İstifa etmemi dört gözle bekleyenler

İyi ki de sizin çocuğunuz değilmiş o minik. Döverek terbiye edeceğini dayağın terbiye olduğunu sanan birisiniz galiba. Şiddetle terbiye olmuyor. Çocuk bu ayrıca yer içer ister. Aç bırakmıyorlardır yani.

Konu sahibi görümceleriniz sizi kıskanmıyor sonuçta birinin durumu çok daha iyiymiş. Çocuklarınızın bakımı için diyorlardır. Hemen sizi kıskandığı yorumunu cıkarmanız gereksiz. Mütevazilik yapmanıza da gerek yok ki. Kazanıyorsunuz harcayın. Belki de annelerinin çocuk bakmasını da istemiyor olabilirler. Dolaylı yoldan bırakın istemişlerdir. Onlar dedi diye bırakacak değilsiniz

ben de iş arkadaşınız yerinize göz dikti sandım yahu görümceleriniz için istifa etseniz ne etmeseniz ne. normal şeyler söylemişler ben tavrınıza anlam veremedim.

Sanırım eşinizle birlikte 7-8 bin arası kazanıyorsunuz. Bu para bence kimsenin gözünün kalacağı bir para olmamalı. Çok standart bir hayatı ancak geçirebilecek bir para. Çocuğu olan aileler için yaşadıkları şehre bağlı olarak çok az Bile kalabilir.

İnsanımız çok fazla kazanan insanlara degil de kendinden biraz fazla kazanan, birazcık daha fazla mutlu olan insanlara taktığından durumunuzu normal karşıladım.

Ben olsam ben de işimi bırakmam ama mütevazı davranacak bir durum zaten ortada Yok. Normal standart memur ailesisiniz. Eşinizin ailesinin durumu kötü sadece.

Bence memur hatta alt sınıf. İnsanların cidden kazanılan paralardan haberi Yok. 3-4 bin kazanan kendini kadınlar kulübünde zengin ilan ediyor.

Bende senin gibi mütevazi takınıyordum. Benim teyzemin kızı çeyreğe çerçeve yaptırıyor. Güne gitse yemek resmi çekiyor. Afedersin bir s..ç tığını paylaşmıyor. Hava atmaya çalışıyor. Ki ben bursa dayım bunlardn bir dünya mevcut burda. Diş kınası diye birşey var yok topuklu niye giymemişim yok takı neden takmamışım yok elbise neden giymemişim. İstanbul da böyle şeyler yoktu. İşinde gücünde insanlardık. Bende şimdi gittiğim yerlerin sadece 3 te 1 ini paylaşıyorum. Maksat kıllık olsun. Ki her gittiğim yeri paylaşsam fesadından ölücekler. Ki benim yüzüme bile dayanmayıp gezmeme takmış durumdalar. Yada görüştüğüm insanlara dahi karışma hakkı buluyorlar kendilerinde. Eskiden alttan alırdım. Artık resmen onların küçük beyincikleri anlamadan laf sokuyorum. Onlar bir haftaya anca anlıyor :) yok hava atmazken hava attı diyen akrablarmı dersin. Ki bende çok dikkat ederdim senin gibi. Gerim gerim gerilirdim.gerek yokmuş sen hava atmasanda öyle düşüneni değiştiremezsin. Bende kendimi kasmayo bıraktım. Madem hava atıyormuşum. Ki geziyoruz Allah a şükür. Bari haklı konuşsunlar.Paylaş arkadaşım sende. Zaten seni seven yadırgamıyor. Ne güzel gezsin diyor. Fesatlara müstehak. Alanen söyleme etiketle gittiğin yerde. Kendini kas kas nereye kadar.

Cok buyuk konusmussunuz.. Bir insan Kınadığını yasamadan olmezmis. Insallah evlatlariniz olmaz oyle..

Bizde çalıştık çocuk büyüttük ama aç bırakmadık gördüğüm yanlışları sonuna kadar yazacağım böyle çocuklar toplumun başına bela , büyüdüğündede hırsız oluyor
Cok buyuk konusmussunuz.. Bir insan Kınadığını yasamadan olmezmis. Insallah evlatlariniz olmaz oyle..

Abartmışsınız. İnsanlar kendi görüşlerini söylemişler. Size baskı yapan yok, laf eden yok. Kimi kadınlar çocuk olunca istifa edip evde çocuk bakılması gerektiğini düşünüyor. Oluyor yani, burada da var. Bir de kayınvalide çocuk bakımınızın içindeyse anneleri için hoşlanmamış olabilirler bundan.
Mütevaziliğinizi anlata anlata bitirememeniz gülümsetti. :) iyi ki mütevaziymişsiniz, yoksa 3 sayfa kendinizi anlatırdınız sanırım. Memur maaşı diyorsunuz, orta direk durumumuz diyorsunuz. Maaşınız belli yani. Mütevazi muhabbetine gerek yok, sonradan görmelik bir şey de yok. Ayda 20-30 bin kazanmıyorsunuzdur yani. Memur maaşı alan milyonlarca insan var ülkede, rahat olun.

başka şeylerle ilgilenin niye bu kadar görümcelerinizi dikkate alıyorsunuz
konuşma açıldığında istifa etmeyeceğinizi bakıcı tutacağınızı söyleyin yada eşinize söyletin konuyu değiştirin
internette çok güzel sinemalar var izleyin kitap okuyun tv seyredin inan değmez böyle insanları
düşünmeye
kardeşte olsa daha iyi durumda olmanızı istemiyorlar özeti bu siz elsiniz onlara göre bunu hiiç unutmayın

Bizde çalıştık çocuk büyüttük ama aç bırakmadık gördüğüm yanlışları sonuna kadar yazacağım böyle çocuklar toplumun başına bela , büyüdüğündede hırsız oluyor
Hirsizmi olur
Benim bir yengem var yeni evliydi bizde hareketli cocuklardik benim boyle cocugum olsa soyle doverim soyle terbiye ederim derdi sonuc kendi cocuklari resmen mahhalenin korkulu ruyasi oldu sabahlari annelerine ettikleri kufur sesine uyaniyoruz suan alt katta oturuyorlar.buyuk lokma ye buyuk konusma cocugu ile kocasini ovenin mecliste yuzu kara cikarmis.alt tarafi cocuk azili katil degil bahsetikleriniz.
Konu sahibi sizde alt tarafi memursunuz mutevaziyim demenize gerek yok zaten sizin mutevazi yasamaktan baska sansiniz yok.
Gorumceleriniz de cocuklari onlara ya da annelerine bakttirisiniz diye sorumluluk almak istemediklerinden demislerdir yoksa kime ne ki calismanizdan yada evde oturmanizdan.toplum olarak herseyi abartma huyumuz var

Sanki çok zenginsinizde mütavazı olmaya çabalıyorsunuz. Eşinizinkiler az kazanıyor diye triplere girmişsiniz. Yakınımda bir çift var eşiyle beraber aylık 30bin kazanıyorlar. 7 lira ne Allah aşkına. Geçinilmiyor değil ama çok lüksde yaşanmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…