- Konu Sahibi anneyimben88
İyi ki de sizin çocuğunuz değilmiş o minik. Döverek terbiye edeceğini dayağın terbiye olduğunu sanan birisiniz galiba. Şiddetle terbiye olmuyor. Çocuk bu ayrıca yer içer ister. Aç bırakmıyorlardır yani.Ne dersen de ama kız kardeşinde olsa mutlaka kıskançlıklar oluyor,
onlar çalışmıyorsa tabi seninde çalışmanı istemiyecekler , eğer çocuklarla sorun yoksa çalışmaktan yanayım ama bir çocuk karekter olarak yanlışı çok varsa annenin ev hanımı olmasından yanayım mesela bizim eltilerden bir tanesinin çocuğu o kadar görgüsüz ki anlatamam resmen çocuğu aç bırakmışlar ev, araba alalım diye herhalde çocuk yiyeceklere resmen saldırıyor , durduk yerde para istiyor çlngene gibi iğrenç bir karekter o çocuğu görünce miğdem bulanıyor elimden gelse evime almıyacağım evi dağıtıyor , sürekli bağırıyor , iyiki benim oğlum değil vallahi olsa ben onu hergün döverim kendi çocuğum olsa sevmem o kadar tiksindim yani böyle çocuğua sahip olan kadın bir zahmet evde oturup çocuğa doğru düzgün terbiye versin malk mülk yapacaklarına
Konu sahibi görümceleriniz sizi kıskanmıyor sonuçta birinin durumu çok daha iyiymiş. Çocuklarınızın bakımı için diyorlardır. Hemen sizi kıskandığı yorumunu cıkarmanız gereksiz. Mütevazilik yapmanıza da gerek yok ki. Kazanıyorsunuz harcayın. Belki de annelerinin çocuk bakmasını da istemiyor olabilirler. Dolaylı yoldan bırakın istemişlerdir. Onlar dedi diye bırakacak değilsiniz