• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istenmeyen tüylere %100 son!

''dilegim21''.. konuya ürüne öyle bi konsantre olmuş ki..! ''tortellini'' de çok doğru söylemiş.Olumsuz yorum yapmayın demek...yerine araştırıp olabilecekler hakkında bilgi-görüşte bulunmak desek daha iyi olur dimi..Bnimde bikaç sayfa içindeki bikaç mesajıma bakarsanız olaya ne taraftan bakmak istenildiğini de belki anlarsınız .mesele çok ünlem koymak değil! herkes istiyor ve diliyor iyi sonuç alınmasını kimse size özel beddua falan etmiş değil ama biraz mantıklı araştırmacı düşünüldüünde de açığa çıkan komik gerçekler var.facebook sayfasında olumlu yorum bırakanları söylüyorum tekrar..hepside sahte yeni açılmış yeni resim yüklenip sayfayı brğrnip yorum bırakmış her videonun altına yalakalık yapmış kaybolmuş kişiler önceki mesajlarımda da söyledim..bu denli kendine güvenen bi ürün ki; gerçekten dedikleri gibi olmasını çok yürekten istemekle beraber, neden böyle ucuz bi yol seçiyolar.bu sadece görünen ufak bi ayrıntı.düzgün bakıldığında biçok olumsuzluk var .herkes inanmak istiyor ben gibi ama işin aslının çıkması 2-3 ay sonrasını bulur.

Arkadaşlar bu gibi kremlere inannmayın lazerden şaşmayın derim.. tabi onu da güzellik salonlarında değil hastanelerde yaptırın.. ben yaptırıyorum ve çok memnununm.

Arkadaşlar bu gibi kremlere inannmayın lazerden şaşmayın derim.. tabi onu da güzellik salonlarında değil hastanelerde yaptırın.. ben yaptırıyorum ve çok memnununm.

ben çok iyi bi yerde yaptırdım yani sonradan poliklinik olan güzelllik salonunda başında doktoruda var..ee doktor olduğu zaman sonuç garantimi doktormu yapıyor işlemi hem ..benim yüzüme leke ve yanık olduğu seansı başımda doktor varken oldu Allah belalarını versin hı kendileri ankrada kızılay gbekte e..s ..yüz için lazeri lütfen düşünmeyin derim çok fazla mağdur var 1-2 değil yani.bitmediği gibi arttırması cabası önemli olan tamam bitti denilmesinden üzerinden en az 3 ay geçmesi ve 1-2 sene kıl çıkmaması başarılı sayılabilir.ancak ışın yüzünden cilde olan yan etkileri de pek bilinmemekle birlikte sonrasında ne olacağımız belli olmayan bi uygulama düşünn ki öyle bi ışın ki derinin altındaki kıl kökünü yakıyor ama deri zarar görmüyor..

biseye yalan kandirmaca demeden önce kullanmak gerek...piyasada cok yalan ürün var buna bisey demiorum dogru hep yalan cikti ama kullanipta olmadiysa yazarsiniz sahte diye yalan diye...ben bunu sadece sempremaj icin demiyorum herhangi bi ürün olabilir bu...ön yargi oluyo...ön yargidan nefret ettiim icinde tepkipi gösterdim!!! acik bi platform evt herkes yazsin istedigini ama biraz daha dikkat ederek...baskalarin umudunu yikmadan ;)

benim burda yazmamin sebebi bu ürünü kullanmam ve dogru kullanmam...almak isteyenler icin yardim ediorum ise yaramasza yazarim kimse almasin derim yalan derim...banane degip hic yazmayabilirdimde ama yardim etmek istiorum kil konusu bu kadar büyütülcek bi konu degil ama bayanlar rahatsiz oldugu icin ugrasioruz iste...ama bi ürünü kullanmadigim sürece onun hakkinda yorum yapamam(ben sahsen yapamam) ;)

ben çok iyi bi yerde yaptırdım yani sonradan poliklinik olan güzelllik salonunda başında doktoruda var..ee doktor olduğu zaman sonuç garantimi doktormu yapıyor işlemi hem ..benim yüzüme leke ve yanık olduğu seansı başımda doktor varken oldu Allah belalarını versin hı kendileri ankrada kızılay gbekte e..s ..yüz için lazeri lütfen düşünmeyin derim çok fazla mağdur var 1-2 değil yani.bitmediği gibi arttırması cabası önemli olan tamam bitti denilmesinden üzerinden en az 3 ay geçmesi ve 1-2 sene kıl çıkmaması başarılı sayılabilir.ancak ışın yüzünden cilde olan yan etkileri de pek bilinmemekle birlikte sonrasında ne olacağımız belli olmayan bi uygulama düşünn ki öyle bi ışın ki derinin altındaki kıl kökünü yakıyor ama deri zarar görmüyor..

