• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istenmeyen tüylere %100 son!

Ürünü annemden duydum ve etraflıca bir araştırma yapmadan almak istemedim; tüm yorumları okudum ve her iki ürün için de (bence aralarında bir fark yok, biri diğerinin laciverti) "tüylerim kesinlikle bitti" diyebilen bir kişi bile yok. Bir şeylere inanmayı çok isteyen insanları kandırmak ne kadar da kolay. Üstelik uzun vadede yan etkileri bilinmeyen bir ürünü hevesle alıp kullanıyorsunuz, bir ürünün bitkisel olması yan etkilerinin olmayacağı anlamına gelmiyor. Televizyonda gördüğünüz her şeye sorgusuz sualsiz inanmayın. Ben de bu sektörde çalışıyorum, televizyon kanalına yüklü miktarda para verilirse emin olun ne Seda Sayan'a ne de Derya Baykal'a bu ürünü sorgulama şansı verilir. İstenmeyen tüy problemi sadece türk kadınlarına özgü bir şey değil ki, eğer böyle bir keşif yapılsa tüm dünyada yok satardı. Keza emin olmak için bilimsel makale kaynaklarına da baktım, bu ürünlerin hiçbiri hakkında tek bir makale bile yok! Türkiye'nin ilaç sektöründe dünya çapında en çok insan üzerinde deney yapılan ülkeler arasında olduğunu da bilmiyorum söylememe gerek var mı? Bilimsel bir tabanı olmayan, sadece eli yüzü düzgün bir beyefendinin laflarına inanarak kendi sağlığınızı riske atmayın bence. Yarın bir gün olumsuz bir sonuçla karşılaşırsanız adamlar üç beş lira tazminat verir ve işin içinden sıyrılır, bozuk bir cilt ve psikolojiyle bir ömür geçirecek olan siz olursunuz. Bence bu tarz konularda daha ince eleyip sık dokumakta fayda var.

yüzde 100 katılımakla beraber bişeyler ekleyeceğim..
insnaları kandırmak ne kadar kolay dimi,,ki bu insan aa sedaya çıkıo baykala çıkıo bitane para ile tutulduğu apaçık belli hatunla ne güzel beyin yıkıyolar dimi.
o pazarlamacı adam zaten üni de işletme okumuştu yanlış bilmiyosam ama devamlı kıl tüy çıkartma azaltma konusunda başrolde..
sizin beyninizi nasıl yıkıyolar hiç dikkat ediomusunuz..ben devamlı belgesel araştırma tarzı seyretiğimden çok ilgiliyimdir ki;
sizin bi zman sonra tasarruf ettiğiniz parayla ev alcağınızı yok efendim şimdi almassanız yazın daha çok pahalanacığını..yok neymiş ilk 25 kişi aa olmadı hadi 50 yapalım..
ya benim hatırım için 100 yapalım hadi! bende diorum ki hadiii! nasıl kanıyoruz dimi hemen telefona sarılıp belki bu işe yarar..!
burdaki bikaç kişiden medet ummaktayız ki; onlara fayda sağlamasa sa da''ya belki bana fayda eder ''demeyi kendimize uygun görp rahatlıyoruz..
o karakovan balında da aynı pazarlama yapıldı size 40 liralık balı 100 liraya bide sanki 400 liralık balı 100 e veriylarmış gibi yedirdiler insana..
ama öyle kötü bi dünyada yaşıyoruz ki bişeylere inanmak istiyoruz.. işte insanın inanacak duyguları geldiğinde de böyle umut edip madara oluyoruz.
bence mantık genel tüy karşıtı kremlerde aynı .ve yine bence mantık tüyleri uyutmak.
ayrıca gerçekten böyle etkili,,sadece türkler ilgi göstermez dünyaya satılır..
ama avrupa da adamın anasını ağlatıyolar bu gibi durumlarda tabi onlarda gariban bizleri kandırmaktan gayet ustalaşmış durumdalar.
ya anlayamıtorum nasıl bi yeryüzünde yaşıyoruz insanlardan nefretim bu yüzdendir ki hayvanlara ilgim had safhada.
ben dükkanımda bi insana bişeyi zorla satıyomuş gibi muamale yapmak istemediğimden başına gitmeye çekinirim bi tarafı bozuk olsa direk söylerim,ama bu tarz insanlar aşmış artık!
bu dünyada herşey para değil evet..ama parayı seven insanlar o denli çok ki daha böyle çook oyunlara çağırılıcaz..
lazer konusuna gelecek olursak,bi çok bilinmeyen var öncelikle yüz bölgesine sakın olaki yaptırmaın diyorum söz dinleyin lütfen! ordaki uzmanın şu seans bu seans yok anjen kotajen falan yalanlarına inanıp yanaşmayın ayrıca kılları bitireyim derken fazlalaştırma da yannıza bonus kalmasın.Allah onun verdiği bieyle uğraştığımızda başımıza iş açıyo die düşünüorum açıkçası ama ne olursa olsun vazgeçimeyenler var.
insanlar hep zayıf noktalarından vurulmayı hedeflenir.siz o noktanızı kendinize bile fazla belli etmeyin.!
iğneli eplsyon şu an en geçerli en blinen sonuçları alınmış bi yöntemdir.ne varsa eskilerde var denir ya işte öyle düşünün .milenyumun lazeri eskilerin iğnelisi ama gelin görünki eskiye dönüş hep olacak.

