İstifa etmeli miyim?

bir avukatla görüşün. haklı fesih nedeni olabilir bu durum. iyi bir avukat olsun. buna para harcayamam dersenizde bölge çalışma müdürlüklerine bir gidip fikir alma konusunu araştırın.

hatta tv bilgi vermekle tehdit edin üstüne para bile alırsınız ,

kendi çocugunu düşünmeyen ana babanın yerine sizmi düşüneceksiniz,

Zaten çocukla ilgilenen yok. Çoğu zaman 10 gün boyunca evde yalnız kalıyor. Ne anne ne baba umursamıyor. Bu halde olmasının sebepleri onlar ne yazık ki.

Olabilir. Bunu düşünmedim daha önce.
yani muhtemelen yaparlar çünkü prestijlerini düşünmek zorundalarmış ya neden istifa etti diye sorulunca illa çamur atmaları lazım e inandırıcı kılmak içinde ellerinden geleni yaparlar imkanın varsa evlencem vs diye sanki konuyla alakası yokmuş gibi ayrıl

Bence elinizde ki görüntülerle hem aileye hemde okulun bu duruma sessiz kalmasından dolayı okula dava açın hatta o dayak yiyen çocuğun ailesini de bulun şahit olsunlar bak bakalım okulun adı böyle davaya karışınca okulun tutumu nasıl değişiyor. Ayrıca tazminat ödemek zorunda da kalmazsınız çünkü mağdursunuz.

Bütün yorumlara katılıyorum.
İstifa edeceksen evlilik konusu üzerine et.

Etmeyeceksen, mutlaka dava ac. Avukata danış.
Elinde deliller var. Bir şekilde kazanan sen olursun.

Zengin p.clerini böyle böyle idare ediyorlar büyüdüğü zaman da adam öldürüp kacsa bile ortalıkta rahatça dolanıyorlar.

Yazıklar olsun. En ufak hakkınızı helal etmeyin bu insanlara.

Darp edilen çocuğun babası avukat zaten. Onunla görüşmeyi düşündüm ama veli-öğretmen ilişkisini kötüye kullanmak olur mu, sanki faydalanmaya çalışıyormuşum gibi görünür mü emin olamadım.

Etmiyorum zaten. Çünkü çok zor insanlar, çalışan değil de köleymişiz gibi davranıyorlar. Küçük bir yerde yaşadığımdan çok alternatifim yoktu. Okulun ismine ve popülaritesine güvendim biraz da. Ama içine girince inanılmaz şeylerle karşılaştım. Kesinlikle kurumsal değiller.

Olmaz. Kesinlikle görüşün.
En azından danışmış olursunuz.

İlla size yardim etmesi gerekmez bilgi alsanız bile yeter.

Yeminle su ülkede öğretmenlere yapılan haksızlık arşa ulaştı.
Yetti yav.

Bu çocuğu parasıyla okula geri döndüren ebeveynleri yine bu çocuğu işyerlerine patron / müdür sıfatıyla koyacak. İnanabiliyor musunuz sizin bizim çocuğumuzun patronu olacak bu.

Maalesef. Şu an çoğumuzun patronu böyle değil mi zaten? Para var huzur var. Nasılsa her şeyi satın alıyorlar.

Herkese, hepimize haksızlık var. Her gün, her dakika, her saniye. Adalet aramak, hak aramak bile ne yazık ki ayıp görülüyor. Zaten adalet de arkası sağlam olana işliyor.

Haklısınız, konuşacağım kendisiyle.

çocuğa üzüldüm çok sinir bozucu ancak o bir ergen ve bir şeylerin eksikliğini bu şekilde çıkarıyor.idare aile ile görüşmeli inan bu duruma senin çocugunda gelebilir.o konuşmaların çoğu kendini ispat etmek için yazılan abartılı şeyler arkadaş cevresine hava atıyor kendince.inşaallah gençlerimiz kötü yollara sapmaz ve iyi insan olarak yetişirler.bu aşamada sizlere sabırlı olmak ve bir anne şefkatiyle yaklaşmak düşüyor

Hemen bimere ve meb özel kaleme durumu anlatın.
İlçe milli eğitime şikayet dilekçesi verin ve dava edin.
Sizi asla böyle bir şeye zorlayamaz kimse.
O okulu başlarına yıkmadığınıza dua edeceklerine bi de tazminat isterler mi diye düşünüyosunuz vah vah ülke, adalet, hak hukuk bu işte bu ülkede.
Bizleri bu düşüncelere iten sisteme lanet olsun

Az önce yazdım. Çocukla zaten gerçekten ilgilendim. Bu hale gelmesi ilgisiz anne babadan kaynaklı. Çok uğraştım. Ama yapılan şey ne yazık ki suça giriyor. Evet ispat etmek için, tamam şefkat göstereyim ama yazılanları okusaydınız kanınız donardı. Beni cinsel obje gibi gören bir insanın karşısına geçip bir şey yok gibi ders anlatmam isteniyor. Numaramı dağıtan, hakaretler eden genç artık 18 yaşına girmiş biri. Umarım kendini toparlar fakat bu saatten sonra ben değil başkaları uğraşsın. Onuruma yedirebileceğim şeyler değil ne yazık ki.

peki karşına alıp konuştun mu?

Çok üzüldüm.
Konu hakkında yardım edebileceğim tek cümle,Allahım yardımcınız olsun inşallah.
Takipteyim...

Teşekkür ederim. Sözleşme dışında girdiğim fazla ders saatlerini de ileteceğim. Aldığım eksik ücreti ve hatta cumartesi pazar çalışmalarımı da.

Ne yazık ki öyle. Geçen yıl okula müfettiş geldi, adamı görünce bir yerden tanıyorum diye düşündüm. Sonra fark ettim ki bir hafta önce müdürümüzle balığa çıkmışlar, yemeğe gitmişler. Sosyal medyada paylaşılmış. Adam cumartesi pazar çalışmalarımız için bize teşekkür etti, ne kadar özverilisiniz dedi. İnsanlar ailelerini göremediği için kan ağlıyordu oysaki.

Valla şunu diyim çalışma hayatında ne kadar susarsan hakkını aramazsan o kadar üstüne geliniyor ezildikçe eziliyosun en son yıldırıp pes ettiriyolar zaten.Dişini göstermek gerek bazen sus sus nereye kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…