istenmeyen mechul bebek napmaliyim

Sonuna kadar elestir ama ogluma nasil ana oldugumi bilmeden analigima dokunma, aldiralimmi dedim nabzi ne bi olceym diye cevabi asla diye beklerdim ondan ama bil.em oldu nasil yani dedim 10 tane yapcak halimiz yok dedi sustum

Ben bebek asıgıyım lakın adam ıstemıyor ne yapaym gururumu yerlere bır daha mı atayım
istemiyorsa adam gibi bişeylerine sahip çıkmalı

sex kadının hakkı, sex erkeğin hakkı , peki bebeğin yaşam hakkı ? ona yaparkende yaşamına son verirkende sorulmuyor maalesef, empati yapsak biraz ya o minik bedenim yaşadığını biz yaşasak napardık ?

yanlış anlamayın sizi suçlamıyorum, sex hakkımız , kürtaj hakkımız deniyorya bebeğin hakları nerde diyorum bende, o savunmasızı anne babası savunmazsa haklarını korumazsa kim koruyacak? şu an dünyada olan yavrularınıza kaçınız zarar verebilir, kaldıki karnımızdakilerin bize çoook daha ihtiyacı var.

bu konuda bütün anne babaların empati yaparak daha duyarlı olmaları için duacıyım, tabi sağlık sorunları olanları tenzih ediyorum.

istemiyorsanız inşallah hamile değilsinizdir.

Sonuna kadar elestir ama ogluma nasil ana oldugumi bilmeden analigima dokunma, aldiralimmi dedim nabzi ne bi olceym diye cevabi asla diye beklerdim ondan ama bil.em oldu nasil yani dedim 10 tane yapcak halimiz yok dedi sustum

Oğlunuza nasıl anasınız orasını bilemem ancak keyfiyetle çocuk aldırmayı kafasında bir kez bile olsa geçiren bir kadına yapabileceğim yorum ancak bu şekildedir kusurabakmayın.. Tamamen yazdıklarınız doğrultusunda yorum yaptım.. İlerisi gerisi, bilmediğimiz yazmadığınız neler var bilemem elbette..

İnşallah değilsinizdir ne diyelim...

2. çocuğu hiç mi düşün müyordun?
Daha sonra hazır olduğunda falan düşünürdüm diyorsan sürpriz bebeği sevinçle karşıla.
Plansız geldiği için Şükür edeceksin.

Ne demek adama kaldı o iş ya, siz korunamıyorsanız o korunacak, ne demek hem çocuk istememek hem prezervatif sevmiyorum demek?

Bravo yani silah mı dayayayım demişsiniz.

Silaha gerek yok, korunmasız ilişki istemiyorum demeniz kafi.

Ben aldirmam ki yok heleki her bebek gorusumde anne olmama ragmen cildiriyorken benim adami yokladim sex evli helali olarak hakkm kurtaj degl yok tecvuz degil ki bu yok yok dogircam

Ah be canim cokk haklisin inan o da hanzo degil oyle hani ama tersonun biri tripler vs valla 5 yil huzursuzlugun ardindan bikiyor insan yoluna sokmusken herseyi 3 yil emzirdm hep bu yollaydi ama olmadi simdi emzirme de bitti acaba diyorm sk sk kurilanio du da ama ne bilim

İste bu yuzden actim konuyu gaz verin dogru olanda bana diye destege ihtiyacim var allah korunmama ragmen verdiyse vRdir bi bildigi omrum yettikce evlatlarimin yanindaym elbet
Tekrar yaziyorum geri çekilme bir korunma yöntemi değildir. Korunmuyordunuz yani.

çok tehlike varsa adama vermem ha verdimse hamile kaldıysam sağlık sorunum yoksa doğururdum, oda paşa paşa yedi nanenin arkasında duracak onun uçkuru için çocuğumdanmı vazgeçiyim !!!

Haklisin cok dogru ne geccem be yobe allahmin hediyesi cennet kokulularm onlar benim

Bu steyi okumaya yeniden baslayinca aldatmalar falan hayir neden korkuorm bu sefer adam buna basvurursa uckurunu eline verir iki cocukla hapsi boylarim o kadar aci cekip zor bela yivayi toplayip simdi bi de ikinci cocuk zorlugu ustune bi hatasi olursa bu sefer yolu yol olmaz da olab evlatlarima olur die korkuyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…