- 23 Eylül 2011
- 1.170
- 341
- 73
- Konu Sahibi Moredarklife
Akli başında anne baba cani anne babadan esirgesjn o masum melekleri
Aminnnn
Oylesine vermesin zaten amin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Akli başında anne baba cani anne babadan esirgesjn o masum melekleri
Aminnnn
amin canım aminnnAkli başında anne baba cani anne babadan esirgesjn o masum melekleri
Aminnnn
değil mi bence de aklı başında anne babalar sağlıklı nesiller uçkura sahip çıkan babalar yetişirsalak manyak diyen eğitici anneler değil en azındanAmin o zaman belki bu etiketleyici genelleyici beyinler temizlnir de gelisiriz biraz
Oylesine vermesin zaten amin
Hic mi o masumu aldirirekn komsunuz içiniz daglamadi hic mi ?
Arkadasim bana cani anne baba demedin ki niye onaylamayayim yada dedjn miArkadaslarinin dediklerinin aynisi dedim onayladiniz beni tsk ederim rim
amin canım aminnn
değil mi bence de aklı başında anne babalar sağlıklı nesiller uçkura sahip çıkan babalar yetişirsalak manyak diyen eğitici anneler değil en azından
terbiyesiz mi ? bunlar benim değil sizin sözleriniz şekerim kibliyormuş bir de canım benim selam da söyleTerbiyesizssin git isine bak kib sana da
sana vermişte noluyo anlıyomusun sanki kıymetiniSizi cani gonulden tebrik ederim diger sacmalayan arkadaslar boyle dua ettikce allah hic vermeyecek anlamazlar
Hicbir ogretmen dogal hayitnda ayni ciddiyetle davranmaz ozel hayat uslup farklidir lakin beyinleriniz insan hayatindaki sosyal statu farklarini kavramayip etiketlemeye meyillendigi surece zaten malum su anki gibi yetistirilemeyen kiz cocuklari yetistiriyorsunuz zaten sukur ki sizin gibi velilerim yok brans dersi vermeye gelmedim buraya sanki yzaydan gelmis mukkemmelmissiniz gibi davramarak oldukca samimiyetsiz ve yapayliginizi yansitmaniz daha da itici
Ben
İstiyorm arkadasim esim tedirgin dedim ama cozduk dogurucam
Neyi doğurcan test yaptın mı?
Aynı soruyu soracaktım.
Konu sahibi 'çatır çatır doğurucam'a kadar geldi de test yapıldı mı?
Tam dereden önce paça sıvama oldu bu.
Asla ve katiyyen etmedim dua ben de 1.5 sene olmadi tedavi vs sonra oldu asla etmedim boyle bir dua en yakin komsum hazir degilim diye cocuk aldirmasina ragmen boyle demedim cok itici ariya gore serbet veriyor yaratan sanirim