ben sempremaj aldım bugun 5. gunum bakalım sımdılık bısey yokkk ılerıkı gunlerde nasıl olacak merakla duzenlı kullanıp gorecem
merhaba arkadaşlar.ben yeni üye oldum ama mesajlarınızı uzun zamandır takip ediyorum.bayağı tüy problemim var.dermonox aldım dün geldi.bugün koltuk altımda ve yüzümde(boyun ve çene)denedim.sonuçları burada sizinle paylaşacağım.umarım olumlu olur.o kadar çok şey söyleniyor ki insan ne yapacağını ne alacağını şaşırıyor.
çok haklısın onunda iyi bir ürün olduğu yazyo ne kadar kullanman gerekiyo tamamen bitmesi için yazarmısın
gittiğiniz yerin ismini verebilir misiniz ? ne zamandır gidiyorsunuz ve fiyatları nasıl acabaBende ankara tunalıda yaptırıyorum
Doktor kontölünde
Ve cidden işlerinde bir numaralar
Çevremdeki herkese tavsiye ediyorum , hemde çok ilgililer
Ben hayatta tüylerimin biteceğini sanmazdım
İşkenceydi benim için ağda yaptırmak
Ama şimdi yaz kış etek elbise giyiyorum , batık derdide yok
Ohh hayat ne güzelmiş
Baktım facebook yorumlarından 1-2 tanesi sahte gelmişti bana. Birisi zaten bizim forumumuza da üye olmuştu. sonradan iptal olmuş üyeliği. Yine en iyisi limon+tuz karışımı. Yakıyor ama azaltıyor da. Zamanla biter de bence.
kızlar merhaba ben geldim epilamoru denedim tüyler çıktı fakat sevindirici bişi var çok zayıf ve ince çıktılar elimdekini bitirinceye kadar deniycem daha sonra da sempremajı almayı düşünüyorum ne olursa olsun savaş açtım ya biticek ya biticek ama tüyler gerçekten zayıf çıktı çıkmayan yerlerde var haydi bu arada samyeli sende elindekini bitirinceye kadar kullan vazgeçme madem kalkıştık bişiye devam edelim bari
ya olumlu yorum yapan olsa acaba şirket reklamımı diyorum olumsuz yorum yapan olsa rakip şirketlerin karalamasımı diyorum kararsız kaldım hakkaten yani kullanan biri bana bir şey söylesin ...
kesinlikle bende katılıyorum sana. insan böyle konularda kimseye güvenemiyor. o yüzden ben kendim aldım kullanıp sonucu kendi gözlerimle görmeyi tercih ettim. inşallah önümüzdeki hafta kullanmaya başlayacağım. ben burdan bütün olumlu olumsuz sonuçları tamamen dürüstlükle yazacağım. belki beni de reklamcı yada karalamacı sanabilirsiniz ama emin olun ki değilim.
bütün akrabalarım ve arkadaşlarım benden çıkacak sonucu bekliyor. işe yaradığı takdirde bu ürüne bir sürü müşteri kazandırcam. ve helal olsun bu paranın her kuruşunu hak ettiler diyeceğim. ama işe yaramazsa hem hakkımı haram edicem. hemde heryerde onları kötüleyeceğim. bakalım artık 1 ay sonra hersey belli olur inşallah
bende sempremaj aldım hatta daha önce de burada yazmıştım. 21 subat benim başlamam gereken tarih. yani adetimin bittikten sonra ki 2. günüm ama tüylerim bir türlü tamamen cıkmadı bir aydır dogru düzgün almamama ragmen. daha iyi sonuç alayım diye elimden geldiği kadar beklemeye çalıstım. ama en fazla bu kadar bekleyebiliyorum :) 21 şubatta başlarsam 17 martta biter o zman bende buraya sonucları yazarım hatta ben resimde cekmeyi düşünüyorum. öncesi ve sonrası diye :) bacak ve kollarımda uygulayacağım. yalnız kafama birsey takıldı sempremajı kullanan dileğim arkadaş ben sadece koltuk altı ve genital bölgeye uyguladım diyor ve kremler bitmiş. peki ben bütün bacak ve bütün kolara nasıl yettiricem o zaman. bana sempremajın danısmasındakı bayanlar yeter demişlerdi. şimdi kafam karıştı. bir de ben tüylerimi kuaförde ağda ile aldırıcam. sordum şekersiz dediler bana inşallah beni kandırmıyorlardır. çünkü ağda ile alacaksanız ağda şekersiz olmalıymış.
aynen bende senin gibi düşünüyorum yummna üstelik herkez bişi söylüyo net bir sonuçta yok
sempremaj kullanıcam canım ve inşallah dediğin gibi olumlu sonuç alırım. aldığım iyi kötü bütün sonuçlarıda buradan sizlere bildireceğim.
inan yardim edio...su ana kadar bende tek ise yarayan sempremaj oldu...vücudumdada yapicam...haftaya baslicam sonuclari yazarim yine
kızlar merhaba ben geldim epilamoru denedim tüyler çıktı fakat sevindirici bişi var çok zayıf ve ince çıktılar elimdekini bitirinceye kadar deniycem daha sonra da sempremajı almayı düşünüyorum ne olursa olsun savaş açtım ya biticek ya biticek ama tüyler gerçekten zayıf çıktı çıkmayan yerlerde var haydi bu arada samyeli sende elindekini bitirinceye kadar kullan vazgeçme madem kalkıştık bişiye devam edelim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?