Ben Sempremajın facebook sayfasındaki yorumları okuyorum şu an. Güzel yorumlar gelmiş. Herkesle tek tek ilgilenilmiş, sorular cevaplanmış. Çeşitli programlara çıkmışlar. Ben inandım galiba. :27:

vallah negativ bakan ne kadar kisi var...ben simdilik cok memnunum sonucu yazicam zaten...resim koymak isterim ama sacma olur :D bacak falan olsa neyse ama genital bölge yani belki kücük bi kare koyabilirim nerden oldugu belli olmaz :D bilmiorum orasini ama farki görüyorum...kesin aciklamada yazarim hepsini

arkadaşlar sizden sonuçları bekliyorum bende almak istiyorum ama bu ürünlere pek güevn olmuyor biliyorsunuz .. özellikle kk nın eski üyelerinden kullananlar varsa lütfen yroumlarını paylaşabilirlermi?

kızlar merhaba ben geldim epilamoru denedim tüyler çıktı fakat sevindirici bişi var çok zayıf ve ince çıktılar elimdekini bitirinceye kadar deniycem daha sonra da sempremajı almayı düşünüyorum ne olursa olsun savaş açtım ya biticek ya biticek ama tüyler gerçekten zayıf çıktı çıkmayan yerlerde var haydi bu arada samyeli sende elindekini bitirinceye kadar kullan vazgeçme madem kalkıştık bişiye devam edelim bari

özellikle senin sonucunu bekliyorum tatlımm beni haberdar edersen çok sevinirim...

Ben Sempremajın facebook sayfasındaki yorumları okuyorum şu an. Güzel yorumlar gelmiş. Herkesle tek tek ilgilenilmiş, sorular cevaplanmış. Çeşitli programlara çıkmışlar. Ben inandım galiba. :27:

herkes inanmak istediği için inanıyor hatta şuan bende keşke keşke diyorum ancaaak

