• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istenmeyen tüylere %100 son!

benim yüzümde var tüy ama açık renkli, korkuyorum kullanmaya..ne yapsam bilemedim..zaten nette de bulamadım..az önce yazdım hangisi diye cevaplarsan sevinirim canım.. birde bulduğum ürünün biri ingiltereden gönderiliyormuş pound la satışta diğeri dolar üzerinden..sen euro ile almışşsın farklı aletler galiba..?

canim dogrusunu istersen sana önermeyecegim bu ürünü tüm vucuduna uygulayabiliyorsun hicbir zarari yok ama sadece yüz bölgenizi yapmayin diyor nedenide bu aletin basligi biraz büyük vucuduna yaptiginda baslik tam oturuyo ve gözüne herhangi bir zarar vermiyor ama yüzümüz kivrimli oldugu icin zarar verebilirmis yani icinden cikan cd de öyle söylüyordu onun icin ben yüzüme yapmadim ama vucudumdaki butun tüylerim inannin resmen döküldü ve bittii
ayrica ben almanyadan aldim onun icin euroyla aldim benim urun silkn pro diye ir urun

peki ne kadar azaldı canım koltuk altı kırılan tüğler tekrar çıkar alıp tekrar uygulandığında biter deniyo ne kadar azalma oldu sence bu kullanımından sonra bitirebilirmi :39::9:

genital bölgedede yaptim ora daha cok fark etti mesela koltuk altima ikinci kez yapiom
ama genital bölgeyi yapmadim bu sefer bakmak istedim aceba cikmayan yerlerde bi zaman sona cikcakmi tüyler diye ama henüz cikmadi genital bölgede giden killar duyerleride ince cikti...diyer aybasimda genital bölgeyi yapicam ikinci kez...koltuk altinda ara ra bosluklar vardi ve duyerleride ince cikti bakalim bende merak
ediorum ikinci kezde sonuclar nasil olcak diye...koltuk altini bu sefer trk tek cimbizla aldim ama makineyle alinca cok tüy kopuyo ama bu sefer daha net bi sonuc alirim heralde henüz cikan tüy yok bakalim olumlu olumsuz yazarim tekrar sonuclari ona göre alirsiniz sizde :)

nilufer acaba aldigin marka philips lumea miydi?bende almayi dusunuyorumda

benimki philips lumea'di alma cnm hic ise yaramadi baska markalari arastir bence :)

Merhaba kızlar,siteyi uzun süredir takip ediyordum ama bu ürünle ilgili doyurucu bi yorum okuyamadım,sürekli siteleri gezdim ama belirgin bişi yok bide insanın ıçıne şüphe düşüyo acaba doğru kullanılmışmı bunu yazan kim vs.en sonunda karar verdim. sırf bu konuda yorum yapmak için üye oldum.Annemin ısrarı üzerine epilamor set aldım.Öncelikle söyliyeyim yüzde tüy problemim var,lazer tüyleri daha kötü hale getirdi,iğneli epilasyon bence kesin çözüm ancak benimkiler köklü ve siyah,bitmez yada iz kalır diye korkuyorum,eğer dağılmamışssa tüyler kesinlikle iğneli epilasyon yaptırın derim bir arkadaşım tek tük tüylerinden bu şekilde kurtuldu,vücut içinse lazer diyorum ama yüzde bendeki gibi yanlış sonuçlar olabiliyo,ben lazerden sonra kalın tüylerimin inceldiğini ama ince tüylerimin kalınlaştığını gördüm,sir ağdaya başladım ama oda yüzü sarkıtıyo en son bi umut deyip bu ürünü aldım,aslında epilixir bana daha mantıklı geliyo okuduğum yorumlar iyi,epilamorla ilgili kesin olumlu bi yoruma rastlamadım,genelde iyi yorumları reklam diyoruz,kötü yorumlara karalama diyoruz neticede dolandırılıyoruz,neyse annme dene ne kaybedersin dedi,bu arada bu yaza kadar bu tüylerimden kesin kurtulmam lazım.Bi sitede epilamorla ilgili şikayetleri okudum,ben size dürüstçe uyguladığım her safhayı anlatıcam ve sonucu yazıcam,eğer çok acıl değilse durumunuz bence benim yazdıklarımı okumadan bu ürünü almayın,paranıza yazık olmasın,ha bide sepremaj diye bi ürün var eğer onu kullanan bi arkadaşta yazarsa bu şekilde mukayese edebiliriz.Birincisi adam televizyonda çok emin konuşuyo buda beni ikileme düşürdü,yani bu ürün bu kadar kesin olsa dünyada fırtına kopmuştu neyse umut fakirin ekmeği işte .Ben verilen numarayı aradım salı günü sipariş verdim ama cuma günü elimde olması lazım dedim kadın tamam falan dedi ama sonra çarşamba günü aradığımda tekrar hatırlattım ama başka bi kadın ya öylemi dedi yani not falan alınmamış,call centerlarınkı kadın tamam yaparız dedi teli suratıma kapattı.Şikayet edilen sitelerdede ürünle ilgili sonuç alamayanlar nedense aradığımızda suratımıza kapatılıyo yazmışlar yani artık buna inanıyorum yani eğer ürün işe yaramazsa eminim bi merci bulamıcaz.Öte yandan ürün dün kargoyla elime geçti.Reglden sonra ikinci gün kullanılsın deniyodu benimde bugün kullanmam lazım ama ürünü kendim kullanmıcam yani bi kuaför arkadaşa yaptırıcam,kargo küçük bişi bu arada.Ağdası yeterli gibi ama kremi çok az.Ha bide tüy azaltıcı krem yazıyo üstünde tüy yokedici değil.Bakalım kaç günde çıkıcak,çıkıcakmı,bitecekmi,eğer dolandırıldıysam bu işin peşini bırakmam ,aynen uygulamaları harfı harfine uygulucam bakalım işe yarayacakmı?En fazla 1 ay içinde belli olur,siteye gelişmeleri düsürtçe yazıcam,ürünle herhangi bir ilgim yok bu konuda emin olur ama çok acil değilse ürünü 1 ay bekleyin almadan derim,yok eğer dedikleri gibiyse zaten süper olur,ama yalan dolansa ben zengin ettim zaten bide siz etmeyin adamları,akşam 6 da kuaföre gidiyorum,ağdası nasıl,alıyomu,dedikleri gibi acıtıyomu harfi harfine yazıcam emin olabilirsiniz.

