5 yıldır derin konuların içindeyim zaten. O nedenle söylüyorum. İftira atmayalım sünnettir diye. Gelenektir ve hurafedir.Dini konudan bu konu kapanır ama gelenek diye bir şey değil bu.
Sünnettir ve bir işe karar vermeden önce tavsiye edilir.
İş, evlilik, taşınma, çocuk, satma, alma vs.
Araştırmadan kesin yargıya varmayın derim..
Ahahahahahahahha çok korkuyorum öyle birsey olacak başımıza gelecek diye
5 yıldır derin konuların içindeyim zaten. O nedenle söylüyorum. İftira atmayalım sünnettir diye. Gelenektir ve hurafedir.
Yanlış alıntı yapmışımAhahahahahahahha çok korkuyorum öyle birsey olacak başımıza gelecek diyeama seninkinde iyi seyler hissettim inş dogru hissetmisimdir
biraz detay verebilir misiniz özel değilse?Ben uymadım cok pismanim emin olabilirsin..
göz göre göre açtım ben de konuyu bakalım...Birazdan çoğumuzun kellesi gidecek
pek danışabileceğim bir konu değilO zaman o kararı bence akşı basında hayat görüşüne güvendiğiniz bilinçli birine danışın.
Teşekkürler biraz karşı çıkmak gibi geliyor daİstihare bağlayıcı değildir.
Uyar veya uymazsınız sizin tercihiniz.
ahahahahahahahahaha tekrar yapma fikri aklimdan cikmiyorrrrrYanlış alıntı yapmışım
Biz yapmadık öyle şeyler banlatma bizi de dur
bence siz bir karar vermek için önce olgunlaşmayı bekleyin.hayatınızı etkileyecek kararmış, istiarelere falan yatılıyor ama dünden bugüne fikir değişiyor.
Hayatimi etkileyecek bir konu idi ama iste bende uymadim sonuc maalesef mutsuzluk husran pismanlik..biraz detay verebilir misiniz özel değilse?
göz göre göre açtım ben de konuyu bakalım...
pek danışabileceğim bir konu değil
Teşekkürler biraz karşı çıkmak gibi geliyor da
Öylesine bir rüya değil ki sonuçta. Ve düne kadar istiyordum zaten
Ne alaka? Konumla ilgili yorum yaparsınız ya da yapmazsınız, karakterimle ilgili yorum yapmak haddinize düşmüyor kendinize gelinbence siz bir karar vermek için önce olgunlaşmayı bekleyin.hayatınızı etkileyecek kararmış, istiarelere falan yatılıyor ama dünden bugüne fikir değişiyor.
makbul olanı kişinin kendi yatmasıdır, caiz değildir başkası adına yatmak çok elzem değilse.Yatılıyor.
Özgür iradesi olan canlılarız biz. İnsanoğluna verilen en büyük hediye. Sen bşrgün yine fikir değiştirip yapmak isyersen gönül fetahlığıyla yaparsın. Yapmazsan da yapmazsın. Bu kadar net. Başka iş hasıl olursa onun için de ystarsın.Merhaba herkesee
Bir konuyla ilgili tüm kurallarına uyarak istihareye yattım
Rüyamda annem giydiklerini gösteriyordu yemyesil bir şey giymişti
Bu olumlu oldugu anlamına geliyor sanırım
Ama benim o konuya olan tüm isteğim gitti, yapmak istemiyorum artık
Hiç istihareye yatıp sonuca uymayan oldu mu? Olduysa pişman oldunuz mu?
İstemeye istemeye de olsa benim için hayırlıdır diyip o işe başlamalı mıyım sizce?
Öyle bir sonuca varmadım zaten. Yorumun bitişi komikli bitiştiBunların istihare sonucu olduğuna nereden vardınız? Her insanın hayatında olabilecek şeyler. Başına terslik gelip, istihareyi yatmayanlar faturayı kime/neye kesmeli?
Bilmiyordum bir araştırayımİstihare denilen şeyin kökeni pagan inanışlara dek gider.
Sumerler döneminde insanlar, tapınaklara gidip dua eder ve orada özel bir taşın üzerinde uyur, uyandıkları zaman da rüyalarını yorumlayarak dileklerinin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini tahmin ederlermiş.
Varın gerisini siz hesaplayın.
Kur'an'da zaten böyle bir şey yok.
Folklorik olarak Arap toplumunda olması onu dini yapmaya yetmez.
Sonuçta bir rüyadır, bilinçdışımızın alanıdır. Bu sebeple rüyalarla amel etmemek gerekir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?