- 23 Eylül 2011
- 1.170
- 341
- 73
- Konu Sahibi Moredarklife
-
İlk önce madem esiniz istemiyor daha dikkatli olmalıydı. Ama egerki bir gebelik soz konusu ise onu dünyaya getirmekten başka çözüm bulamadim ben(tabi siz daha iyi bilirsiniz)Babası istemezse istemesin o sizinde bebeginiz..Lütfen hamilelik yoksa daha dikkatli olun. Sizi anlıyorum ama başka ne yapilabilinirki?? Şimdiden moralinizi bozmayin belki hamile degilsinizdir önce bir test yapın bakalım.
kız napıyon adamı sakatlama bak lazım sana o adam geniş aile babası olucak iteleme :)))
üfff gününde doğsaymış direk okula başlıcakmış sıpaVallaha sorma uyuz gibi kasiniodm skilincada adami kaldiriodm kalk kasi yetisemedigim yerleri 8. Ayinda dogdu oda masallah 4.500 kg
hak ver kızz napsınlar akılları o şekil çalışıyo :)Kiz sen varya cok yasa 2. Kahkaha allah hep guldursun seniii. Napam anam horluyo utanmadan densiz benim derdim ne sipasi, ya bende onun gibi sex yapip kaygisizca nie yatamiom
üfff gününde doğsaymış direk okula başlıcakmış sıpa
bende erken doğum ama benim ikiz kuzularım anca o kadar durabildiler 35 hafta :) son 6 hafta tarakla kaşındım , eşim işten gelince çabuuuk sen sırtıma başla ben bacaklarımı kaşıcam diyodum :) 2 şer kg doğdular Allah ıma şükür:) dayanamayıp erkenden sezeryan olan varmış, ilaç kullanmıştım değerim düştü ama kaşıntı geçmemişti. Canları sağolsun Mevlam evlat cefasını çabuk unuttruyor:)
hak ver kızz napsınlar akılları o şekil çalışıyo :)
şaka biyana biz anneyiz o yüzden:)
Aldatmaz kalbini ferah tutu sen .Hem ikincu hamilelik kolay oluyor normal iliskinizi yasayabilirsiniz. Sen onuda al doktor kontrolünde dr onun yaninda sor zaten dr izin veriyor bir risk yoksa kendi duysun içi rahatlar sana yaklaşır o zaman. Allah büyüktür Rabbim neylerse güzel eyler ikisinide buyutup ilerde rahat edersin onun esyalariyla oda büyür .Sabah banada haber ver canim hakkinda hayırlısı olsun.Valla muhtemel sabah cikacak yazicam size de sabaha kadar uyuyabilirsem tabi amaan oglumun besigi saglam kiyafetlero deEoyuncak desen oda dolusu abi olmak ta istio kim takar bnm kedi biyikliyi dur sen ben doguraym bunu da o arada aldatmaya kalkarsa cehennem olacak cunku cocuga bisi olmasin die hic yaklasmazdi bana ama o zaman issizdi hep dibimdeydi simdi calisio valla napcam bu kutuntuyla
Allah seni iyi etsin emi , cennete girdin, erken emekli oldun , uyumayın kızlaaaaarrrr hepiniz çocuk yapın:) haklisin vallaha bi doguma baya bi gunah siliniodu dimi yasta cok yok ssk dan da 4 yil geri gitti falan yok ya dogururum ben bunu allahn izniyle allah saglikli hayirli versin de
Burdan yazcam yine sozAldatmaz kalbini ferah tutu sen .Hem ikincu hamilelik kolay oluyor normal iliskinizi yasayabilirsiniz. Sen onuda al doktor kontrolünde dr onun yaninda sor zaten dr izin veriyor bir risk yoksa kendi duysun içi rahatlar sana yaklaşır o zaman. Allah büyüktür Rabbim neylerse güzel eyler ikisinide buyutup ilerde rahat edersin onun esyalariyla oda büyür .Sabah banada haber ver canim hakkinda hayırlısı olsun.
Allah seni iyi etsin emi , cennete girdin, erken emekli oldun , uyumayın kızlaaaaarrrr hepiniz çocuk yapın
Aldatmaz kalbini ferah tutu sen .Hem ikincu hamilelik kolay oluyor normal iliskinizi yasayabilirsiniz. Sen onuda al doktor kontrolünde dr onun yaninda sor zaten dr izin veriyor bir risk yoksa kendi duysun içi rahatlar sana yaklaşır o zaman. Allah büyüktür Rabbim neylerse güzel eyler ikisinide buyutup ilerde rahat edersin onun esyalariyla oda büyür .Sabah banada haber ver canim hakkinda hayırlısı olsun.
kız bana bak oda sen istemiyon diye belkide öyle dedi, belki bile bile kaza yaptı ne biliyosun ?Valla ne cokkunlukle geldim sonuca bak oyle gszs geldim ki doverek kaldirasm var kalk sen kime bilmem dion diye falan valla kiz dogru diyom ya :))
o sana öyle diyorsa sende onun fiziksel kötü taraflarını şakayla eleştir, bu seferde kendini ıspatlamaya çalışır ok babyYa diyor ki olmaz hamile kadina yanasilir mi zaten yuku ona yeter, hem cekiciligi de kalmior ne kotu diyor beynine patlatasim gelior
kız bana bak oda sen istemiyon diye belkide öyle dedi, belki bile bile kaza yaptı ne biliyosun ?
istemeyen adam o kadar rahat uyuyo ne iş ?
yalnız o dövesimiz hep geliyoda, ben sonuçta çok pis dayak yerim diye hiç kalkışmıyombenimki benim iki katım zaar
o sana öyle diyorsa sende onun fiziksel kötü taraflarını şakayla eleştir, bu seferde kendini ıspatlamaya çalışır ok baby
ohoooo kızım sen daha ne korkuyon 15 yıl gençsinde:)Ama bende 15 yil gencim ondan kadinligimi sonuna kadar guncel cozumlerle kullaniom birazda eski cazgirliklarimdan sorun cikmasin die cekindiginden pacoz giydiriom falan ama gebeyken cok kilo aliom ben yaa of dogurunca veriom hemen 38 bdn oluom ama zor isler
ohoooo kızım sen daha ne korkuyon 15 yıl gençsinde:)
biz napalım atalımmı kendimizi bi yerden, biz yaşıtız:)
adamı tırsıtmışın napsın oda kaza süsü vermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?