canim dogrusunu istersen sana önermeyecegim bu ürünü tüm vucuduna uygulayabiliyorsun hicbir zarari yok ama sadece yüz bölgenizi yapmayin diyor nedenide bu aletin basligi biraz büyük vucuduna yaptiginda baslik tam oturuyo ve gözüne herhangi bir zarar vermiyor ama yüzümüz kivrimli oldugu icin zarar verebilirmis yani icinden cikan cd de öyle söylüyordu onun icin ben yüzüme yapmadim ama vucudumdaki butun tüylerim inannin resmen döküldü ve bittii
ayrica ben almanyadan aldim onun icin euroyla aldim benim urun silkn pro diye ir urun

acaba almanyada hangi magazadan aldigini yazabilirmisin?bende bi bakmak istiyorum

Adet döneminden sonra güzel bir kuaföre iyice temizlettikten sonra bütün vücudum için başlayacağım inş. Yaklaşık olarak önümüzdeki ayın 15 ini bulur başlamam. Başladıktan sonra gelişmeleri hergün yazarım ;)

sempremaj ı kullananlar nasıl aldınız nereden bana bilgi verirseniz çok sevinirim birde fiyatı ne kadar. bende kullanmak istiyorum ama bir bilgim yok :50:

Merhaba kızlar,siteyi uzun süredir takip ediyordum ama bu ürünle ilgili doyurucu bi yorum okuyamadım,sürekli siteleri gezdim ama belirgin bişi yok bide insanın ıçıne şüphe düşüyo acaba doğru kullanılmışmı bunu yazan kim vs.en sonunda karar verdim. sırf bu konuda yorum yapmak için üye oldum.Annemin ısrarı üzerine epilamor set aldım.Öncelikle söyliyeyim yüzde tüy problemim var,lazer tüyleri daha kötü hale getirdi,iğneli epilasyon bence kesin çözüm ancak benimkiler köklü ve siyah,bitmez yada iz kalır diye korkuyorum,eğer dağılmamışssa tüyler kesinlikle iğneli epilasyon yaptırın derim bir arkadaşım tek tük tüylerinden bu şekilde kurtuldu,vücut içinse lazer diyorum ama yüzde bendeki gibi yanlış sonuçlar olabiliyo,ben lazerden sonra kalın tüylerimin inceldiğini ama ince tüylerimin kalınlaştığını gördüm,sir ağdaya başladım ama oda yüzü sarkıtıyo en son bi umut deyip bu ürünü aldım,aslında epilixir bana daha mantıklı geliyo okuduğum yorumlar iyi,epilamorla ilgili kesin olumlu bi yoruma rastlamadım,genelde iyi yorumları reklam diyoruz,kötü yorumlara karalama diyoruz neticede dolandırılıyoruz,neyse annme dene ne kaybedersin dedi,bu arada bu yaza kadar bu tüylerimden kesin kurtulmam lazım.Bi sitede epilamorla ilgili şikayetleri okudum,ben size dürüstçe uyguladığım her safhayı anlatıcam ve sonucu yazıcam,eğer çok acıl değilse durumunuz bence benim yazdıklarımı okumadan bu ürünü almayın,paranıza yazık olmasın,ha bide sepremaj diye bi ürün var eğer onu kullanan bi