Bende ankara tunalıda yaptırıyorum
Doktor kontölünde
Ve cidden işlerinde bir numaralar
Çevremdeki herkese tavsiye ediyorum , hemde çok ilgililer
Ben hayatta tüylerimin biteceğini sanmazdım
İşkenceydi benim için ağda yaptırmak
Ama şimdi yaz kış etek elbise giyiyorum , batık derdide yok
Ohh hayat ne güzelmiş

bende o profillerin sahte oldugunu biliyorum bende baktim ve sahte oldugunu anlamak zor degil...:) tabi buda normal sende bi ürün cikarsan piyasaya sende yaparsin gayet normal ise yariodur ürünun ama yinede yaparsin öyle sahte profillinseyler...tv deki reklamlar gibi... gözlük reklami mesela guya sokakta geceb insanlara soruyolar...herkes bilio bunlarin oyunu oldugunu ama yinede reklam ise yario ve o gözlükcüye gidiyosunuz kalitesi igrenc oldugu halde :) herkes ballandircak ürününü zaten yoksa nasil satsin

mrb canım sırf sizden sonuçları öğrenip yardım alabilmek için üye oldum bugün 25.gününüz doluyo lütfen bilgi verebilirmisiniz

bende o profillerin sahte oldugunu biliyorum bende baktim ve sahte oldugunu anlamak zor degil...:) tabi buda normal sende bi ürün cikarsan piyasaya sende yaparsin gayet normal ise yariodur ürünun ama yinede yaparsin öyle sahte profillinseyler...tv deki reklamlar gibi... gözlük reklami mesela guya sokakta geceb insanlara soruyolar...herkes bilio bunlarin oyunu oldugunu ama yinede reklam ise yario ve o gözlükcüye gidiyosunuz kalitesi igrenc oldugu halde :) herkes ballandircak ürününü zaten yoksa nasil satsin

lütfen canım senin yorumlarını bekliyoruz olumlu yada olumsuz bizi bilgilendir lütfen

Dilek arkadaşın ne yazacağı belli baya övecek sempremajı bana kalırsa çünkü sorun yok diyor zati

evt kizlarrr sonucu yaziyorum...

bugün 25. günüm krem bitti...aslinda biraz artacakti ama basta abartip bol sürdügüm icin dibinde bi kullanimlik krem artti...

sabah aksak aksatmadan sürdüm...amaaaan bugün yorgunum sürmesemde olur demedim...

koltuk alti ve genital bölgede kullandim önce...

koltuk alti:
agdayi yaptim epilasyon makinesie tabi kopan killar oluyo makineyle...kopan killar bi kac gün sonra cikti ama diyer killar baya iki hafta gelmedi...ve cikmaya baslayinca incelmis bi sekilde ciktilar...hatta bazi kisimlarda bosluklar var tüerin hic cikmadigi yerler...
koltuk alti tüyleri kalin oldugu icin ilk basta incelmis sekilde cikmasi normal kullanim klavuzundada yazio zaten...ama cidden aradada gelmeyen killar var ve seyrek duruyo koltuk altindaki tüyler...

genital bölge:
iste burda hayret ettim...normalde agda yaptigim zaman iki haftaya hepsi cikardi ama bu sefer öyle olmadi :D bugün 25. gün yani nerdeyse bi ay olcak kopan killar haric diyer tüyler baya yoklar ama ordaki killarda kalin oldugu icin incelmis sekilde cikacaklardir kesin...bazilari yavas yavas cikmaya basladi ama o kadar ince ki inanamadim...nasil söylesem bi kalin kilin baya 5 kat incelmis hali yani...tabi burdada tüylerin cikmadigi yerler var hatta baya bi cikmadigi yerler var yani anlatmasi zor tabi resim koyamam normal olarak :) ama ince cikan tüyler baya az diyerlerinden haber yok yani söyle bi kiyaslama yapim... 100de 80ni hala yok cikmadi...baya sevindirici bi sonuc yani ben cok
mutluyum bu sonuctan :))

ben gercekten memnn kaldim kremden bidaha ismarlicam...ve tekrar koltuk alti ve genital bölgede incelmis killara ve kopmus olan killara uygulicam...diyer kremi kullanmadim vücuttaki tüylerin cikmasini bekledim...1 haftaya onlarada baslicam ama ordaki tüyler zaten ince oldugu icin daha net bi sonuc olcaktir...

