- Konu Sahibi Moredarklife
Kız saka maka valla neler yaptı bana deyyus bosversene ii oldu ona
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız saka maka valla neler yaptı bana deyyus bosversene ii oldu ona
Ne yükü canim.sen insan degilmisin?? Hem hamilelikte hormonlarin degisime.ugramasi ile daha cok istiyor insan bu dusuncesini sen yavas yavaş beyninden silmeye bak konuşarak hem sen ona dokunup sarilinca gerisi gelir merak etme. ....Ya diyor ki olmaz hamile kadina yanasilir mi zaten yuku ona yeter, hem cekiciligi de kalmior ne kotu diyor beynine patlatasim gelior
inşallah hamile değilsindir inşallah!!!...o nası üslup bir de öğretmenmiş peh..nazar boncuğu demişsin ya kendine cidden güldürdün beniHerkese canigonulden selam arkadaslar, denk gelenler bilir hatirlar belki 18 inde univ kazanip evlenen, akabinde okurken gwbw kalan doguran yine de okulu bitirip ogretmen olan nazarboncugu ben 5 yillik evliliginde 2 defa kocasini karakolluk eden ortaliga her lafi koca tarafindan dokulen dava acip bosanmak icin sonra adam olmaya baslayinca vazgecen ve sonunda herseyi yoluna giren 3 yasindaki cocuk annesi minik cilekes zafer sahibi nazarboncugu ben, adet dongum duzensizdir eskiden beri 37 40 gun arasi olurum, ama sanki bu defa uzun surdu hep yazmmaktan yasiorm bu skintilari ama gebeysem ya bi tek esim korunuyor, ben hicbi yontem uymuyor saglik sorunundan dolayi, ya bi kacak olduysa , bilincli bisey yapmadim diyor ama yarn bakacagm testten ya gebeysem, napicam yeni duzelen psikolojimin ustine sil bastan ya tum sorunlar hortlarsa allahim gucum yok bu drfa olmayana ver die napcagimi sasirdim, kizlar esime dedim ya gebeysem aldirirmisin 10 tane yapcak halimiz yok bilmiorm dedi o zaman uckuruna sahip cik sex benim hakkim senin uvkurun icin ben bu aciyi cekmek zorubdamiyim ulan diyip odama gectm arkamda dolanio delirip ortaligi katmiyim diye simdi hep guclu bilio beni ama icimde tukendim kizlar iki kelam edin be kafam balon
amiiiinnnnnnnnAminnnnnnnnn
okadar eleştiri var hala yazılar aynı tarz....He vallaha ya bak hele dur gecen kavga ettik ben 10 tane de olsun isterim ama evliligimiz kopuyo sen dogurana kadr cok ortaligi katiyon demisti acaba ondan mi oyle desi ki tirsiyo mu giz bu adam benden
Ha bu arada hafif el kaldirsa ucirir beni zaten eski guresci bnmki hi ugrasamiom oyle tuh sakarlik ayagina neki yapistirdiysam :)))
amiinnnnRabbim ondan al,benim gibi canı gonulden isteyene ver! Amin.
Gerçekten bir Öğretmenin bu Yazım dilini kullandığına inanamıyorum.
Yok artik!!!! Bu Allahtan nasil bir isteyis sekli?Rabbim ondan al,benim gibi canı gonulden isteyene ver! Amin.
Konuya yorum yapmadan önce söylemeden geçemeyeceğim, yazım yanlışlarını geçtim, çokça söylenmiş zaten ama it, manyak vb kelimeleriniz çok itici.(fazlasida vardır yorumlarda eminim ama okuyamadım daha fazla) Bir bayana ve bir öğretmene yakişmayacak bir dil kullandığınızın farkındasınız umarım.
Geri çekilerek korunma uygun bir yöntem değil, eşiniz korunsaydı keşke.