arkadaslar benimde hormon problemim var hatta öyle ileriki bu yuzden cocuk sahibi bile olamiyorum tedavi oluyorum bikmistim artik tüylerden ve sonra silk n pro diye bir cihaz gördüm arastirdim ve aldim yurt disindayim burdan 280 euroya aldim bu cihaz lazer aletzi degil isikli tedavidir.tek sikintisi cihazin tek basligi 700 atis yapabilmektedir.bende ayriyetten 10 tane baslik siparis ettim 200 euroya yani bu ürün bana 480 euroya mal oldu.olsun dedim tek tüylerden kurtulayimda raziyim bu paraya dedim aldim ve kullandim sonucuna inanamassiniz inanin tüylerim bitti ne bikini bölgem ne koltuk altim ne bacaklarim kalmadilar bittiler bu arada daha 6 baslik hala duruyor ben bu üründen cok memnun kaldim 7 ayda bitti tüylerimbu epilamora falan inanmayin derim benim annem türkiyede oda aldi tüyleri icin ama sadece cok az miktarda azaltti dedi annem pek bi faydasini göremedim dedi yani tabi yine siz bilirsiniz ben sadce bu aletle kurtuldum ne kadar sikintili bisey oldugunu ben bilirim bu tüylerinin inannin bikmistim artikk hem hemde kendiniz uyguluyosunuz rahatca hemde tüylerden kurtuluyyorsunuz ))