• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istenmeyen mechul bebek napmaliyim

Oglumdada ondan anlamistim it gibi koku aliyodm mubarek simdi biraz var ama korkumdan mi bilemedim 3 yildir emziriodm da martta biraktim ne bileym ya oft ondan hormonlarim mi azdi da tuttu az bisi de olsa gelen seyi ne bilim valla sopayla dovesm var adami simdi ya horluo utanmadan bi de

Gururum var deyip, evliliğim tehlikeye girer deyip bir cana kıyacaksınız!!!

Allah emin olun size bu çocuğu imtihan diye vermiştir verdiyse, siz anne baba olacak yürekte değilsiniz hiç kusurabakmayın!!

istemiyorsa yapmasın allah allah sizde ezdirmeyin kendinizi bu kadar :KK20:[

Yok be canim ne ezdirmesi ben dogurcam diosam bitmistir de obur yanimdaki ses dio ki ya adam sogursa iyice evlilikten kacarsa istemiyo diye psikolojisi kaldirmassa falan psikolojisine tukirdugum ne bilim gulum iste kadinlik gururu araftayim diye yazdim size

Gururum var deyip, evliliğim tehlikeye girer deyip bir cana kıyacaksınız!!!

Allah emin olun size bu çocuğu imtihan diye vermiştir verdiyse, siz anne baba olacak yürekte değilsiniz hiç kusurabakmayın!!

Abartmayin ben aldirayim mi demedim dertlesmeye actim konuyu iki cumleden analigima laf edecek kadar alimseniz buyrun direkt cozum verin elime olur mu, adam gitti bosadi 2 cocukla psikolojisi bozuk bi anne ikiside serseri yetissin daha mi iyi vatana millete size pardon da

Koca soğur diye bebek aldirmak ne zamandir kadinlik gururu oldu?
Bu adam sana tecavüz etmiyor ya korunmuyorsa yapma arkadaşim silah mi dayiyor kafana?

İste bu yuzden actim konuyu gaz verin dogru olanda bana diye destege ihtiyacim var allah korunmama ragmen verdiyse vRdir bi bildigi omrum yettikce evlatlarimin yanindaym elbet

Her ne sebeple olursa olsun can tehlikesi yoksa bir çocuğun hayatı sonlanamaz hanımefendi!

Siz Allahın verdiği cana böyle kıyıyorsanız o aileden çok huzur beklememeniz lazım.. Abartmadım siz öyle yazdınız eşinize aldıralımmı dedim diye.

Üstelik eleştireye açık değilseniz lütfen konunuzda belirtin ona göre yorum yapmayalım ne dersiniz?

Back