arkadaşta yazarsa bu şekilde mukayese edebiliriz.Birincisi adam televizyonda çok emin konuşuyo buda beni ikileme düşürdü,yani bu ürün bu kadar kesin olsa dünyada fırtına kopmuştu neyse umut fakirin ekmeği işte .Ben verilen numarayı aradım salı günü sipariş verdim ama cuma günü elimde olması lazım dedim kadın tamam falan dedi ama sonra çarşamba günü aradığımda tekrar hatırlattım ama başka bi kadın ya öylemi dedi yani not falan alınmamış,call centerlarınkı kadın tamam yaparız dedi teli suratıma kapattı.Şikayet edilen sitelerdede ürünle ilgili sonuç alamayanlar nedense aradığımızda suratımıza kapatılıyo yazmışlar yani artık buna inanıyorum yani eğer ürün işe yaramazsa eminim bi merci bulamıcaz.Öte yandan ürün dün kargoyla elime geçti.Reglden sonra ikinci gün kullanılsın deniyodu benimde bugün kullanmam lazım ama ürünü kendim kullanmıcam yani bi kuaför arkadaşa yaptırıcam,kargo küçük bişi bu arada.Ağdası yeterli gibi ama kremi çok az.Ha bide tüy azaltıcı krem yazıyo üstünde tüy yokedici değil.Bakalım kaç günde çıkıcak,çıkıcakmı,bitecekmi,eğer dolandırıldıysam bu işin peşini bırakmam ,aynen uygulamaları harfı harfine uygulucam bakalım işe yarayacakmı?En fazla 1 ay içinde belli olur,siteye gelişmeleri düsürtçe yazıcam,ürünle herhangi bir ilgim yok bu konuda emin olur ama çok acil değilse ürünü 1 ay bekleyin almadan derim,yok eğer dedikleri gibiyse zaten süper olur,ama yalan dolansa ben zengin ettim zaten bide siz etmeyin adamları,akşam 6 da kuaföre gidiyorum,ağdası nasıl,alıyomu,dedikleri gibi acıtıyomu harfi harfine yazıcam emin olabilirsiniz.

seni merakla bekliyorummm....

hmm anladim sagol.yok hollandada yasiyorum ama genelde almanya hollanda magazalari ayni oluyordu lakin malesef burda metro yok.

Merahab kızlar,

Bugün tüylerimi aldıktan sonraki 5.günüm.Bugün aynaya baktım iki tane kalın tüy çıkmaya başlamış bıyık kısmımda.Normalde 8 gün civarı çıkmaya başlardı.Yani hala tüyleri yok mu ediyor yoksa geciktiriyormu anlamadım.Hala beklemedeyim.Ama geri kalan kısmımda bir hareket yok henüz.

Vala bende bu konuyu uzun zamandır takip ediyorum güvenilir bi kişi sonuç aldım dese hemen dediği kremi kullanıcam. Fakat kimi gecikti sora tekrar çıktı diyo kimide hiç işe yaramıyo diyo kafam çok karıştı. Bide ben biyere epilasyonada başladım 4 seans oldu hala gözle görülür bi değişiklik olmadı ufak tefek dökülmeler dışında. Napıcaz valla bıktım bende artık kıl tüy uğraşmaktan. Lütfen ürünleri kullananlar bizleride bilgilendirsin.

