Ürünü annemden duydum ve etraflıca bir araştırma yapmadan almak istemedim; tüm yorumları okudum ve her iki ürün için de (bence aralarında bir fark yok, biri diğerinin laciverti) "tüylerim kesinlikle bitti" diyebilen bir kişi bile yok. Bir şeylere inanmayı çok isteyen insanları kandırmak ne kadar da kolay. Üstelik uzun vadede yan etkileri bilinmeyen bir ürünü hevesle alıp kullanıyorsunuz, bir ürünün bitkisel olması yan etkilerinin olmayacağı anlamına gelmiyor. Televizyonda gördüğünüz her şeye sorgusuz sualsiz inanmayın. Ben de bu sektörde çalışıyorum, televizyon kanalına yüklü miktarda para verilirse emin olun ne Seda Sayan'a ne de Derya Baykal'a bu ürünü sorgulama şansı verilir. İstenmeyen tüy problemi sadece türk kadınlarına özgü bir şey değil ki, eğer böyle bir keşif yapılsa tüm dünyada yok satardı. Keza emin olmak için bilimsel makale kaynaklarına da baktım, bu ürünlerin hiçbiri hakkında tek bir makale bile yok! Türkiye'nin ilaç sektöründe dünya çapında en çok insan üzerinde deney yapılan ülkeler arasında olduğunu da bilmiyorum söylememe gerek var mı? Bilimsel bir tabanı olmayan, sadece eli yüzü düzgün bir beyefendinin laflarına inanarak kendi sağlığınızı riske atmayın bence. Yarın bir gün olumsuz bir sonuçla karşılaşırsanız adamlar üç beş lira tazminat verir ve işin içinden sıyrılır, bozuk bir cilt ve psikolojiyle bir ömür geçirecek olan siz olursunuz. Bence bu tarz konularda daha ince eleyip sık dokumakta fayda var.
yüzde 100 katılımakla beraber bişeyler ekleyeceğim..
insnaları kandırmak ne kadar kolay dimi,,ki bu insan aa sedaya çıkıo baykala çıkıo bitane para ile tutulduğu apaçık belli hatunla ne güzel beyin yıkıyolar dimi.
o pazarlamacı adam zaten üni de işletme okumuştu yanlış bilmiyosam ama devamlı kıl tüy çıkartma azaltma konusunda başrolde..
sizin beyninizi nasıl yıkıyolar hiç dikkat ediomusunuz..ben devamlı belgesel araştırma tarzı seyretiğimden çok ilgiliyimdir ki;
sizin bi zman sonra tasarruf ettiğiniz parayla ev alcağınızı yok efendim şimdi almassanız yazın daha çok pahalanacığını..yok neymiş ilk 25 kişi aa olmadı hadi 50 yapalım..
ya benim hatırım için 100 yapalım hadi! bende diorum ki hadiii! nasıl kanıyoruz dimi hemen telefona sarılıp belki bu işe yarar..!
burdaki bikaç kişiden medet ummaktayız ki; onlara fayda sağlamasa sa da''ya belki bana fayda eder ''demeyi kendimize uygun görp rahatlıyoruz..
o karakovan balında da aynı pazarlama yapıldı size 40 liralık balı 100 liraya bide sanki 400 liralık balı 100 e veriylarmış gibi yedirdiler insana..
ama öyle kötü bi dünyada yaşıyoruz ki bişeylere inanmak istiyoruz.. işte insanın inanacak duyguları geldiğinde de böyle umut edip madara oluyoruz.
bence mantık genel tüy karşıtı kremlerde aynı .ve yine bence mantık tüyleri uyutmak.
ayrıca gerçekten böyle etkili,,sadece türkler ilgi göstermez dünyaya satılır..
ama avrupa da adamın anasını ağlatıyolar bu gibi durumlarda tabi onlarda gariban bizleri kandırmaktan gayet ustalaşmış durumdalar.
ya anlayamıtorum nasıl bi yeryüzünde yaşıyoruz insanlardan nefretim bu yüzdendir ki hayvanlara ilgim had safhada.
ben dükkanımda bi insana bişeyi zorla satıyomuş gibi muamale yapmak istemediğimden başına gitmeye çekinirim bi tarafı bozuk olsa direk söylerim,ama bu tarz insanlar aşmış artık!
bu dünyada herşey para değil evet..ama parayı seven insanlar o denli çok ki daha böyle çook oyunlara çağırılıcaz..
lazer konusuna gelecek olursak,bi çok bilinmeyen var öncelikle yüz bölgesine sakın olaki yaptırmaın diyorum söz dinleyin lütfen! ordaki uzmanın şu seans bu seans yok anjen kotajen falan yalanlarına inanıp yanaşmayın ayrıca kılları bitireyim derken fazlalaştırma da yannıza bonus kalmasın.Allah onun verdiği bieyle uğraştığımızda başımıza iş açıyo die düşünüorum açıkçası ama ne olursa olsun vazgeçimeyenler var.
insanlar hep zayıf noktalarından vurulmayı hedeflenir.siz o noktanızı kendinize bile fazla belli etmeyin.!
iğneli eplsyon şu an en geçerli en blinen sonuçları alınmış bi yöntemdir.ne varsa eskilerde var denir ya işte öyle düşünün .milenyumun lazeri eskilerin iğnelisi ama gelin görünki eskiye dönüş hep olacak.