- 23 Eylül 2011
- 1.170
- 341
- 73
- Konu Sahibi Moredarklife
-
Her ne sebeple olursa olsun can tehlikesi yoksa bir çocuğun hayatı sonlanamaz hanımefendi!
Siz Allahın verdiği cana böyle kıyıyorsanız o aileden çok huzur beklememeniz lazım.. Abartmadım siz öyle yazdınız eşinize aldıralımmı dedim diye.
Üstelik eleştireye açık değilseniz lütfen konunuzda belirtin ona göre yorum yapmayalım ne dersiniz?
Okudum da yazınızı tamamen anlamak imkansız gibi...
istemiyorsa adam gibi bişeylerine sahip çıkmalıBen bebek asıgıyım lakın adam ıstemıyor ne yapaym gururumu yerlere bır daha mı atayım
Abartmayin ben aldirayim mi demedim dertlesmeye actim konuyu iki cumleden analigima laf edecek kadar alimseniz buyrun direkt cozum verin elime olur mu, adam gitti bosadi 2 cocukla psikolojisi bozuk bi anne ikiside serseri yetissin daha mi iyi vatana millete size pardon da
Sonuna kadar elestir ama ogluma nasil ana oldugumi bilmeden analigima dokunma, aldiralimmi dedim nabzi ne bi olceym diye cevabi asla diye beklerdim ondan ama bil.em oldu nasil yani dedim 10 tane yapcak halimiz yok dedi sustum
istemiyorsa adam gibi bişeylerine sahip çıkmalı
sex kadının hakkı, sex erkeğin hakkı , peki bebeğin yaşam hakkı ? ona yaparkende yaşamına son verirkende sorulmuyor maalesef, empati yapsak biraz ya o minik bedenim yaşadığını biz yaşasak napardık ?
yanlış anlamayın sizi suçlamıyorum, sex hakkımız , kürtaj hakkımız deniyorya bebeğin hakları nerde diyorum bende, o savunmasızı anne babası savunmazsa haklarını korumazsa kim koruyacak? şu an dünyada olan yavrularınıza kaçınız zarar verebilir, kaldıki karnımızdakilerin bize çoook daha ihtiyacı var.
bu konuda bütün anne babaların empati yaparak daha duyarlı olmaları için duacıyım, tabi sağlık sorunları olanları tenzih ediyorum.
istemiyorsanız inşallah hamile değilsinizdir.
çok tehlike varsa adama vermemHadi kizlar siz olsaniz napardiniz bi yaziverin
Ne demek adama kaldı o iş ya, siz korunamıyorsanız o korunacak, ne demek hem çocuk istememek hem prezervatif sevmiyorum demek?
Bravo yani silah mı dayayayım demişsiniz.
Silaha gerek yok, korunmasız ilişki istemiyorum demeniz kafi.
Tekrar yaziyorum geri çekilme bir korunma yöntemi değildir. Korunmuyordunuz yani.İste bu yuzden actim konuyu gaz verin dogru olanda bana diye destege ihtiyacim var allah korunmama ragmen verdiyse vRdir bi bildigi omrum yettikce evlatlarimin yanindaym elbet
Lütfen konuyu polemiğe çevirmeyiniz.
2. çocuğu hiç mi düşün müyordun?
Daha sonra hazır olduğunda falan düşünürdüm diyorsan sürpriz bebeği sevinçle karşıla.
Plansız geldiği için Şükür edeceksin.
Tekrar yaziyorum geri çekilme bir korunma yöntemi değildir. Korunmuyordunuz yani.
helaaaallllBen aldirmam ki yok heleki her bebek gorusumde anne olmama ragmen cildiriyorken benim adami yokladim sex evli helali olarak hakkm kurtaj degl yok tecvuz degil ki bu yok yok dogircam
çok tehlike varsa adama vermemha verdimse hamile kaldıysam sağlık sorunum yoksa doğururdum, oda paşa paşa yedi nanenin arkasında duracak onun uçkuru için çocuğumdanmı vazgeçiyim !!!
eşiniz açısından değilde 3 yaşındaki çocuğunuz açısından güzelliklerini düşünün dahada cesaretlenirsiniz:)Haklisin cok dogru ne geccem be yobe allahmin hediyesi cennet kokulularm onlar benim
Sürekli tartışma, dini yorum vb olmadığı ya da siz talep etmediğiniz sürece konunuz kapatılmaz.Aman gozunu seveyim sayin yonetici kapatma konuyu da biraz rahatlatsin arkadaslar beni iyi geceler dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?