• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istenmeyen mechul bebek napmaliyim

Ben
Bir yazıda okumuştum.Hamile bir kadın ilk öğrendiği andan itibaren çocuğunu istemiyor ve sürekli olmasaydı vs vs gibi isteksizliğini belirtiyor.Bebek doğduktan sonra,başkasının kucağında sessiz sakin ,annesinin kucağına gelince huzursuz rahatsız sürekli ağlıyor ve sütünü dahi içmiyor emmiyor yani araştırmalar sonucunda ise kendisini istemeyen annesini hissettiği için yavrucak annesini kendisine tehdit olarak görüyormuş.Hiç tanımadağı bir kadını bile emdiği halde annesini hiç bir şekilde emmemiş.İstemiyormuşsunuz umarım hamile değilsinizdir.Artı geri çekilme diye bir korunma sistemi yok millet onca paralar verdiği korunma sistemlerine bile güvenmezken kaldı ki geri çekilme korunma bile sayılmaz.
İstiyorm arkadasim esim tedirgin dedim ama cozduk dogurucam

Eğitimcisin öyle mi?

Ben ilk sayfadaki arkadaşların taktıklarından daha farklı bir şeye takıldım. Sorun imla ya da klavye hataları ya da noktalama işaretleri değil.

O kadar sığ bi noktadan yazıyosun ki inanamadım üniversite okuduğuna. Doğuriyim dimi ben bunu şimdi yazmışsın bir ara. Ortada doğuracak çocuk var mı ki? Hamile olduğunu bile bilmiyosun ki sen?

Hamileyken ya eşim beni aldatırsa korkuları. Ya bırak allasen. Umarım kız çocuklarım böyle eğitimcilere denk gelmez. Bu üslupta bir öğretmenle imkansız..

Yorumsuzum umrumda da degil neye inandigin ayrimci kafalari birbirine havale ediyorum

Eğitimcisin öyle mi?

Ben ilk sayfadaki arkadaşların taktıklarından daha farklı bir şeye takıldım. Sorun imla ya da klavye hataları ya da noktalama işaretleri değil.

O kadar sığ bi noktadan yazıyosun ki inanamadım üniversite okuduğuna. Doğuriyim dimi ben bunu şimdi yazmışsın bir ara. Ortada doğuracak çocuk var mı ki? Hamile olduğunu bile bilmiyosun ki sen?

Hamileyken ya eşim beni aldatırsa korkuları. Ya bırak allasen. Umarım kız çocuklarım böyle eğitimcilere denk gelmez. Bu üslupta bir öğretmenle imkansız..

Hicbir ogretmen dogal hayitnda ayni ciddiyetle davranmaz ozel hayat uslup farklidir lakin beyinleriniz insan hayatindaki sosyal statu farklarini kavramayip etiketlemeye meyillendigi surece zaten malum su anki gibi yetistirilemeyen kiz cocuklari yetistiriyorsunuz zaten sukur ki sizin gibi velilerim yok brans dersi vermeye gelmedim buraya sanki yzaydan gelmis mukkemmelmissiniz gibi davramarak oldukca samimiyetsiz ve yapayliginizi yansitmaniz daha da itici

Konuya yorum yapmadan önce söylemeden geçemeyeceğim, yazım yanlışlarını geçtim, çokça söylenmiş zaten ama it, manyak vb kelimeleriniz çok itici.(fazlasida vardır yorumlarda eminim ama okuyamadım daha fazla) Bir bayana ve bir öğretmene yakişmayacak bir dil kullandığınızın farkındasınız umarım.
Geri çekilerek korunma uygun bir yöntem değil, eşiniz korunsaydı keşke.

Simdi bu elestitiye nasil kotu yanit verilir elestiri uslubunu biliyor kadin ve nazik gayet tesekkur ederim arkadasim arkadas oylr espiriisne yazinca vallahi kafa dagitayim biraz diyerekten takildik saptirmaya gerrk yok soylenenleri herkes hayayinda cok ciddi mahkeme duvari gibi durmaz duran da samimi olmaz malum bence cidden tanimadigimiz insanlari sadece yazidan abartarak kisilik genellemesi yaparak yargilamak yanlis bir psikoloji ama sizi guzel elestiri kurallari cercevesinde elestirdiginiz icin kutlarim

Bu dua deil beddua gibi ben evladimi istiyorm esimden dilayi dedim kac kere bu niyette biri zaten zor

Konunuza yazdiklarinizin hepsini okumadim sadece ilk sayfayi
1 evlad olarak görseniz mechul muchul usluplar kullanmazsniz
2 hamile olup olmadinizi bilneseniz bilene
3 arkadasta eminim ki bu sekildr yazdniz icin o masumun gubahina gircenizi düşünerekten yazmistir orada beddua yok sadece böyle cocuk aldiran istemeyen cocuk kisilere vermed dio cani gbi aldiriyor diyor
4 yil 8 yil 10 yil bir omur cocuk hasreti ile yanan tutasanlara ver dio .

Arkadasijnorda demek istedini idrak etseniz . Eminim ki sizde aynen böyle dua edersinz.
Asla ve katiyyen etmedim dua ben de 1.5 sene olmadi tedavi vs sonra oldu asla etmedim boyle bir dua en yakin komsum hazir degilim diye cocuk aldirmasina ragmen boyle demedim cok itici ariya gore serbet veriyor yaratan sanirim

Konunuza yazdiklarinizin hepsini okumadim sadece ilk sayfayi
1 evlad olarak görseniz mechul muchul usluplar kullanmazsniz
2 hamile olup olmadinizi bilneseniz bilene
3 arkadasta eminim ki bu sekildr yazdniz icin o masumun gubahina gircenizi düşünerekten yazmistir orada beddua yok sadece böyle cocuk aldiran istemeyen cocuk kisilere vermed dio cani gbi aldiriyor diyor
4 yil 8 yil 10 yil bir omur cocuk hasreti ile yanan tutasanlara ver dio .

Bak canim 1 mechul dedim cunku test yapmamaistim eczne de kapaliydi ya dun o balimdan varligi bbelli degil diye
2 bi anlik sok psikolojisini abuk subuk yorumlarla degil de gercrkten destek olan arkadaslarla attim ve sabah piknige geldik esimle dedim catir catir dogurucam allahn izniyle sakin aldiralm deme sen bizden olursun guldu sen istemiyirsun sandim dedi ve coUldu iste bu ladar tmm mi

Asla ve katiyyen etmedim dua ben de 1.5 sene olmadi tedavi vs sonra oldu asla etmedim boyle bir dua en yakin komsum hazir degilim diye cocuk aldirmasina ragmen boyle demedim cok itici ariya gore serbet veriyor yaratan sanirim

Hic mi o masumu aldirirekn komsunuz içiniz daglamadi hic mi ?

Bak canim 1 mechul dedim cunku test yapmamaistim eczne de kapaliydi ya dun o balimdan varligi bbelli degil diye
2 bi anlik sok psikolojisini abuk subuk yorumlarla degil de gercrkten destek olan arkadaslarla attim ve sabah piknige geldik esimle dedim catir catir dogurucam allahn izniyle sakin aldiralm deme sen bizden olursun guldu sen istemiyirsun sandim dedi ve coUldu iste bu ladar tmm mi

Anladim . Sgl .

Back