- 22 Aralık 2014
- 5.333
- 3.990
- Konu Sahibi usuyenprenses
ben istifa ettim ama kabul etmediler.Bir yerlerini açarak dekorasyon firması reklamı nasıl yapılıyor
Bence önce yeni bir is bulun sonra da çıkın , çok değişik bir ortam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben istifa ettim ama kabul etmediler.Bir yerlerini açarak dekorasyon firması reklamı nasıl yapılıyor
Bence önce yeni bir is bulun sonra da çıkın , çok değişik bir ortam.
Özet geçeyim.Bir dekorasyon firmasında yönetici asistanlığı yapıyorum.
Hafta sonlarım tatil, servisim ve yemeğim şirketten.
Kamuya tatil olan bütün günler tatiliz, bir nevi memur gibi.
Biraz detay vereyim ki karar vermeme yardımcı olun.
18 aydır burada çalışıyorum.
İşe ilk başladığımda anlaşmam 1200+agi idi.
Sonradan yok o öyle değil dediler neyse eyvallah dedim.
Asgari ücretle başlayacaksın normalde ama madem sana böyle bir şey dendi 1000+agi olsun dediler,sonra yükseltiriz.Neyse gene tamam dedim.
Aradan 18 ay geçti ve şuan maaşım seneyi doldurduğum için 1100+agi.
Evrak takibi,telefonlara bakma,personel takibi,misafirleri karşılama gibi işlerim var,çoğu zaman çok yoğun olmuyor, oturuyorum ben de.İşim rahat şartları iyi diye hak geçmesin diye hiç zam konusunu bile açmadım.
Benim 3 tane patronum var ikisi evli birisi bekar.
Bekar olan sonradan ortak oldu.
Bir kız aldılar güzel diye işten anlamadığı halde özel muhasebecileri oldu.Onun maaşı 1600 tl, ayrı odası var.(Benim odam yok küçük bir masam var)
Onunla sevgili olmuş benim bu patronum sonra demişki usuyenprensesi çıkartalım işten bu kız iki işe de baksın para vermeyelim.
Duydum bunu istifa edecektim engel oldular.
Sonra bir kız daha aldılar bir yerin güzellik yüzüymüş, bir yerlerini açıpta pazarlamaya çıkacakmış.
Kızın pazarlamaya dair hiçbir bilgisi yok sadece güzelliği ve giyindiği minileri var.Ona da oda verdiler maaşı 1750 iken 3 günde zam aldı 2000 tl oldu.
Şimdi bununla sevgili olmuş bizim bu bekar patron.
Fabrikada üretim bölümünden bir çocuk var yeni başladı ama zam zam deyip duruyordu.Bugün bekar patrona çıkmış aşağıdaki (benden bahsediyor) hiçbir şey yapmadan 1500 alıyor ben şöyle çalışıyorum falan bu patronum da onaylamış ve 250 tl zam yapmış.
Dememiş ki o kız 1500 almıyor hem sen ne haddine onun işe yarayıp yaramadığını sorguluyorsun diye.
Bunu duydum ve istifa etmeye karar verdim, bütün ayak işlerine ben koşuyorum.(fatura ödemeleri,ptt işleri,kargo işleri, bakkaldan ihtiyaçları almak gibi)
Odam bile yok küçük bir masam var ve hala o oturan 2 kız değil de ben hedef oluyorum.
Diğer 2 patronum yurt dışında onlar gelince istifa edeceğim.
Kabul edeceklerini sanmıyorum ama yeter artık.
Bekar olan patronumun zaten bakışları bile böyle işe yaramazmışım gibi beni rahatsız ediyor.
Uzun oldu kusura bakmayın ne yapmalıyım ?
Bir an bana yazdın sandımSu mesajı okuyana kadar cok uzulmustum.. Vah vah dıyodum kı eskı konulara goz attım ... Sizin yaptığınız yakıstırmalar ve yaptığınız şakalar zaten çok sevıyesızce... Bizde şirketimizde aile ortamımız var.. Ama tutupta müdürüme bana bu kadarlık ayakkabıyı al demem zaten şaka bile olsa.. Ayrıca ıs yerınızdekı kızların statusu gereği aldığı maaşlar normal hatta az bile.. Kişilikleri vesairesini dikkate almadan konuşuyorum.. Sizin aldığınız maaş için zam isteyecekseniz başkalarını baz alarak konuşmayın..
Yattığını ima dahi etmedim zaten ama sen mesai arkadaşların için çatır çatır ediyosun..sende de seviye bozukluğu vardı iş yerinde kendin söyledin buralarda...biraz mesafede fayda var.onune bak başkalarına değil.annem de dedi sırf işten çıkmadın diye sevdiğin adamdan ayrıldın şimdi bu yüzden ayrılma diye ama ben müdürüme şaka yaptım diye o patronumun koynuna yatmış mı oluyorum pardon da ????
