli olurmuş. Yani hisle ilgili bi durum diye biliyorum, doğruluğu tartışılır.

İstihare önemli ama istişare yapmadan sadece istihareyle karar vermemek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…