Istenmeyen gelinler bi bakarmisiniz

pabucumun kenarlarıhııı

Hossss onlara kurban olsunlar Allah'ın yarattığı kulu kim oluyorlarda hakir görüyorlar benim kaynanamda bizi beğenmiyor kendi deyimince meesimiyo bizi annem kapalı kendi acık ya beğenmiyor annemi falan Hasbamlar

Hossss onlara kurban olsunlar Allah'ın yarattığı kulu kim oluyorlarda hakir görüyorlar benim kaynanamda bizi beğenmiyor kendi deyimince meesimiyo bizi annem kapalı kendi acık ya beğenmiyor annemi falan Hasbamlar
Herkes değerini davranışlarıyla belirler canım, o bana nasıl davrandıysa ben ona öyle davrandım. Bana karşı soğuk mu, ilk başta kurtarmaya çalıştım ilişkimizi, yakınlaşmaya çalıştım ama hala aynı soğukluk, artık ben de uğraşmıyorum hiç. Naparsam yaranamam çünkü.
Takma sende. Dediğim gibi istersen git konuş adı küslük olmasın. Eşinle aran durduk yere bozulmasın.

Kızlar bunlar KINA gecesi icin memlekette dugun gibi yaptık biz bu hanfendi ve tayfası Elazığ'dan Ankara'ya geldiler . Dugun gunu saat 11 gibi geldiler KINA oldu falan eve gittik annem ne yemekler dolmalar börekler hazırlamış günler onceden hasta haliyle kalacaklar diye neyse ben bindallimi çıkarmaya içeri gittim odadan bi ciktim evde bi esim kalmış kaynim ve o... Eltim gitmek istemişler herkes peşlerine takılmış gitmis eşimde ben yarın donucem demiş Kızmış onlara neyse ben odadan ciktim ki Defolup gitmişler bunların hepsi ben baba evinden eşimle ciktim bi basımıza bastık gittik Elazığ'a daha da dugune 4 gun vardı tabi ordada anamdan emdigim sut burnumdan geldi siz olsanız bu ailenin yuzune bakarmisiniz ne bişeyimize sahip çıktılar ne içimize sindirdiler kocamda bassa gitse onlarla ben bi basıma giderdim herhalde degilmi dugune

Eşimle aram hic iyi Olmadiki düğünden sonra altınlarımda yok ortada esime altın desem cinnet geçiriyor ortalıkta offfff allahım affetsin ama cok yoruldum cnm

Hay anlamiyorum. Hani tamam, kizi ogluna layim gormezsin, hatta evlenmelerine mani olmaya calisirsin. Ama evlendikten, is isten gectikten sonra daha ne ugrasiyorsun??? Oglunun hatrina ayda yilda bir gordugun kizla niye ugrasiyorsun

Geçmiş bitmiş boşver takılma, ben nikahıma gidemiyordum, düşün her şey hazır nikah kıyılacak kuafördesin, baban arıyor 'hemen çık ordan bu nikah olmayacak' Sebepse üç beş tane kıytırık bilezik. Düğün günü kuaföre tek başımıza gittik eşimle aynen sen gibi. Gelin almaya bile zar zor getirmiş anne babasını, yazık ali cengiz oyunları oynamış anca öyle ikna etmiş.
Demem o ki insan geçmişe takacak olsa bi sürü şey geliyor insanın aklına. O yüzden akıl sağlığın için geçmişi geçmişte bırak.
Ben bir sene ağladım da noldu, herkes evinde çok mutlu valla olan bana oldu.

Kardeş afedersin yanlış anlamadıysam kocan anası ona küstü diye sana zehir etti o evi di mi? O kadar kıymetliydi madem anası senin başını niye yemişler te allahım.
Kuzum bize buradan konuşmak kolay. Ben misal cinnet getirirdim, sen baya sakinmişsin. Niye yollamadın "canım anam bana küstü vay ben öleydim " tribine giren kocanı anasının evine? Hayır konuşunca sinirlisin diyorlar. Bu neymiş ya.

Içinde anne geçen kelimeyi bile kullanamam benimkine. Ben 2 yildir gorusmuyorum. Görüşmeyi de düşünmüyorum eşime de net bisekilde acikladim. Bende istenmedim hem de beyaz tenli değilim diye ..Türk olduğum için. Evlenene kadar zehir ettiler düğünümun içine ettiler... ooof off sürekli olay çıkardılar evliligimin 15.gununde kv. Kendini denize goturttu daha neler neler ...

Ayyy saol elunecim beni anlayan insanların olması beni rahatlattı yeminlen aynen cnm anası kustu ona diye bana hayat zehir edildi elimden bisey gelmedi üzüldüm Ağladım zirladim ise gittim geldim sinir krizleri geçirdim ki hala da geçiriyorum ve böylece bir yılım doldu hayatımdan bir iğrenç yıl daha gecti gitti ve tutamadım tutunamadim ...

bende ağlıyorum kimseye derdimi anlatmaya takatim kalmadı paramla rezil oldum bide çirkin falan olsam diycem beğenmediler ama yanlis anlamayın guzel 170 boyunda 38 beden bi kızım mesleğim var ailem düzgün kendi halinde insanlar becerikliyim her is gelir elimden ama karaktersiz eltim daha cok davet goruyo :)

Bu konuda yazacak şok şeyim var aslında. Biz şu an uzak bi şehre yerleştik aileler aynı ilde ama o kadına uzak olma pahasına dönmeyi düşünmüyorum eşimin görevi bitene kadar. 10 ay oldu evleneli annemgili 1 defa aramadılar düşün bayram geçti bayramlaşmadılar erkek tarafı olarak, bende aramadım dün aradı kv bozuntusu beni açmadım bi daha da bi süre açmıcam açtığımda da eminim niye açmadın diyecek bende yapıştırcam lafı "aileme dünürlük yapmayan kimse benden gelinlik beklemesin" diye hiç kusuruma bakmasınlar 10 aydır içim çıktı ağlamaktan. benim istenmeme sebebim ise "memur değilim"

Off ya çok iyi anlıyorum seni
Ama bu durumu kabullenirsen üstesinden gelmen kolay olur. Ben öyle yaptım çünkü. Zor tabi, ailen soruyordur dünürler napıyor diye, verecek cevap bulamıyor insan bazen ama bi zaman sonra koymuyor o kadar. Üzme kendini.

Tatlım ben öğretmenim de noldu yapacaklarsa herseyi bahane ediyorlar merak etme

Bilmem dugun gecesi aldı herseyi götürdü verdi onlara bir daha da ses yok altınlardan kocam bir yıldır alıp getirecek ama ses seda yok tabi o konuda ayrı bi yaram hic bi yerden gulmediki yüzüm
Ne yaptığını sorsana canım, onlar senin altınların? En azından üstüne soğuk su içeceksen de nereye gittiğini bil altınların. Bu kadar saf yerine koydurma kendini, kıymetin bilinmez emin ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…