İstifa etmemi dört gözle bekleyenler

Ortada dert yok aslında. Ciddiye almayın herkesi. İstedikleri kadar konuşsunlar. Hayatın her köşesinde böyle köstek olacak insanlar çıkacak.
Mühim olan eşinizle aldığınız kararlar. Bakıcı tutmayı düşünüyoruz deyip geçin. Tekrar ederlerse gülüp geçin..

-fesatlık diz boyu hiç şaşırmadım.memurluğu geç tesis gibi bir yerde tuvaletçi olarak çalışsan dahi yine fitne bitmez.
-aşırı kavga gürültüye bağlamadan mesafeni arttır.kimsenin malı parası huzuru kimsenin hayatını ilgilendirmez.
-bende kamuda özel sektör olarak çalışan bir işçiyim keşke bana da kadro gelse bende ücretsiz izinde çocuğumu büyütsem.gelmezse halime şükredip 2 aylık izne ayrılıp çocuğumu anane yada babaneye emanet etmeye kalkacağım.
-sen hepsinden şanslı ve huzurlusun.içi fesat olanlar illa içini dilleri ile döküyorlar.hamile hamile onların seni strese sokmalarına izin verme.

Belki de kayonvaliden bakmak istemiyor kizlarina dert yaniyor ,onlarda ikidebir sana bu konuyu yoneltiyor ,
Her zaman insanlarin hasetligi bitmez cokda kafana takma bence

ben sizi anlamadım

mütevazı olayım diyorsunuz ama maaşımı bir bileseler modundasınız
işim iyi modundasınız ama işinizden ötürü ilçeye gitmeyi kabullenememiş gibisiniz

gereksiz yere abartıyorsunuz

sizin maaşınızı bilse ne olacak
sizin maaşınızın onlardan üstün olduğunu bilse ne kazanacaksınız
sizin gezdiğinizi bilse ne olacak

boşverin derdin mi yok
lohusa depresyonuna girersiniz böyle herşeyi abartmayın içinizde
ne güzel davranmışsınız
maaşınızı söylememek ile çok geziyoruz mod çizmemekle
aslında böylesi çok iyi en azından sizden borç istemezler

Boyle konuşmaları onlarin görgüsüzlüğüyle ilgili. Siz niye bozuluyorsunuz anlamadim acikcasi
Maas konusunda da siz oyle ben o kadar kazanmıyorum diyince, e 2bin 3bin kazansan 1500-2000 bakıcıya verecek o zaman calismasi mantıksız diye düşünmüşlerdir bence. Fazla alinganlik yaptığınızı düşünüyorum

İyi de siz şartları söylemezseniz onlar be bilsin

2500 alıyorsan 2000 bakıcıya verinceye kadar kendin bak demişlerdir mesela

Annesinin bakmasına karşıdır

Kadının çalışmasına karşıdır

Ay kardeşime evde iş yaptırır der vs cs

Ayrıca da ilden ilçeye taşınana denir orada ne yapacaksın sıkılırsın diye

Umursamayın gereken cevabı verin

Açıkça istifa edersem bir daha böyle iş bulamam insanlar bu işler için yıllarca uğraşıyor dersin susarlar

polyannacılık oynayan arkadaşlar yine söylemiş söyleyeceğini canım ama ben sana hak verdim.. eşinle beraber çalışman üstelik kadrolu memur olman, yani diğer bir deyişle görümcenlerden bi tık daha üst seviyede yaşayabiliyor olman onları azıcık germiş gibi geldi bana da.. ben de memurum ve senin düşündüğün gibi düşünyorum , millet kaç yıl kpss çalışıyor atanmak için. hazır işin var niye istifa edecekmişsin ki , ben de senin yerinde olsam işimi bırakmam. sürekli bundan dem vurmalarından rahatsızsın, ben işimle mutluyum , herkes mutlu olduğu gibi yaşayacak, herkesin hayatı kendisine de geç. kafana takmaya değmez

Niye istifa etmenizi dört gözle beklesinler ki , devlet işi bulmanın ne kadar zor olduğunu onlar da biliyordur herhalde, Sanki istifa et dediler diye hemen edecek miydiniz biraz abartıyorsunuz , ben ilçededen merkeze yerleşsem kesinlikle bende ilçeye ıyyy derdim, şuan yaşadığım halde bile diyorum.

İstifa edecek bir durum yok. Görümcelerin seni kıskanıyorlar bariz belli.dediginiz gibi sizin yerinizde olmak isteyen ne insanlar var kpss girip kazanmak isteyen onlar bir kenara anneniz babanız azmı masraf etmistir size cocukda yapın karıyerde başarılar.

İstifa edecek bir durum yok. Görümcelerin seni kıskanıyorlar bariz belli.dediginiz gibi sizin yerinizde olmak isteyen ne insanlar var kpss girip kazanmak isteyen onlar bir kenara anneniz babanız azmı masraf etmistir size cocukda yapın karıyerde başarılar.

Tek problem var: kıskançlık. Onlar çalışmıyor diye senin de çalişmani istemiyorlar çekemiyorlar. Kıskanmayan insan o kişinin mesleğine maaşına takar mı mevzu yapar mı? Istifa edecekmişsin onlara ne? Çok dikjat edin bol bol okuyun bunlar nazar değdirirler

Bence istifa etmenizle değil çocuğu kv ye baktırmanızla ilgili sıkıntıları var. Ayrıca mütevazi olmayı gerektirecek bir durum yok. Bence içinizden geçeni evirip çevirmeden dobra dobra söyleyin. Çok zorlamayın kendinizi.

Beni anlamış olmanıza sevindim tabiki söylenenler kafaya takmaya değmez istifa edemeyeceğim besbelli hayır batıyormu benim çalışmam aynı şeyleri duyuyorum yok canım ne istifası haa Ha falan dediğimde oldu hamile olduğumu öğrenince ilk tepki çalışmassın artık oldu hatta yanlış duydum heralde falan dedim kendi kendime.

Ben görümcelerin kıskanç olduğunu değil de işleyişin nasıl olduğundan bihaber olduklarını düşünüyorum. Memuriyetten istediğin zaman istifa edip istediğinde geri dönülebildiğini sanıyorlar muhtemelen. Yoksa böyle ince ince seni işinden etmeye çalıştıklarını sanmam

oda olabilir onlarda kv uzak kendi kv uzakta iki çocuk büyüttüler ikiside biz çarşıya bile çıkamadık hiç çocukları bırakıp yalnız kimse yok falan dedikleri de oldu hatta annelerine arada bizim Çocuklara bakmaya da gel falan diye söylerler kv gelince torunlarına çok düşkün ilk kızımda gerek yok falan dememize rağmen kalktı onca yolu geldi bakmak için kreşe verdik biraz büyüyünce buna da bakacağı Maksimum iki yıl

ben kafaya takacak bir şey görmedim yazdıklarınızda. ayrıca madem maaşınız o kadar, hayır değil dediğiniz zaman bu mütevazi olmak değil yalan söylemek olur. 1000 lirada kazanıyor olabilirsiniz 10.000 tl de. sonuçta sizin işiniz sizin kazancınız, iki gün sonra 2000 tl maaşımın yarısı veririm bakıcıya derseniz yalancı duruma düşersiniz.

Mütevazi olacak neyin var ki ? Zaten ortalama düzeyde kazanıyorsunuz. Ettafındakilere bakarak konuşuyorsan evet asgari ücretliye göre iyisiniz. Bukadar övünecek bişey yok,memursunuz sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…