Öyle olsa böyle rezillik çekmezdim
İnsanlık dışı malesef.. Aklı selim insan der ki personelimizi böyle yere oturtmak ayıp!aa benim de masam merdivenin altında valla işçilerin ayak tozları kafamda ve temizlikçiler merdivenleri süpürdükçe üztüme toz geliyor off sinir bozucu
Bir an bana yazdın sandım
bu mübarek ayda günahımı aldığınız için teşekkür ederim benim gözüm mü var iğrenç bir yakıştırma buna cevap vermeyeceğim ben mecbur kalmadıkça o patronumun suratına bile bakmıyorum Allah biliyor ben nitelikli eleman değilmişim öyle demişsiniz ama o kızlar birisi bir cafenin yüzü diğeri hat açıp kapatma işlemi yapıyordu daha önceden aman neyse evet istifa ettim bırakmadılar ne yapayım yaniBence sen kızları çekememişsin bal gibi yok güzelliği için aldılar demişsin birini, sonra öbürü de bir yerini açıp pazarlama yapacak demişsin bunlar hemcinslerine ne biçim suçlamalar neymiş bekar olan patron sevgili oluyormuş onlarla senin gözün var belki bekar patronda sonuçta orada iki ortak daha var ve demezler ki hop dur orada diye. Sen nitelikli eleman değilsin ki bir kere sadece misafir karşılayıp telefona bakıyorsun öbür kız muhasebeci olarak girmiş tabii ki maaş farkı olacak istifa edecektim bırakmıyorlar diyorsun o da bir enteresan yani.
Yoksa bacak acip pazarlama yapan kizlardan biri sen misin o yuzden mi boyle konusuyosunBence sen kızları çekememişsin bal gibi yok güzelliği için aldılar demişsin birini, sonra öbürü de bir yerini açıp pazarlama yapacak demişsin bunlar hemcinslerine ne biçim suçlamalar neymiş bekar olan patron sevgili oluyormuş onlarla senin gözün var belki bekar patronda sonuçta orada iki ortak daha var ve demezler ki hop dur orada diye. Sen nitelikli eleman değilsin ki bir kere sadece misafir karşılayıp telefona bakıyorsun öbür kız muhasebeci olarak girmiş tabii ki maaş farkı olacak istifa edecektim bırakmıyorlar diyorsun o da bir enteresan yani.
Ben evli patronumla konuştum aslında onların durumdan haberleri var bekar olan patronum zaten diğeriyle işi bitince o kızı çıkartın demiş en son gelen daha güzel o kalsın demiş onlar ikisini de çıkartmayı düşünüyor ne zaman bilmiyorum istifa ettim evli olan patronum kabul etmedi onlardan 100 tane bulunur senden 1 tane bulunmaz kafana takma sen dedibence evli patronlarınla bu durumu konuş, belki adamların haberi bile yoktur o kızlardan, belki de bekar patrona kızacak. onları bi bekle hele, zaten istifa etmeyi düşünüyorsun bir kaybın olmaz. belki de patronlar seni tutar, bu ihtimal de var. he çok çoğu patronlar da mini eteklerden yana taraf tutarsa o zaman kovdur kendini, tazminatını da al.
Ben sadece durumu belirtmek için yazdım işimle ilgili karşılaştıracağım sadece bu durumlar var ama zaten görselliğiyle pazarlama yapsın diye alındı bitanesi nasıl belirtebilirim ki kız hiçbir şey bilmiyor işe dair kaç aydır pazarlamaya bile çıkmadı ne diyeyim kiKonunuzdaki tezatlık şu yani bana göre, iş anlamında yetersiz demek yerine bacak açtı patronla sevgili oldu diyorsunuz.
Bu sizi ilgilendirmez ki. Siz emek fayda ilişkisine bakıp ya istifa edersiniz ki kabul görmesi şart değil yada etmezsiniz.
Ama kalkıpta biri bilmem ne öteki sırf yüzü için yok topuklularla gidemezler falan derseniz böyle tepki alırsınız.
Kıyas yapmanız gereken işiniz tipiniz bacağınız ayakkabılarınız değil. Niyetim sizi yermek değil onu da söyleyeyim.
Muhasebe önemli bir birimdir mecburen odası ayrı olur ve yapamayan patron sevgilisi bile olsa kabul görmez.
Keza pazarlama da o şekilde. insanlar sadece yüze bakmazlar.
Bence siz işinize ilgili karşılaştırıp konuşun ve insanlarla ilgili öyle yorum yapın.
Yoksa şu anlatım tarzıyla bacak açmanın arasında çok fark kalmıyor etik olarak
Ben evli patronumla konuştum aslında onların durumdan haberleri var bekar olan patronum zaten diğeriyle işi bitince o kızı çıkartın demiş en son gelen daha güzel o kalsın demiş onlar ikisini de çıkartmayı düşünüyor ne zaman bilmiyorum istifa ettim evli olan patronum kabul etmedi onlardan 100 tane bulunur senden 1 tane bulunmaz kafana takma sen dedi