- 23 Eylül 2011
- 1.170
- 341
- 73
- Konu Sahibi Moredarklife
-
eşiniz açısından değilde 3 yaşındaki çocuğunuz açısından güzelliklerini düşünün dahada cesaretlenirsiniz:)
Cok tesekkurler yok ben memnunum oyle bisey yok su anSürekli tartışma, dini yorum vb olmadığı ya da siz talep etmediğiniz sürece konunuz kapatılmaz.
yok canım o kadarda değil:)Bu steyi okumaya yeniden baslayinca aldatmalar falan hayir neden korkuorm bu sefer adam buna basvurursa uckurunu eline verir iki cocukla hapsi boylarim o kadar aci cekip zor bela yivayi toplayip simdi bi de ikinci cocuk zorlugu ustune bi hatasi olursa bu sefer yolu yol olmaz da olab evlatlarima olur die korkuyorm
Sonucta evlısınız gurur mu yapacaksınız bırbırınizeBen bebek asıgıyım lakın adam ıstemıyor ne yapaym gururumu yerlere bır daha mı atayım
ooowww kuzu yaaa sevgisi taşmış çocuğun geç bile kalmışın anacım bi bebiş lazımmış zatenAyy onu bi gorsen anne kaydes cikaytsana lego oynayalim dembobooo yapalim diyodu bana icine mi dogdu acaba ki o cok iyi bir abi olur
yok canım o kadarda değil:)
kız koca bi yerde el ama evlatlar parçan, o yüzden kendi öfkene göre değil hep anneliğine göre çocuklarına göre düşün karar ver :) hata yapan kendine yapar bacım o hata yaparsa zaten o gitmezse sen yolla da bak nasıl hizaya gelir bidaha
Sonucta evlısınız gurur mu yapacaksınız bırbırınizekarı kocasınız zaten cocuğunuz var cocugu doğurmakla küçülmüş olmazsın..
işte en etkili korunma yönteminide bulduuuun tüpleri bağlatmana gerek kalmadıValla ne cehennemlerden donup sirf evladim icin yuayi toparladim valla sakatlarim onu iyi hal indirimi olsun die erkekliginden sakatlarm hem de
işte en etkili korunma yönteminide bulduuuun tüpleri bağlatmana gerek kalmadı
Geri çekilme yöntemi kullanan mantıklı insan "Düşünmüyorum ama olursa da üzülmem hatta sevinirim" diyordur.
Hem bu yöntemi kullanıp hem de "istemiyordum, dikkat ediyorduk biz" demek kusura bakmayın ama taktir edersiniz ki cahilce.
aa ne demek helal olsun, bi bebiş söz konusuysa bütün kk kadınları taşın altına koyarız elimiziBu satte yatakta kahkaha attim oglan kalkti allah iyiligini versin emi ysa cok yasa sen yaa valla hakkinizi helal edin ha bak
aa ne demek helal olsun, bi bebiş söz konusuysa bütün kk kadınları taşın altına koyarız elimizi
Eşiniz surat asmak veya istememek gibi bir hata yaparsa hatırlatın ikinci paragrafı.Ben 1. Paragrafa dahilim esim 2. Paragraf cahil adam bak hala horluo da ya tekme atip yerr dusuresm var
anaaa kız sendemi kolestaz geçirdin :))) ay bilirim zor bişey banada dr dedi tekrar hamile kalırsan olur diye ama , araştırdım sonrakilerde olmayan varmış rahat ol, hem neler yaşamışında bi kolestazamı yenilcen :)Dogurayim yani simdi dimi kizlar sorun yasamicam insallah bu defa kolestszm vardi oglumda bundads olur demisti doktor
Eşiniz surat asmak veya istememek gibi bir hata yaparsa hatırlatın ikinci paragrafı.
Aile babasına bu bencillik fazla.
Gerçi tamamen ihtimal üzerine konuşuyoruz.
Hakkınızda hayırlısı.
İlk önce madem esiniz istemiyor daha dikkatli olmalıydı. Ama egerki bir gebelik soz konusu ise onu dünyaya getirmekten başka çözüm bulamadim ben(tabi siz daha iyi bilirsiniz)Babası istemezse istemesin o sizinde bebeginiz..Lütfen hamilelik yoksa daha dikkatli olun. Sizi anlıyorum ama başka ne yapilabilinirki?? Şimdiden moralinizi bozmayin belki hamile degilsinizdir önce bir test yapın bakalım.Vallahi alelacele yazdim lakin ben esim istemedigi sebebiyle istemiyorm karmakarisigim dogrusu klavye hatasi icin uzginum duzeltirim simdi guzelce ikaz ettiginiz icin, kafam balon oldu ana yuregim dogur diyor korunmaya ragmen olduysa gururum babasi istemiyot olmaz diyor sizce napsam
anaaa kız sendemi kolestaz geçirdin :))) ay bilirim zor bişey banada dr dedi tekrar hamile kalırsan olur diye ama , araştırdım sonrakilerde olmayan varmış rahat ol, hem neler yaşamışında bi kolestazamı yenilcen :)
kız napıyon adamı sakatlama bak lazım sana o adam geniş aile babası olucak iteleme :)))Haklisiniz insallah bu arada yataktan ittim cise kalktim sanmis yazik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?