- 3 Eylül 2012
- 21.837
- 57.420
Humeyracim sehirde oturuyorlar otel falan tabi vardır ama seninde dediğin gibi susunca cahil konuşunca azman oluyorsun o kadar Lafı söyledikten sonra neler olacağını bilmiyorum sonuçta esim belkide benden yana olmayacak o evden tek basıma çıkıp gitsem esim gelmezse benimle beni dusureceklerO konumu bi düşünsene açıkcası esime de güvenmiyorum bu konulardakalmak olmaz tabi. O kadar laf söyledikten sonra hadi iyi geceler deiyip yatamassın. Aynı gün dönmek şartıyla yüzleşilebilir bence.
Biz ailes yüzünden 1 sene kavga ettik, ben hastalık sahibi olana kadar. En sonunda yeter dedim , eşim çok ısrar ettil yüzleşin diye ancak ben istemiyordum. Yaptıklarını biliyorlar sonuçta yüzüne birbir söyleyeyim mi yani kocaman insanların . Sonuçta sussan haksız oluyorsun konuşuncada terbiyesiz onlara göre.
Ama eşin görür kaynanan inkar etse bile. Kalmama imkanınız yok mu? Ya pansiyon otel falan da mı yok yani orada kalabileceğiniz?
Süper aciklamissiniz durumu teşekkür ederim ve sonuc itibari ile olan kimseye degil bana oluyo 1 yıldır kahrım yetmedi yenileri eklenecek birde..Gitmede konusmada onlar gelsin senin ayagina ...
Esinde mutlu bir evlilik sürdürmek istiyorsa, senin o koydugun mesafeye saygi duymali!
Kimse kimsenin hatrina, kendine kötülük yapanla, anlasmak zorunda degil!
Esiniz bencil ve simarik ve size naz yapiyor ...
3 secenegin var ...
1. Esinin ugruna ayaklar altinda ezidireceksin kendini
2. o ölüyle beraber yasicaksin
3. esine kabullendireceksin!
Ne mutlu esin yola gelmis benim esim. Bencil hemde cokOraya gitmek zor gelebilir.
Yerinde olsam eşime derdim ki bize davet edelim yemeğe gelsinler. Derdi güzellik olan insana bu davet yeter.
Yok yine de aramızda düzelmezse anla ki olmuyor. Zorla olmaz sevgi. Bu konuyu tekrar açma. Benim için çok zor zaten diye tatlı tatlı anlat.
Beni de kaynanam dışında hiç biri sevmez. Başından beri istenmemisim ama ben evlendikten sonra öğrendim.
Ben de sevmiyorum umrumda da değil.
Eşim başta herkes iyi olsun çok istedi kavgalar ettik. Baktı olmayacak vazgeçti kafam rahat..
Süper aciklamissiniz durumu teşekkür ederim ve sonuc itibari ile olan kimseye degil bana oluyo 1 yıldır kahrım yetmedi yenileri eklenecek birde..
Eleştiriliyorum etraftan ama mesafeye Katılıyorum görüşmüyorum kafam rahat yapmacik yapmacik aramıyorum sormuyorum sevmiyorum sevilmiyorum bu kadar basitof cok zor yaseceneklerinizi saydigim gibi hersey kolay olsa...
Istenmeyen bir gelin olarak yaziyorum size ....... Ne kadar mesafe o kadar iyi!
