bende almistim öyle bi alet 500 baya seans yaptim hic bi ise yaramadi hemde cok
iyi bi markaydi geri gönderdim parami geri aldim...
iyi bi markaydi geri gönderdim parami geri aldim..hangi markaydi seninki tek atis yapan lazerr aletleri var onlar iyi degil canim bu silkn pro diye bir cihaz her neyse ben reklam yapmaya gelmedim buraya tabiki yine sizin fikriniz ama bana cok iyi geldi kurtuldum hattta bikini bölgemden bile kurtuldum cok sükür darisi basiniza olsun insallah o dediginiz ilaclardan fayda bulursunuz
arkadaşlar daha ilk konum benim. Geçenlerde tv de bi programa rastgeldim ve bir adam vardı tüylerle ilgili birşeyler anlatıyordu ve benimde yüzümde çok olmasada oldugu için ilgimi çekti dinledim ve inanasım gelmedi..Çünkü idda eddiği şey çok büyük.Ürünün adını söylebiliyormuyuz bilmiyorum.O yüzden simdi söylemeyeyim.200 tl civarı bişey ve bi set ve herşey bitkisel..idda eddiği şeye göre ağdayı yapıosun ağdayıda zaten kendileri gönderiyorlar bitkisel bi ağda ve verdikleri kremi 21 gün sürüyorsun ve o bölgede bir daha tüy çıkmıyor! Ben sitesine girip online müşteri hizmetiyle konuştum yani bu ürünü aldığımızda uyguladığımız bölgeye son agadamızmı olacak diye evet dedi ve %100 garanti veriyorlar..ben almayı düşnüyorum çünkü yöntemlerini herşeyi büyük bi netlilikle kararlılıkla belirtiyorlar. ve ilgide çok büyükmüş gerçekten.Sizden belki kullanan olmuştur varsa yorumlarınızı alabilirmiyim..gerçekten merak ediyorum.Çünkü dogruysa hem iğneli oprs. hemde lazer tam anlamıyla tarih olur!
arkadaslar benimde hormon problemim var hatta öyle ileriki bu yuzden cocuk sahibi bile olamiyorum tedavi oluyorum bikmistim artik tüylerden ve sonra silk n pro diye bir cihaz gördüm arastirdim ve aldim yurt disindayim burdan 280 euroya aldim bu cihaz lazer aletzi degil isikli tedavidir.tek sikintisi cihazin tek basligi 700 atis yapabilmektedir.bende ayriyetten 10 tane baslik siparis ettim 200 euroya yani bu ürün bana 480 euroya mal oldu.olsun dedim tek tüylerden kurtulayimda raziyim bu paraya dedim aldim ve kullandim sonucuna inanamassiniz inanin tüylerim bitti ne bikini bölgem ne koltuk altim ne bacaklarim kalmadilar bittiler bu arada daha 6 baslik hala duruyor ben bu üründen cok memnun kaldim 7 ayda bitti tüylerimbu epilamora falan inanmayin derim benim annem türkiyede oda aldi tüyleri icin ama sadece cok az miktarda azaltti dedi annem pek bi faydasini göremedim dedi yani tabi yine siz bilirsiniz ben sadce bu aletle kurtuldum ne kadar sikintili bisey oldugunu ben bilirim bu tüylerinin inannin bikmistim artikk hem hemde kendiniz uyguluyosunuz rahatca hemde tüylerden kurtuluyyorsunuz))
arkadaslar benimde hormon problemim var hatta öyle ileriki bu yuzden cocuk sahibi bile olamiyorum tedavi oluyorum bikmistim artik tüylerden ve sonra silk n pro diye bir cihaz gördüm arastirdim ve aldim yurt disindayim burdan 280 euroya aldim bu cihaz lazer aletzi degil isikli tedavidir.tek sikintisi cihazin tek basligi 700 atis yapabilmektedir.bende ayriyetten 10 tane baslik siparis ettim 200 euroya yani bu ürün bana 480 euroya mal oldu.olsun dedim tek tüylerden kurtulayimda raziyim bu paraya dedim aldim ve kullandim sonucuna inanamassiniz inanin tüylerim bitti ne bikini bölgem ne koltuk altim ne bacaklarim kalmadilar bittiler bu arada daha 6 baslik hala duruyor ben bu üründen cok memnun kaldim 7 ayda bitti tüylerimbu epilamora falan inanmayin derim benim annem türkiyede oda aldi tüyleri icin ama sadece cok az miktarda azaltti dedi annem pek bi faydasini göremedim dedi yani tabi yine siz bilirsiniz ben sadce bu aletle kurtuldum ne kadar sikintili bisey oldugunu ben bilirim bu tüylerinin inannin bikmistim artikk hem hemde kendiniz uyguluyosunuz rahatca hemde tüylerden kurtuluyyorsunuz))
sizin adınıza sevindim..tüyleriniz koyu mu? tüy koyuluğuna göre iz bırakabiliyormuş aletler bununla ilgili bir uyarı varmıydı içinde?
benim yüzümde var tüy ama açık renkli, korkuyorum kullanmaya..ne yapsam bilemedim..zaten nette de bulamadım..az önce yazdım hangisi diye cevaplarsan sevinirim canım.. birde bulduğum ürünün biri ingiltereden gönderiliyormuş pound la satışta diğeri dolar üzerinden..sen euro ile almışşsın farklı aletler galiba..?evet oldukca koyuydu tüylerim hattta tüy degil artik kil olmuslardiama ilk baslarda birakti iz ama daha sonra zamanla gecti o izler
sempremaj iyi gidio koltuk altinda ikinci kez kullaniorum su an bakalim dahada bi degisiklik olcakmi...bende azaltti agdadaki aciyi ama harfiyet uydum klavuza dakika bile tuttum tabi tamamen gitmio acio ama ben azalttigini fark ettim daha az acidi bende...tabi herkeste ayni olmayabilir :)
lazer aleti philips'indi cnm sende iyi ise yaramis bendede yarasaydi keske :)
bence bu epulamor olsun diğer bakım kremleri olsun pembe maske falan bunları satışa yönelik pazarlama anlayışı yani müşteri almayı bilmez yeterki biz satmasını bilelim hep iyi sonuç alanları noter tastiki yaptırmışlar hiçmi olumsuz sonuç alan yok allah aşkına onları niye göstermiyolar umutlarımızı sömürüyolar başka bişey değil
sempremaj iyi gidio koltuk altinda ikinci kez kullaniorum su an bakalim dahada bi degisiklik olcakmi...bende azaltti agdadaki aciyi ama harfiyet uydum klavuza dakika bile tuttum tabi tamamen gitmio acio ama ben azalttigini fark ettim daha az acidi bende...tabi herkeste ayni olmayabilir :)
lazer aleti philips'indi cnm sende iyi ise yaramis bendede yarasaydi keske :)
iyi bi markaydi geri gönderdim parami geri aldim...
slm daml yazını okuyunca baktım netten, Silk'n Pro diye bisey var siteye girince "EDGE" yazıyor, ayrıca silk n pro buldum acaba ikinci olan mı dediğin, sipariş etmeye çalıştım ama birleşik krallıktan gönderiliyormuş, türkiyeyi seçemedim sipariş için..yardımcı olur musun? ..pro olan mı senin önerdiğin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?