• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istenmeyen tüylere %100 son!

bi kelliğe bir de şu tüylere çözüm bulamadılar ya:19:
ikisi de kıl problemi.. birinde kılı çıkartamıyorlar birinde kılı yok edemiyorlar..
:1::1:
ben de başlığı görünce ümitlendim üffff:31:

slm arkadaşllar nicedir foruma giremiyordum.. öncelikle epilamor ve sepromajı kullanıp hiçbir işe yaramadığını yazmıştım..
geçen gün tntde renkli bir gün programında uz. estetisyen zeynep. diye biri vardı.. tüylerle ilgili bi üründen bahsetti.çok çok iddalı ...
velhasıl ürün ismi vermedikleri için kanalı aradım ve firmanın ismini telfonunu aldım.. aradım ve sipariş ettim..internette bu ürünle ilgili hiçbirşey yok,bendeki ne akla hizmetse aldım hemen.. iiki gün oldu ürün geleli.. adı: biominera tüy azaltıcı krem..
içinde bir kutu bildiğimiz tüy dökücü krem var,hani sürünce 8 dk bekletip yıkanınca tüyleri döken ciinsten.
bir kutuda losyon krem var... tüyleri döktükten veya epilasyon yaptıktan sonra losyonu sürüp 8 saat su değdirmemek gerekiyormuş..bende gece sürüyorum.. şuan yüz bölgemde uygulama başladım.. kadının vadettiği 3 ayda tamamen kurtulmamız yönünde.. umut dünyasındayız yine umarım bu fayda eder,10 gün sonraen azından incelmiş olursa belli olur.. sevgiler

meraba bugün tv de bizde annemle izlerken bu kremi gördük biominera . Annem de heves etti ve almak istiyor sen kullanan biri olarak memnun kaldın mı yoksa para vermeye değmez bi krem mi ??
cevabını bekliyorum cok tesekkürler :)

kıl köklerini tıkamak ne derece doğru? bna hiç sağlıklı bi yöntem gibi gelmedi..doğal halinde tıkalı değillerse bunun bi sebebi vardır tıkandıkları zmnda mutlaka bi bedeli vardır diye düşünüyorum...

kıl köklerini tıkamak diye birşey yok...kökü üstünü tıkarsan alta doğru büyür..ve aylar içinde ölürsünüz..
çok ünlü bir rus işkencesi vardır..adamın kafa tıraşlanır ve üstüne kuzu postu yapıştırılır büyüyen kıllar yukarı çıkamadığı için beyne doğru büyür. ve adam büyük acılar çekerek ölür..

arkadaşlar konuyu takip edenler bilir yorumlarımı denemediğim kalmadı artık..
en son biominera adlı ürünü deniyorum demiştim.. evet denedim ve hiçbir işe yaramadı..inceltse yada geç çıkartsa yine sevinecektim ama hiç bir faydası yok.. üzgünüm ama yine param boşuna gitti..

Arkadaslar bu isin lazer epilasyondan baska cozumu yok.yeter sacma sapan urunlere serwet harcadigimiz.benim canima taketti.bu kis yaptirca

ya bende bu kremleri tüy dökücüleri felan çoookk duydum hiçbiride bi işe yaramıyo haa bitek bioder işe yaradı oda düzenli kullanmanız lazım. bu biominera denilen tüy dökücüyü tvde gördüm 99 tl kadın çok iddalı anlatıyoo ürün şöyledir böyledir diye ama bilmiyorm arttık :) ben foruma daha yeni katıldım tüm sayfaları okuyamadım ama yinede sorayım ben sorumu dedim :) kullanan varmıııııı??

kızlar ya cidden stv de tam 40 dkk anlatıp duryor bu kadın serdem coşkunla yok 3 dkk da kurtulyon 3 aydada tamamen kurtulyon... gözünüzü seveyim kullanann varsa yazsın sanırım bu da mı dalavere....

nedir bu hürrem otu çıkmasın ya msjmın altında reklamı sanki ben yazmışım koymuşum gibi :@