Eleştiriliyorum etraftan ama mesafeye Katılıyorum görüşmüyorum kafam rahat yapmacik yapmacik aramıyorum sormuyorum sevmiyorum sevilmiyorum bu kadar basit
işin zor Allah yardimcin olsun benimde kayinvaldm 10 yıllık evliligmzn basindan bu yana beni halaa istemiyor sağolsun eşim de diyoki ister görüş ister görüşme istersen evinden kov ne bileyim geldiler mi eve alma diyor altta kalma arkandayim diyor iş koca da bitiyor onlar dışarda kalıyor. Ama ilk 5 sene ne cektgmi Allah biliyorMEsnafeni sen koyuyorsun ama kocan olacak hoduk bilirse Anlayış gösterirse oluyo yoksa evde kavga gurultu eksik olmuyo
Iste kocan koca olacak cnm ben evlenmeden basladi bu ailenin mevzuları hala aynı hala aynı bilmiyorum benim sonum nolcakişin zor Allah yardimcin olsun benimde kayinvaldm 10 yıllık evliligmzn basindan bu yana beni halaa istemiyor sağolsun eşim de diyoki ister görüş ister görüşme istersen evinden kov ne bileyim geldiler mi eve alma diyor altta kalma arkandayim diyor iş koca da bitiyor onlar dışarda kalıyor. Ama ilk 5 sene ne cektgmi Allah biliyor
Kaç yıllık evlisin canimIste kocan koca olacak cnm ben evlenmeden basladi bu ailenin mevzuları hala aynı hala aynı bilmiyorum benim sonum nolcak
Kaç yıllık evlisin canim
Keske oyle halden anlayan insanlar olsa ne guzel olur. Ama kaynanam cahil bir kadın kendi doğruları ve buyuk oğlu harici baska bisey yok hayatında varsa yoksa onların Evliliği ki 8 yıllık falan evliler onun Karısı onun evi onun ısı onun cocuğu sanki esim üvey evlat ;( ve haliyle bende olmayan bi gelin oluyorumbence eşiniz haklı bu konuları konuşarak halledin kaynananızla başbaşa konuşun görümceniz eşiniz felan olmasın. annecim sen böylr yapınca şu yüzden üzülüyorum böyle yapmanı istiyorum felan filan konuş içini dök. oda sana konuşsun oda anlatsın sana derdini eğer sorunları konuşmazsan hep önünee gelir hep cevpsız sorular başını yer eşinde hep arada kalır haliye evliliğinizde huzur kalmaz kesin konuşarak samimi bir şekilde halledin sorunlarınızı kaynanla yoksa olan eşinle sana olur Allah muhafaza. herkese trip atıp küsme bırak konuş anlat kendini :)
Allah eşinizle beraber yuvanızda mutlu ve huzurlu yaşamanızı nasip etsin ne diyim kaynananızı kafaya takmayın o zaman o sana lafmı söyledi bırak duymamışsın gibi davran sen sadece saygını göster eşinde görsün anlasın sorunun kimde olduğunu Allah yardımcın olsun inşAllah :)Keske oyle halden anlayan insanlar olsa ne guzel olur. Ama kaynanam cahil bir kadın kendi doğruları ve buyuk oğlu harici baska bisey yok hayatında varsa yoksa onların Evliliği ki 8 yıllık falan evliler onun Karısı onun evi onun ısı onun cocuğu sanki esim üvey evlat ;( ve haliyle bende olmayan bi gelin oluyorum
Guzel duanız icin teşekkür ederim saolun aslında esim biliyo kimin ne olduğunu ama ailesi iste ne yardan ne serden gecemiyo zaten gecmesinde bunu bende istemem gerekiyorsa benden geçsin napiyim sıkıldım bunaldım gelingimi giymeden başladılar hatta tanıştık basladi ve hala devam ediyorAllah eşinizle beraber yuvanızda mutlu ve huzurlu yaşamanızı nasip etsin ne diyim kaynananızı kafaya takmayın o zaman o sana lafmı söyledi bırak duymamışsın gibi davran sen sadece saygını göster eşinde görsün anlasın sorunun kimde olduğunu Allah yardımcın olsun inşAllah :)
kadere teslim olmayın üzmeyin kendinizi :))) eşiniz kimin ne olduğunu bildikten sonra gerisi mühim değil baoşverin eşinizle beraber kulak asmayın diğer insanlara yaşayın hayatınızı evliliğinizi :) aynen akışına bırak ama kadere üzülerek değil tam tersi kadere inat gülümse üzme kendinii :)))Guzel duanız icin teşekkür ederim saolun aslında esim biliyo kimin ne olduğunu ama ailesi iste ne yardan ne serden gecemiyo zaten gecmesinde bunu bende istemem gerekiyorsa benden geçsin napiyim sıkıldım bunaldım gelingimi giymeden başladılar hatta tanıştık basladi ve hala devam ediyoroturup kaderime üzülmekten baska bisey gelmiyor elimden bıraktım herseyi akısına sanırım en iyisi bu