televizyonda ve kesin çözüm dedikleri ürünü kullanıp sonuca ulaşın kimseyi duymadım şimdiye kadar bu işte kesin sonuç veren nedir hangisidir bir anlasam:44:

canim benim metrodan aldim metronun reklam kagitlari gelmisti orda indirimliydi onun icin ordan aldim almanyada mi yasiyosun neresindesin canim

merhaba daml ben de almanya da yasiyorum alet su anda 240 euro gözüküyor nasil kullandin?mesela bu aletlerin yorumlarina baktim alet basinin kücüklügü,isindigi icin sogumasinin beklendigi ve bu yüzden islemin uzun sürdügü gibi degisik yorumlar var yani sen uygulamayi nasil yapiyordun kac hafta arayla yapiyordun en yüksek derecede mi kullaniyordun isinmasi gibi bir durum varmi bende almayi düsünüyorum cevaplarsan sevinirim

herkese merhaba
sempremajı bugun ilk kez kullanmaya başladım. ve ilk düşüncemi de sizlerle paylaşmak istedim. ağdadan öncede sürüldüğü için acıyı biraz azaltıyo demişlerdi. yalan yani yada bende etki etmedi artık bilemiyorum. çünkü benim ağda acım zerre kadar azalmadı. inşallah diğer vaatleride bunun gibi yalan çıkmaz diye ümit ediyorum. yoksa çok üzüleceğim. allahım ne olursun işe yarasın.
25 gün boyunca fark ettiğim bütün iyi kötü değişikliklerii burdan yazıcam arkadaşlar

sempremaj iyi gidio koltuk altinda ikinci kez kullaniorum su an bakalim dahada bi degisiklik olcakmi...bende azaltti agdadaki aciyi ama harfiyet uydum klavuza dakika bile tuttum tabi tamamen gitmio acio ama ben azalttigini fark ettim daha az acidi bende...tabi herkeste ayni olmayabilir :)

lazer aleti philips'indi cnm sende iyi ise yaramis bendede yarasaydi keske :)

kızlar siz 3ünüzde bir ay olmasada uzun zamandır kullanıyorsunuz gelişmelerden haberdar edermisiniz nedir son durum ?

Kızlar şu ana kadar yaşadığım tecrübeleri sizinle paylaşmak istiyorum. Ortalama 300 tl'lik bir ürünle bütün tüylerden kurtulmak mümkün olsaydı, tüylerini yoketmek isteyen onca insan lazere iğneliye her seans başına milyarlar ödemezdi. Üstelik lazer ve iğneli epilasyonlardan sonuç almak için bir seans değil uzun bir süre gerekiyor. Şu anda piyasada o kadar çok ürün var ki... Hepsi tüyleri yokedeceğini söylüyor. Karınca yumurtası yağı, hamam otu, bioder, epilamor vs vs. Bunlar ancak geciktirir ya da azaltır, tamamen bitirmez. Hepsi para tuzağı dolandırıcılık! Bu işler otla çöple olacak şeyler değil. İmkanı olan iğneli ya da lazer yaptırsın kurtulsun. Olmayan da sir ağda kullansın. Sir ağda tüyleri bitirir mi bilmiyorum ama azaltır. Zaten ileriki yaşlarda da tüyleriniz dökülmeye başlayacak. Bu gibi ürünlerle de vakit kaybetmeyin. Ayrıca bu epilamorun içindeki ürünleri ayrı ayrı alsanız daha ucuza alırsınız. Adamı kazıklıyorlar resmen, güvenmeyin kendinize de yazık etmeyin. Hepinizi öptüm :*

arkadaslar ben kullandim yüzüme ve bikine bölgesine suanlik yüzümdee birsey yok inssallah ise yarar okadar para verdimm...ama gercekten cok temiz yapmalisin bu isi peelingi tonigi olsun agdasi olsun.. 21gunum bitti bakalim kesin sonuc daha belli degil oyüzden birsey diyemem cunku normal agda yapincada bile bir ayda hepsi cikiyor ...

Son düzenleme:
arkadaslar ben kullandim yüzüme ve bikine bölgesine suanlik yüzümdee birsey yok inssallah ise yarar okadar para verdimm...ama gercekten cok temiz yapmalisin bu isi peelingi tonigi olsun agdasi olsun.. 21gunum bitti bakalim kesin sonuc daha belli degil oyüzden birsey diyemem cunku normal agda yapincada bile bir ayda hepsi cikiyor ...

bikini bölgesi ne alemde ? ne kullandın sen canım

bikini bölgesi ne alemde ? ne kullandın sen canım

epilamor kullandim yaa.. ya bikini bölgem normalde agda yaptigimda hep yara olurdu üstü ama bu agdada gercekten hicc birsey olmadi okadar beklemiyordum bende ve dayanabilecegim kadar acitiyorduu.... peelingi tonigi yagi gercekten yüzüme iyi geldi killar gitti belki ondan yüzüm gözüm acildi bilmiyorum ama gercektenden cildim güzel ve taze gözüküyor..buzamana kadar iyiydi bundan sonrasini bende bekliyorum insallah cikmaz daha dedigim gibi suan birsey yok...

Back