Merhaba, sonucu yazdınızmı bilmiyorum ama ben sonucu çok merak ediyorum. Acaba durum nedir? :)
Merhaba kızlar,siteyi uzun süredir takip ediyordum ama bu ürünle ilgili doyurucu bi yorum okuyamadım,sürekli siteleri gezdim ama belirgin bişi yok bide insanın ıçıne şüphe düşüyo acaba doğru kullanılmışmı bunu yazan kim vs.en sonunda karar verdim. sırf bu konuda yorum yapmak için üye oldum.Annemin ısrarı üzerine epilamor set aldım.Öncelikle söyliyeyim yüzde tüy problemim var,lazer tüyleri daha kötü hale getirdi,iğneli epilasyon bence kesin çözüm ancak benimkiler köklü ve siyah,bitmez yada iz kalır diye korkuyorum,eğer dağılmamışssa tüyler kesinlikle iğneli epilasyon yaptırın derim bir arkadaşım tek tük tüylerinden bu şekilde kurtuldu,vücut içinse lazer diyorum ama yüzde bendeki gibi yanlış sonuçlar olabiliyo,ben lazerden sonra kalın tüylerimin inceldiğini ama ince tüylerimin kalınlaştığını gördüm,sir ağdaya başladım ama oda yüzü sarkıtıyo en son bi umut deyip bu ürünü aldım,aslında epilixir bana daha mantıklı geliyo okuduğum yorumlar iyi,epilamorla ilgili kesin olumlu bi yoruma rastlamadım,genelde iyi yorumları reklam diyoruz,kötü yorumlara karalama diyoruz neticede dolandırılıyoruz,neyse annme dene ne kaybedersin dedi,bu arada bu yaza kadar bu tüylerimden kesin kurtulmam lazım.Bi sitede epilamorla ilgili şikayetleri okudum,ben size dürüstçe uyguladığım her safhayı anlatıcam ve sonucu yazıcam,eğer çok acıl değilse durumunuz bence benim yazdıklarımı okumadan bu ürünü almayın,paranıza yazık olmasın,ha bide sepremaj diye bi ürün var eğer onu kullanan bi arkadaşta yazarsa bu şekilde mukayese edebiliriz.Birincisi adam televizyonda çok emin konuşuyo buda beni ikileme düşürdü,yani bu ürün bu kadar kesin olsa dünyada fırtına kopmuştu neyse umut fakirin ekmeği işte .Ben verilen numarayı aradım salı günü sipariş verdim ama cuma günü elimde olması lazım dedim kadın tamam falan dedi ama sonra çarşamba günü aradığımda tekrar hatırlattım ama başka bi kadın ya öylemi dedi yani not falan alınmamış,call centerlarınkı kadın tamam yaparız dedi teli suratıma kapattı.Şikayet edilen sitelerdede ürünle ilgili sonuç alamayanlar nedense aradığımızda suratımıza kapatılıyo yazmışlar yani artık buna inanıyorum yani eğer ürün işe yaramazsa eminim bi merci bulamıcaz.Öte yandan ürün dün kargoyla elime geçti.Reglden sonra ikinci gün kullanılsın deniyodu benimde bugün kullanmam lazım ama ürünü kendim kullanmıcam yani bi kuaför arkadaşa yaptırıcam,kargo küçük bişi bu arada.Ağdası yeterli gibi ama kremi çok az.Ha bide tüy azaltıcı krem yazıyo üstünde tüy yokedici değil.Bakalım kaç günde çıkıcak,çıkıcakmı,bitecekmi,eğer dolandırıldıysam bu işin peşini bırakmam ,aynen uygulamaları harfı harfine uygulucam bakalım işe yarayacakmı?En fazla 1 ay içinde belli olur,siteye gelişmeleri düsürtçe yazıcam,ürünle herhangi bir ilgim yok bu konuda emin olur ama çok acil değilse ürünü 1 ay bekleyin almadan derim,yok eğer dedikleri gibiyse zaten süper olur,ama yalan dolansa ben zengin ettim zaten bide siz etmeyin adamları,akşam 6 da kuaföre gidiyorum,ağdası nasıl,alıyomu,dedikleri gibi acıtıyomu harfi harfine yazıcam emin olabilirsiniz.

Valla kizlar ben bir cok seyi denedim...
Bir cok lazer yöntemi denedim.. ve sukurler olsun sonunda birisi tuttu..
Uygulama sirasinda canim coooooook acidi aglamamak icin kendimi zor tuttum resmen :Q
Ama faydasini cok gordum sadece 1 seyans uyguladim cünkü ardindan hamile kaldim birakmak zorunda kaldim..
ama lazeri uyguladigim bölgede nerdeyse hic tüg cikmiyor artik.. cikan tuglerde okadar inceki agda yaparken hic hissetmiyorum bile ..
Denemek isteyen varsa lazeri nerede yaptirdigimi özel mesajdan bildirebilirim..

Valla kizlar ben bir cok seyi denedim...
Bir cok lazer yöntemi denedim.. ve sukurler olsun sonunda birisi tuttu..
Uygulama sirasinda canim coooooook acidi aglamamak icin kendimi zor tuttum resmen :Q
Ama faydasini cok gordum sadece 1 seyans uyguladim cünkü ardindan hamile kaldim birakmak zorunda kaldim..
ama lazeri uyguladigim bölgede nerdeyse hic tüg cikmiyor artik.. cikan tuglerde okadar inceki agda yaparken hic hissetmiyorum bile ..
Denemek isteyen varsa lazeri nerede yaptirdigimi özel mesajdan bildirebilirim..

Selam...

öncelikle dün gec vakit bu foruma rasladigim ve üye oldugum icin, özel mesaj atamadim... Ama yinede bu etkili lazer yöntemini merak ettim... Umarim sen bana yardim edebilirsin... Gercekten artik su tüy sorunu beni bezdirdi, ama lazer hakkinda pek iyi seyler duymadigim icin onada cesaret edemedim acikcasi... Bende yaklasik 3 hafta önce BIOMiNERA tüy azaltici kremi siparis ettim... STAR TV´de tanitiliyordu ve bende annemin israri üzerine arayip ismarladim... henüz bir gelisme fark edemedim, ama simdidende pes etmek istemiyorum... Elimden geldigi kadar özen gösteriyorum ve aksatmiyorum her gece o kremi sürmeyi... ve bir gelisme oldugunda sizi burdan bilgilendiricem... Artik bakalim insallah ise yararda, umutlarimiz suya düsmez...

eger daha etkili yöntemler varsada bizide bilgilendirin arkadaslar :)

Back