Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm arkadaşllar nicedir foruma giremiyordum.. öncelikle epilamor ve sepromajı kullanıp hiçbir işe yaramadığını yazmıştım..
geçen gün tntde renkli bir gün programında uz. estetisyen zeynep. diye biri vardı.. tüylerle ilgili bi üründen bahsetti.çok çok iddalı ...
velhasıl ürün ismi vermedikleri için kanalı aradım ve firmanın ismini telfonunu aldım.. aradım ve sipariş ettim..internette bu ürünle ilgili hiçbirşey yok,bendeki ne akla hizmetse aldım hemen.. iiki gün oldu ürün geleli.. adı: biominera tüy azaltıcı krem..
içinde bir kutu bildiğimiz tüy dökücü krem var,hani sürünce 8 dk bekletip yıkanınca tüyleri döken ciinsten.
bir kutuda losyon krem var... tüyleri döktükten veya epilasyon yaptıktan sonra losyonu sürüp 8 saat su değdirmemek gerekiyormuş..bende gece sürüyorum.. şuan yüz bölgemde uygulama başladım.. kadının vadettiği 3 ayda tamamen kurtulmamız yönünde.. umut dünyasındayız yine umarım bu fayda eder,10 gün sonraen azından incelmiş olursa belli olur.. sevgiler
kıl köklerini tıkamak ne derece doğru? bna hiç sağlıklı bi yöntem gibi gelmedi..doğal halinde tıkalı değillerse bunun bi sebebi vardır tıkandıkları zmnda mutlaka bi bedeli vardır diye düşünüyorum...
Merhaba kızlar,siteyi uzun süredir takip ediyordum ama bu ürünle ilgili doyurucu bi yorum okuyamadım,sürekli siteleri gezdim ama belirgin bişi yok bide insanın ıçıne şüphe düşüyo acaba doğru kullanılmışmı bunu yazan kim vs.en sonunda karar verdim. sırf bu konuda yorum yapmak için üye oldum.Annemin ısrarı üzerine epilamor set aldım.Öncelikle söyliyeyim yüzde tüy problemim var,lazer tüyleri daha kötü hale getirdi,iğneli epilasyon bence kesin çözüm ancak benimkiler köklü ve siyah,bitmez yada iz kalır diye korkuyorum,eğer dağılmamışssa tüyler kesinlikle iğneli epilasyon yaptırın derim bir arkadaşım tek tük tüylerinden bu şekilde kurtuldu,vücut içinse lazer diyorum ama yüzde bendeki gibi yanlış sonuçlar olabiliyo,ben lazerden sonra kalın tüylerimin inceldiğini ama ince tüylerimin kalınlaştığını gördüm,sir ağdaya başladım ama oda yüzü sarkıtıyo en son bi umut deyip bu ürünü aldım,aslında epilixir bana daha mantıklı geliyo okuduğum yorumlar iyi,epilamorla ilgili kesin olumlu bi yoruma rastlamadım,genelde iyi yorumları reklam diyoruz,kötü yorumlara karalama diyoruz neticede dolandırılıyoruz,neyse annme dene ne kaybedersin dedi,bu arada bu yaza kadar bu tüylerimden kesin kurtulmam lazım.Bi sitede epilamorla ilgili şikayetleri okudum,ben size dürüstçe uyguladığım her safhayı anlatıcam ve sonucu yazıcam,eğer çok acıl değilse durumunuz bence benim yazdıklarımı okumadan bu ürünü almayın,paranıza yazık olmasın,ha bide sepremaj diye bi ürün var eğer onu kullanan bi arkadaşta yazarsa bu şekilde mukayese edebiliriz.Birincisi adam televizyonda çok emin konuşuyo buda beni ikileme düşürdü,yani bu ürün bu kadar kesin olsa dünyada fırtına kopmuştu neyse umut fakirin ekmeği işte .Ben verilen numarayı aradım salı günü sipariş verdim ama cuma günü elimde olması lazım dedim kadın tamam falan dedi ama sonra çarşamba günü aradığımda tekrar hatırlattım ama başka bi kadın ya öylemi dedi yani not falan alınmamış,call centerlarınkı kadın tamam yaparız dedi teli suratıma kapattı.Şikayet edilen sitelerdede ürünle ilgili sonuç alamayanlar nedense aradığımızda suratımıza kapatılıyo yazmışlar yani artık buna inanıyorum yani eğer ürün işe yaramazsa eminim bi merci bulamıcaz.Öte yandan ürün dün kargoyla elime geçti.Reglden sonra ikinci gün kullanılsın deniyodu benimde bugün kullanmam lazım ama ürünü kendim kullanmıcam yani bi kuaför arkadaşa yaptırıcam,kargo küçük bişi bu arada.Ağdası yeterli gibi ama kremi çok az.Ha bide tüy azaltıcı krem yazıyo üstünde tüy yokedici değil.Bakalım kaç günde çıkıcak,çıkıcakmı,bitecekmi,eğer dolandırıldıysam bu işin peşini bırakmam ,aynen uygulamaları harfı harfine uygulucam bakalım işe yarayacakmı?En fazla 1 ay içinde belli olur,siteye gelişmeleri düsürtçe yazıcam,ürünle herhangi bir ilgim yok bu konuda emin olur ama çok acil değilse ürünü 1 ay bekleyin almadan derim,yok eğer dedikleri gibiyse zaten süper olur,ama yalan dolansa ben zengin ettim zaten bide siz etmeyin adamları,akşam 6 da kuaföre gidiyorum,ağdası nasıl,alıyomu,dedikleri gibi acıtıyomu harfi harfine yazıcam emin olabilirsiniz.
Valla kizlar ben bir cok seyi denedim...
Bir cok lazer yöntemi denedim.. ve sukurler olsun sonunda birisi tuttu..
Uygulama sirasinda canim coooooook acidi aglamamak icin kendimi zor tuttum resmen :Q
Ama faydasini cok gordum sadece 1 seyans uyguladim cünkü ardindan hamile kaldim birakmak zorunda kaldim..
ama lazeri uyguladigim bölgede nerdeyse hic tüg cikmiyor artik.. cikan tuglerde okadar inceki agda yaparken hic hissetmiyorum bile ..
Denemek isteyen varsa lazeri nerede yaptirdigimi özel mesajdan bildirebilirim..