siz o yorumları bırakan profilleri inceledinizmi?
ben gayet ayrıntılı hatta en ince ayrıntılı olarak inceledim profiller yanii kurtulduk evet çıkmıo gibi yorum yapan kişiler kesinlikle sahte.!
bu sahte yorumlara ihtiyacı olurmuydu böyle bi sistemin?
hadi madem sahte yorum bırakıosun sahte profil biraz daha profesyonelce yapmaları lazımdı
kişiler yeni kayıt olup sayfayı beğenip o gün resim yükleyip 3-5 arkadaş yapıp (hatta resimler o çalıntı olduğu gayetbelli minik ve kalitesiz yapıda) yorum yapmış çok saçma çook!
ayrıca sorulara cevap veren kişi her kim ise önce düzgün yazmayı öğrensin. fiyat yerine fiat videoyu diyeceğine video u diyor ve bu bilerek istemeden yazılmış.
hani bu gg de satıcıların devamlı evet efendim olabilir efendim gibi konuşup halbuki alaksı olmayan bi yapıda olmaları gibi.
benmi körüm insanlar mı enayi bende istiyorum elbet böyle bişeyin olmasını ablama baskı yapıp ortak alalım dicem neredeyse.
ancak mantıklı düşünüldüğünde..bu arkadaşın dediği çok ilgilenilmiş ..yada olumlu yorumlar var tezi tamamen çürük bilginize..

Son düzenleme:
ordaki yorumlara bende güvenmiyorum burda kullanan arkadaşlar var onların alacağı sonuçları merak ediyorum

ya arkadaşlar merak ettım faceden bır bakayım dedım su sempramejın yorumlarına..ama sempremejı bırakın google facede dahı bulamıyorum..siz nerelerden okudunuz merak ettım

ya arkadaşlar merak ettım faceden bır bakayım dedım su sempramejın yorumlarına..ama sempremejı bırakın google facede dahı bulamıyorum..siz nerelerden okudunuz merak ettım

facede arama bölgesine sempremaj yazın zaten 2000 bile yok beğenen kişi.bide öyle bişey yapmışlar kii çok komik zaten beğenmeden de bakabiliosunuz.ve beğenen 2000 nci kişi olursanuz bedava göndrecekler..insan düşünmezmi ben takip edeyimde 1999 dan sonra beğeniyim diye yani acayip=)

kizlar benim size sorum var....kopan bir killa ve kremin etki ettigi bi kili yan yana koyup farki görmeniz icin resim cekip koymami istermisiniz???sonucu yazicam ama görmekte bi baska olur sanirim...

facede arama bölgesine sempremaj yazın zaten 2000 bile yok beğenen kişi.bide öyle bişey yapmışlar kii çok komik zaten beğenmeden de bakabiliosunuz.ve beğenen 2000 nci kişi olursanuz bedava göndrecekler..insan düşünmezmi ben takip edeyimde 1999 dan sonra beğeniyim diye yani acayip=)

sempremaj kulln herkesin face i olcak diye biseymi var ALLAHin askina böyle sacma sapan seylere takilmayin...benim face im var sempremaj kullaniorum memnunum...sayfasinada baktim face de ama begenmedim illa begendime basmakmi gerekio...hayir... takilmayin böyle seylere...:D

jenGaJenk kardeşimizin söylediklerine katılıyorum tv'lerde ballandıra ballandıra anlatmaları zaten şaşılacak bişey değil çünkü pazarlama yapıyorlar nihayetinde
keşke hepsi gerçek olsa keşke dedikleri gibi %100 ömürlük bişey olsa ne âlâ canımıza minnet.... kıllar etkisiz hale ancak kökten zedelenirse gelebilir
bu da yakmakla olur....ben bir kremin bu sonuca varacağına inanmıyorum

hıc gulcegım yoktu tsk ettım :) yazımda hata yapıyormuşum meğer sagol :)