ben sahsen tavsiye ediyorum tabi herkeste degisik olabilir ama bende ise yaradi ama unutmayin gercekten aksatmadan kullanmaniz gerek sabah aksam sürdüm üsenmeden...ikinci kullanistan sonraki sonucu dahada merak ediyorum :) ama alcak olanlara söyliorum
makineyle agda yapmayin kopan cok kil oluyo genital bölgeyi eldivenle temizledim ve orda daha net sonuc aldim...ikinci kullanimda koltuk altini tek tek cimbizla temizlicemki kopan kil olmasin...

bacak falan olsaydi resim koyabilirdim ve sonucu görebilirdiniz :))) kremin etki ettigi bi killa kopan bi kili yan yana koyup resim cekebilirsin iterseniz aradaki farki görmek adina...

260 tl tüm vücut içinmi öyle olsa bile tek kullanımlık insan 4 defa kullansa 1040 tl 5 defa 1300 lazer daha ucuz ne olduğu belli olmayan bişeye o kadar para verip günlerle uğraşacağıma hiç uğraşmadan kanıtlanmış olan lazere veririm daha iyi

bende sempremaj aldım hatta daha önce de burada yazmıştım. 21 subat benim başlamam gereken tarih. yani adetimin bittikten sonra ki 2. günüm ama tüylerim bir türlü tamamen cıkmadı bir aydır dogru düzgün almamama ragmen. daha iyi sonuç alayım diye elimden geldiği kadar beklemeye çalıstım. ama en fazla bu kadar bekleyebiliyorum :) 21 şubatta başlarsam 17 martta biter o zman bende buraya sonucları yazarım hatta ben resimde cekmeyi düşünüyorum. öncesi ve sonrası diye :) bacak ve kollarımda uygulayacağım. yalnız kafama birsey takıldı sempremajı kullanan dileğim arkadaş ben sadece koltuk altı ve genital bölgeye uyguladım diyor ve kremler bitmiş. peki ben bütün bacak ve bütün kolara nasıl yettiricem o zaman. bana sempremajın danısmasındakı bayanlar yeter demişlerdi. şimdi kafam karıştı. bir de ben tüylerimi kuaförde ağda ile aldırıcam. sordum şekersiz dediler bana inşallah beni kandırmıyorlardır. çünkü ağda ile alacaksanız ağda şekersiz olmalıymış.

bende sempremaj aldım hatta daha önce de burada yazmıştım. 21 subat benim başlamam gereken tarih. yani adetimin bittikten sonra ki 2. günüm ama tüylerim bir türlü tamamen cıkmadı bir aydır dogru düzgün almamama ragmen. daha iyi sonuç alayım diye elimden geldiği kadar beklemeye çalıstım. ama en fazla bu kadar bekleyebiliyorum :) 21 şubatta başlarsam 17 martta biter o zman bende buraya sonucları yazarım hatta ben resimde cekmeyi düşünüyorum. öncesi ve sonrası diye :) bacak ve kollarımda uygulayacağım. yalnız kafama birsey takıldı sempremajı kullanan dileğim arkadaş ben sadece koltuk altı ve genital bölgeye uyguladım diyor ve kremler bitmiş. peki ben bütün bacak ve bütün kolara nasıl yettiricem o zaman. bana sempremajın danısmasındakı bayanlar yeter demişlerdi. şimdi kafam karıştı. bir de ben tüylerimi kuaförde ağda ile aldırıcam. sordum şekersiz dediler bana inşallah beni kandırmıyorlardır. çünkü ağda ile alacaksanız ağda şekersiz olmalıymış.

cnm merak etme yeter :)bacaklar kollar icin losyon var o daha büyük...ben basta abartarak sürdüm biraz baslama sevinciyle :D yoksa sisenin yarisi dolu oluru ve ikinci kez icinde yeterdi :) cok güzel sonuc aldim ben sade kremden ismarlicam gerisini henüz kullanmadim adet olduktan sonra vücuda gecicem :) ve gercekten agdadaki aciyi azaltiyo :)

Back