• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istenmeyen mechul bebek napmaliyim

Zor şartlar altinda okuyup anlamaya çaliştim ama anlamamişim.
Konuya göre bebeği siz istemiyorsunuz yorumlariniza göre eşiniz.

Vallahi alelacele yazdim lakin ben esim istemedigi sebebiyle istemiyorm karmakarisigim dogrusu klavye hatasi icin uzginum duzeltirim simdi guzelce ikaz ettiginiz icin, kafam balon oldu ana yuregim dogur diyor korunmaya ragmen olduysa gururum babasi istemiyot olmaz diyor sizce napsam

Vallahi alelacele yazdim lakin ben esim istemedigi sebebiyle istemiyorm karmakarisigim dogrusu klavye hatasi icin uzginum duzeltirim simdi guzelce ikaz ettiginiz icin, kafam balon oldu ana yuregim dogur diyor korunmaya ragmen olduysa gururum babasi istemiyot olmaz diyor sizce napsam
İyi de hamile olup olmadiginiz bile belli değil.
Önce bu konuyu netleştirin.
Sonra eşinizle bir karar verirsiniz.
Eşinizde çok sert bir tepki vermemiş bilmiyorum demiş sadece.

Kizlar unutmusum 3 yil ara.vermistim siteyi kullanmayali oldu baya da bu sebeple nasil duzeltilir unutmusum yazim hatalari sizi zorlamamak adina kusuruma bakmayin duyarli anlayisli arkadaslarima mesajm

Bu kadar çok endiseliyseniz eşinizi nöbetçi eczaneye yollayın test yapin rahat uyuyun şayet yoksa. ben olsam öğle yapardım.

babası istemiyorsa adam akıllı onlem alsaydı. Birazcık allah korkusu olan insan o yavrunun gunahına girmez... Kesinlikle aldrmq

İyi de hamile olup olmadiginiz bile belli değil.
Önce bu konuyu netleştirin.
Sonra eşinizle bir karar verirsiniz.
Eşinizde çok sert bir tepki vermemiş bilmiyorum demiş sadece.

Yok sert tepki vermez zaten o gebelikteki zorluklarm hastaliklarim ve lohusa sendromlarimdan korkuyor sanirim maddi iyi sukur cunku, dogurucam desem ses etmez ama bende mi sorun acaba bu gun tum eczaneler kapaliydi 45 gundur adetm yok gecen ay tahliller yapildi sorn yok hormon vs de olursa gebelik sanirim sebep

babası istemiyorsa adam akıllı onlem alsaydı. Birazcık allah korkusu olan insan o yavrunun gunahına girmez... Kesinlikle aldrmq

Bende ona kizdim prezv. Kullanaydin dedim teklif ettm reddettin bnm hap kullanmam yasak spiral 2 kez kaydi olmuor, e napim ben daha gebe kalcam die evlilik cinselligimden mi kacim sen dikkatli olaydn nasi kalkarm bunun yukunden ben diorm sonra da diyorm ki ya adam ya hazir deilse ikinviye evlilik psikolojisi bozulurda yuva tehlikeye girerse araftayim yani

Bende ona kizdim prezv. Kullanaydin dedim teklif ettm reddettin bnm hap kullanmam yasak spiral 2 kez kaydi olmuor, e napim ben daha gebe kalcam die evlilik cinselligimden mi kacim sen dikkatli olaydn nasi kalkarm bunun yukunden ben diorm sonra da diyorm ki ya adam ya hazir deilse ikinviye evlilik psikolojisi bozulurda yuva tehlikeye girerse araftayim yani
geri çekme yöntemiyle mi korunuyorsunuz??

benm bildiğim çocuk yuvayı sağlamlaştırır ama seninkinde nolur bilemem..
gerçidaha dereyi gormeden paçayı sıvıyoruz. Bi test mest yap kesin olsunda yazdıklarımızın bi anlamı olsun

Valla kusura bakmayin ama suç sizde. Prezarvatif kullanmiyorsa ilişki yaşamayin.
Geri çekilme bir korunma yöntemi değildir.

Back