bende ürünün rekIamını izIedim ama inanasım geImiyor tv de satıIan bu pazarIama ürünIeriyIe iIgiIi okadar cok oIumsuz sey okudumki kuIIananIar memnun degiI, beIIi bir dönem ürünü satıp sonra ortadan kayboIuyorIar baska bir ürün cıkıyo
bir ara su orjin krem cıkıyodu agrıIar icin okadar cok satmısIarki agrıIarı taamen kestigi idda ediIiyodu yakın bi tanıdıgımda aImıstı bes para etmez ,su ucuz kokuIu bengai diye bir krem wardı romatizma icin nenem kuIIanırdıo biIe daha iyimis ondan
yani geneI oIarak inanması cok zor , beyaz saç yoketme ürünIeri icinde aynı adam %yüz kesin diyodu simdi piyasada yok ürün , cogu dava acmıs ama ne sonuc aIabiIirIerki
umarım kuIIananIar memnun kaIır , oIumIu sonucIar okumayı cok isterim

Çok tuylu bır ınsan olmamama ragmen keske %100 cozumu olucak bır urun olsaydı kredı ceker öderdım valla :27:
Ama yok ..
Adı gecen urun eger soylendıgı gb yuzde yuz cozum sağlasaydı yabancı basında kıyamet kopardı..
Arattım yabancılardan kımsenın haberı yok urunden .
tabı onları kazıklamak turklerı kandırmak kadar kolay olmuyor..

bu ürün ister ise yarasin ister yaramasin...kullabmadan nasil böyle konusabiliosunuz!!!!burda ürünü kullanan ve kullanmak isteyen insanlar var...madem almicaksiniz ürünü negativ yorumlarinizi kendinize saklayin ltf...ben kullaniorum ve sonuclari yazicam ister olumlu olsun iter olumsuz...kullanmadiginiz bi ürün hakkinda böyle yorum yapmak kimsenin hakki degil...böyle seylere hic gelemem kusura bakmayin...

ben ürünü kullaniorum...haaaa memnun kalmam yazarim buraya o zaman benim olumsuz yorum yapmaya hakkim olur...kullanmadan bu hakki kim verio size??? ben taa almanyadan ismarladim ürünü ve cok iyi arastirdim kendimce.bi kremle nasil gider diosunuz o zaman okuyun ve anlayin yani sayfalarina bakin ben klavuzunu 10 kere okudum yanlis kullanmim diye...okuyun ve anlayin!!!!!

böle yorumlaroda kendinize saklayin!!!! birakinda kullanip memnun kalmayanlar yapsin negativ yorumlari!!!kullanmayanlar degil!!!

Siz farkına varamadınız sanırım ama burası açık bir platform..
İsteyen istediği gb fıkırlerını beyan edebılır ..
Buna siz karısamazsınız ..
Karsılıklı bır saygısızlık ve tartısma olmadıgı surece kımse karısamaz..
Bunu unutmayın bence..

Burda urun hakkında herkezın belırlı fıkırlerı var ve sızın gb herkez paylasmakta özgür/ olumlu yada olumsuz..
Ayrıca fıkrımızı söylerken sızın ve kullanıcak ınsanların ıyılıgını dusundugumuz ıcın mantıksız gelen yanlarını yazıyoruz..
Ama anlayana !..

Iyı kullanımlar sıze ..

dileğim21 kardeş burda kimse senin veya diğer kullanıcıların moralini bozmak için konuşmuyor sadece fikirlerini söylüyolar ve laf olsun diye söylemez kimse
''kullanmadan böyle yorum yapmak kimsenin hakkı değil'' diye bişey yok, kimse senin karakterine laf etmiyoki hakkı olmasın
herkes ürün hakkındaki görüşlerini söylemekde özgürdür. bizde isterizki kalıcı etkisi olsun, sanki sana beddua ediliyomuş gibi tepki vermenin anlamı yok. ayrıca bişeydeki olumsuzluğu anlamak için illa kullanmak gerekmez, bazen bazı verilere dayanarak da anlaşılabilir
sen almışsın umutlusun dileriz hayrını görürsün ama kimsenin ürün hakkındaki görüşlerine engel olamazsın burda kimse kimsenin kötülüğü için bişey demiyor
görmek istemezsen okumazsın olur biter

Back