İstifa etmeli miyim?

Çocuk kaybedilmesin de bunun yolu o çocuğun davranışlarının sonucunu görmesi. İyi bir avukat bulup dava edin.

Zaten bugün okuldan çağırdılar konuşmak için, kararımın hukuki yollara başvurmak olduğunu söyleyince tehdit ettiler resmen. Çıkar çıkmaz avukata gittim ve yasal süreç başlatacağım. Okula da dönmeyeceğim. Dava açılıyor yani. Avukat oldukça olumlu konuştu bu konuda.

Dizilerde olurya zengin zü...ler aynı onlar gibi.ben bitek filmlerde olur sanırdım meğer gerçekmiş

Yok abartmıyorsunuz.
İnsanlar bir tuhaf olmuş.
Bu göz yumulacak, üstü örtülecek, görmezden gelinecek birşey değil.
Bugün bunları yaparak bir yerlere varmaya çalışan, yarın ne yapmaz ki?
Benim aklıma bu soru gelir...
Bugün önü alınmazsa, yarın çok daha vahim tablolar ile karşılaşılacaktır eminim ki.
Topluma zararı dokunacak uzun vadede.
Belki ilerde benim çocuğum, bir başkasının çocuğu bu kişinin zulmü ile karşılaşacak,
Kim bilebilir ki?

Ben hele ki eğitim sektöründe olan kişilerin bu gibi durumlara sessiz kalmasına dehşetle bakıyorum.
Benim çocuğum olsaydı eğer, gerçekten canı gönülden söylüyorum, her ne gerekiyorsa yapılmasını,
ne ceza verilmesi gerekiyorsa (resmi - gayri resmi makamlar tarafından) isterdim.
Eğer ben eğitememişsem, çocuğum gerekli eğitimi alamamışsa, bunun cezasını gerekiyorsa bende çekmek zorundayım.
Kendi sorumsuzluğumun maliyetini hem çocuğuma hem de suçsuz insanlara ödetmek yanlış birşey.

Ben mi yanlış düşünüyorum bu konuda bilmiyorum.
Fakat bizim nesil (ki burada çoğunluk olarak var) böyle yetiştirilmedi.
Dolayısı ile böyle durumlar bana çok ters ve yanlış geliyor...

Muhakkak yasal haklarınız vardır ve bunları araştırın derim.
keşke elimden birşey gelse de destek olabilsem...

Çok üzüldüm, bu ne bicim kendini bilmezlik yanı cocuk bunları yapıyorda pekı ya aılesı yok mu?

cok sinir bozucu bı durum
emınım uykularınız kacmıstır
terbıyesız cocuk...

bence ıstıfa etmeyın
derslerınıze devam edın
ama ogrencıye dava acın
pire ıcın yorgan yakmayın derım

orası hem gorev yerınız hemde bırsuru ogrencılerınız var
sız dava acın o okuldan kacacak delık arasın sız nıye gıdıyorsunuz...
cocuklada aılesıylede hıc muhattap olmayın dava surecındede oncesınde de sonrasındada
uzlasmaya hıc gıtmeyın
o yazılar msjlar paylasımlar ve olanların cezasını ceksınler

Sayın hocam cok uzuldum...malesef yeni düzen bu ! Lutfen isinizi birakmayin.. tarihinde ögrenci atmamış ama tum bu onursuzluklari sineye ceken okulun ismine ve zihniyetine tüküreyim...yeni bir hat alin...okulda olan numarayi sadece not işlerine kullanin...yakinlariniza o numarayi sildirin...ve o ögrenciyi bloklayin...egitim neferi olup sizi yalniz birakan tum ögretmen arkadaslarinizi kınıyorum ! Tek başıniza bir bedel ödemenizi dogru bulmuyorum...lutfen kendinizi koruyun ...Allah yardimciniz olsun...kanun kitap vicdan hukuk hak getire cunki !!!maaştan olmak işsiz kalmak bir yana imzaladiginiz sözleşme yuzunden zarara ugramayin...sogukkanli olun...sevgi ve saygilarimla...

iyi de bu çocugun okuldan atılması yetmez kı savcılıga suç duyurusu gerekıyor.iyi bır de ceza almalı ancak o zaman yola gırer. boyle bır ınsanın toplumda olması bıle tehlıke.bu arada ıstıfa edın o okulda çalışılmaz

E siz hakaret gorüyorsunuz,millet nasil yorumlar yapıyor fotonuzun altina.haklıyken bir de tazminat mı odeyeceksiniz?
Yazık bu memlekete,para eşittir hak,saygı,güç ...

Istedikleri istifa etmeniz olurdu zaten ,arayın hakkınızı.

Son düzenleme:
zaten Yeni evliysen evlilik nedeniyle istifa et. tazminat oderler sana. ikinccisi ekran goruntulerini alip dava et sapsiz simarigi.

Avukat uyardi mi bilmiyorum ama davada kararliysanuz tum bu konusmalarin paylasimlarin göruntulerini okunakli bicimde kaydedin ve foto olarak bastirip saklayin...buyuk ihtimal tum konusmalar ve paylasimlar yok edilecektir...ama bilişim suclari yeni kanuna göre kaldirilsa dahi ekran göruntusu olan tum kanıtlar sayiliyor...

Çocuk kaçıncı sınıfta ? Bu kadar seviyesiz ve terbiyesizce paylaşımlar yapıyor.

Çok üzüldüm, bu ne bicim kendini bilmezlik yanı cocuk bunları yapıyorda pekı ya aılesı yok mu?

Ailesi var fakat anne baba ayrı. Çocuk babada kalıyor. Annesi yeni bir evlilik yapmış, oğluyla görüşmüyor. Baba da bazen uzun müddet eve gelmiyor. İlgisizlikten, umursanmamaktan nereye saracağını şaşırmış durumda ne yazık ki. Okuldan atılınca "neden atıldı"yı düşünmekten ziyade tekrar alınması için uğraştılar sadece mesela. Görmezden geliyorlar çünkü oğlan babanın küçük bir kopyası. Tavırlar, konuşmalar aynı.

Zaten dün okul tarafından da tehditle karşılandım. Yani isimleri davada geçmesin, bu olay duyulmasın diye tehdit ettiler beni, bir daha iş bulamamakla vs. Bu okulda, bu yöneticilerle ve bu şartlar altında daha fazla çalışamayacaktım. Dediğim gibi bir avukatla görüştüm ve hukuki süreç başlıyor. Okuldaki diğer öğretmen arkadaşların böyle bir olaya ses çıkartmıyor olması da gelecek için gerçekten endişe verici.

Evet bunların hepsi kanıt olarak şu an avukatın elinde zaten. Bende de kopyaları mevcut. Bunlar olmadan elimiz kolumuz bağlanıyor çünkü.

Şu an 12. sınıf öğrencisi. Okuldan gelen "aman bırakın idare edin de mezun olsun" yaklaşımı bundan kaynaklanıyor zaten.
Son senesi, zaten gidecek olması yaptığı pisliği asla kapatmaz. 18 yaş azımsanacak bir yaş değildir.

O bu paylaşımları yaparken kimseyi umursamıyor, siz neden onun paçasını kurtarasınız ki bu olaydan. Böyle alışan böyle gider. İlerde neler neler yapar. Asla vazgeçmeyin davanızdan.

Bu konunun sonucu ne oldu acaba?Konu sahibi buralardamisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…