Arkadaşlar bu gibi kremlere inannmayın lazerden şaşmayın derim.. tabi onu da güzellik salonlarında değil hastanelerde yaptırın.. ben yaptırıyorum ve çok memnununm.
ben çok iyi bi yerde yaptırdım yani sonradan poliklinik olan güzelllik salonunda başında doktoruda var..ee doktor olduğu zaman sonuç garantimi doktormu yapıyor işlemi hem ..benim yüzüme leke ve yanık olduğu seansı başımda doktor varken oldu Allah belalarını versin hı kendileri ankrada kızılay gbekte e..s ..yüz için lazeri lütfen düşünmeyin derim çok fazla mağdur var 1-2 değil yani.bitmediği gibi arttırması cabası önemli olan tamam bitti denilmesinden üzerinden en az 3 ay geçmesi ve 1-2 sene kıl çıkmaması başarılı sayılabilir.ancak ışın yüzünden cilde olan yan etkileri de pek bilinmemekle birlikte sonrasında ne olacağımız belli olmayan bi uygulama düşünn ki öyle bi ışın ki derinin altındaki kıl kökünü yakıyor ama deri zarar görmüyor..
25. günün bitmesine 6 gün kaldi kizlar sonuclaei yazicam :)
bende o profillerin sahte oldugunu biliyorum bende baktim ve sahte oldugunu anlamak zor degil...:) tabi buda normal sende bi ürün cikarsan piyasaya sende yaparsin gayet normal ise yariodur ürünun ama yinede yaparsin öyle sahte profillinseyler...tv deki reklamlar gibi... gözlük reklami mesela guya sokakta geceb insanlara soruyolar...herkes bilio bunlarin oyunu oldugunu ama yinede reklam ise yario ve o gözlükcüye gidiyosunuz kalitesi igrenc oldugu halde :) herkes ballandircak ürününü zaten yoksa nasil satsin
Dilek arkadaşın ne yazacağı belli baya övecek sempremajı bana kalırsa çünkü sorun yok diyor zati
bende sempremaj aldım hatta daha önce de burada yazmıştım. 21 subat benim başlamam gereken tarih. yani adetimin bittikten sonra ki 2. günüm ama tüylerim bir türlü tamamen cıkmadı bir aydır dogru düzgün almamama ragmen. daha iyi sonuç alayım diye elimden geldiği kadar beklemeye çalıstım. ama en fazla bu kadar bekleyebiliyorum :) 21 şubatta başlarsam 17 martta biter o zman bende buraya sonucları yazarım hatta ben resimde cekmeyi düşünüyorum. öncesi ve sonrası diye :) bacak ve kollarımda uygulayacağım. yalnız kafama birsey takıldı sempremajı kullanan dileğim arkadaş ben sadece koltuk altı ve genital bölgeye uyguladım diyor ve kremler bitmiş. peki ben bütün bacak ve bütün kolara nasıl yettiricem o zaman. bana sempremajın danısmasındakı bayanlar yeter demişlerdi. şimdi kafam karıştı. bir de ben tüylerimi kuaförde ağda ile aldırıcam. sordum şekersiz dediler bana inşallah beni kandırmıyorlardır. çünkü ağda ile alacaksanız ağda şekersiz olmalıymış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?