istenmeyen mechul bebek napmaliyim

Valla muhtemel sabah cikacak yazicam size de sabaha kadar uyuyabilirsem tabi amaan oglumun besigi saglam kiyafetlero deEoyuncak desen oda dolusu abi olmak ta istio kim takar bnm kedi biyikliyi dur sen ben doguraym bunu da o arada aldatmaya kalkarsa cehennem olacak cunku cocuga bisi olmasin die hic yaklasmazdi bana ama o zaman issizdi hep dibimdeydi simdi calisio valla napcam bu kutuntuyla

Vallaha sorma uyuz gibi kasiniodm skilincada adami kaldiriodm kalk kasi yetisemedigim yerleri 8. Ayinda dogdu oda masallah 4.500 kg
üfff gününde doğsaymış direk okula başlıcakmış sıpa

bende erken doğum ama benim ikiz kuzularım anca o kadar durabildiler 35 hafta :) son 6 hafta tarakla kaşındım , eşim işten gelince çabuuuk sen sırtıma başla ben bacaklarımı kaşıcam diyodum :) 2 şer kg doğdular Allah ıma şükür:) dayanamayıp erkenden sezeryan olan varmış, ilaç kullanmıştım değerim düştü ama kaşıntı geçmemişti. Canları sağolsun Mevlam evlat cefasını çabuk unuttruyor:)

Ayni dedihin gibi ben ilacta kullanmadm oglana zarar diye ama dayanamadim sanci basladi dogurdm rahatta biyuttum emzirdim 3 yil simdi de iyi ikinci sipa da oyle olursa ii olur

Aldatmaz kalbini ferah tutu sen .Hem ikincu hamilelik kolay oluyor normal iliskinizi yasayabilirsiniz. Sen onuda al doktor kontrolünde dr onun yaninda sor zaten dr izin veriyor bir risk yoksa kendi duysun içi rahatlar sana yaklaşır o zaman. Allah büyüktür Rabbim neylerse güzel eyler ikisinide buyutup ilerde rahat edersin onun esyalariyla oda büyür .Sabah banada haber ver canim hakkinda hayırlısı olsun.

:) haklisin vallaha bi doguma baya bi gunah siliniodu dimi yasta cok yok ssk dan da 4 yil geri gitti falan yok ya dogururum ben bunu allahn izniyle allah saglikli hayirli versin de
Allah seni iyi etsin emi , cennete girdin, erken emekli oldun , uyumayın kızlaaaaarrrr hepiniz çocuk yapın

Burdan yazcam yine soz

Ya diyor ki olmaz hamile kadina yanasilir mi zaten yuku ona yeter, hem cekiciligi de kalmior ne kotu diyor beynine patlatasim gelior

Valla ne cokkunlukle geldim sonuca bak oyle gszs geldim ki doverek kaldirasm var kalk sen kime bilmem dion diye falan valla kiz dogru diyom ya :))
kız bana bak oda sen istemiyon diye belkide öyle dedi, belki bile bile kaza yaptı ne biliyosun ?
istemeyen adam o kadar rahat uyuyo ne iş ?

yalnız o dövesimiz hep geliyoda, ben sonuçta çok pis dayak yerim diye hiç kalkışmıyom benimki benim iki katım zaar

Gebeydem soylemiyicem uzun sure ben buna birlikte olsn en azindan karnim sisene kadar katil olasim yok bu yasta cunku

He vallaha ya bak hele dur gecen kavga ettik ben 10 tane de olsun isterim ama evliligimiz kopuyo sen dogurana kadr cok ortaligi katiyon demisti acaba ondan mi oyle desi ki tirsiyo mu giz bu adam benden

Ha bu arada hafif el kaldirsa ucirir beni zaten eski guresci bnmki hi ugrasamiom oyle tuh sakarlik ayagina neki yapistirdiysam :)))

Ama bende 15 yil gencim ondan kadinligimi sonuna kadar guncel cozumlerle kullaniom birazda eski cazgirliklarimdan sorun cikmasin die cekindiginden pacoz giydiriom falan ama gebeyken cok kilo aliom ben yaa of dogurunca veriom hemen 38 bdn oluom ama zor isler

ohoooo kızım sen daha ne korkuyon 15 yıl gençsinde:)
biz napalım atalımmı kendimizi bi yerden, biz yaşıtız:)
adamı tırsıtmışın napsın oda kaza süsü vermiş

ohoooo kızım sen daha ne korkuyon 15 yıl gençsinde:)
biz napalım atalımmı kendimizi bi yerden, biz yaşıtız:)
adamı tırsıtmışın napsın oda kaza süsü vermiş

Vallami diyon kiz , oylemidir dersin harbiden gerci damarima basinca memlekette ne kadar hak hukuk var hepsini basina yigdigimdan tirsti mi ne ki :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…