Bunlar vampir mi nedir mezarlar ,kasvetlerMerhaba arkadaslar 1 yıllık evliliğine ramak kalmış bi gelinim . Benim kaynanam olacak cadıda beni ilk gördüğü andan itibaren istemedi Ve tabiki yalan dunyamı zehir etti. Esim Başlarda mücadele etmeye calistiysada sonra Dayanamadı ve dugun Günü'nden sonra icine kapandı ve yaklasik 5 ay evimizin salonuna mezar kazıp girdi oturdu tabiri caizse Ve ben bi yandan ev kurdum bi yandan lafla Sözle uğraştım bi yandan sessiz sessiz Ağladım kaderime lanet ettim ve bu bir yılımız iğrenç gecti desem az söylemiş olurum bu arada kaynanam esime kusmuştu benimle yalandan da olsa konuşuyordu neyse yilbasinda kaynanamla bi Tartışma yasadım ve bende ona kustum iyi ki de kusmuşum benimle kusunce oğluyla barıştı neyse anlatmadığım tahmin edebileceğiniz pek cok sey var anlatsam sayfa yetmez simdi ben bayramda gitmedim esimin memleketine annesinide aramadım. Esim bayram Dönüşü diyorki götüreyim seni oraya bana söylediğin herseyi onlara soyle,ama ben gitmek istemiyorum kaynanam bi surat gorumcem odadan çıkmaz evde bi kasvet, zaten dugun zMani bi kovulmadigim kaldıtekrar nasıl giderim o eve bi akıl verin bana kendimi açıklamak zorunda hissetmiyorum egoları yüzünden evliliğim mahvoldu ama hep onların yüzünden tartışıyoruz ...
Tabi bakabilirsiniz buyrun bakınistenen gelinlerde bakabilir mi ben bir bakıyım diyorum da
Aslında benim hatam su ki beni ilk başta istemediler kv beni ilk gördüğünde ismin cok çirkin diye lafa girdi gerisini siz duşunun Sonrasinda bunu 4 kez daha söyledi,Bunlar vampir mi nedir mezarlar ,kasvetler
yaşananları tam açıklayıcı anlatmamışsın ama bayağı ağır şeyler belli ki
seni istemeyeni sende isteme muhattap olmaya değmez
Esim beni el öpmeye dahi götürmedi canım hic bir kandilde de aramaz ailemi bense onların itimi çöpünü bilirdim. Biz Doğuda gorev yapıyoruz Yılbaşı gecesi basımıza kotu seyler geldi burada ben kaynanamı aramadım diye gecenin yarısında bana laf saymaya aramış beni bende o günden sonra görüşmüyorum çünkü herseyim laf oluyo sorun oluyo kendi yaptıkları Göze gelmiyo ama benimkiler hep dilde dolaşıyor...Ayy aynen bende. Ben hatta az daha dayak yiyodum genc bekar kaynimdan seni gebertirim falan dendi. Esim ginede gitmemi beklio ama yok karaktersiz degilim. Ama bayramda seyranda giderim ozel gunlere deger veririm hele ki dini bayram. Bence sende gitmeliydin az bi durup kalkardiniz esinle bu sekilde anlasip.
Esine sahip cik tek bunu diyebilirim. Ben pek cikamiyorum sahip sen cik bari. Cabuk kandirirlar kotu insan ailesi
onun ismi çok mu güzelAslında benim hatam su ki beni ilk başta istemediler kv beni ilk gördüğünde ismin cok çirkin diye lafa girdi gerisini siz duşunun Sonrasinda bunu 4 kez daha söyledi,
seninki de az cadı kaynana değilmişBen de istenmiyorum, hem de taa başından beri istenmiyormuşum da eşim bana daha yeni yeni söylüyor. Ben de saf saf kaynanam beni seviyor diye dolaşmışım ortalarda. Gerçi seven insan nişanlıyken belli ederdi kendini. Millet oğlunun sevgilisine neler yapıyor ya.
Ben de senin gibi kimseye bişey ispatlama çabasında değilim. Yanlış anlamaya meyilli insanla barışsan ne barışmasan ne? Bizim tek fark benim kayınvalide oğluyla küstü, onla küsünce benle telefonda hep oğlunun dedikodusunu yaptı, ben de dayanamadım açmamaya başladım telefonlarını. Bi de arkamdan 'ne konuştuysak oğluma laf taşımış' diye dedikodu yapmış, kendisi derdi bunları oğluma söyle diyeMeğer tuzakmış.
Eğer içinden gelmiyorsa gidip barış diyemem, ama eşin daha iyi olacak diyorsa en azından adı küslük olmasın sen gene görüşmemeye devam edersin.
Benimki saf, melek görünür de biraz sinsilik varseninki de az cadı kaynana değilmiş
Ya yapı meselesi canım ben onlar icin boyle düşünürken yüzlerine gulemem ki iğrenç bir yıl geçirdim kocam yeni evli gibi degilde taziye evindeyim gibi davrandı sırf anası ona kustu diye ama ben kaynanama kusunce oğluyla barıştı Cadı en azından oğlunun yüzü Güldü :) kuşluğum ise yaradı anliycanBen de istenmiyorum, hem de taa başından beri istenmiyormuşum da eşim bana daha yeni yeni söylüyor. Ben de saf saf kaynanam beni seviyor diye dolaşmışım ortalarda. Gerçi seven insan nişanlıyken belli ederdi kendini. Millet oğlunun sevgilisine neler yapıyor ya.
Ben de senin gibi kimseye bişey ispatlama çabasında değilim. Yanlış anlamaya meyilli insanla barışsan ne barışmasan ne? Bizim tek fark benim kayınvalide oğluyla küstü, onla küsünce benle telefonda hep oğlunun dedikodusunu yaptı, ben de dayanamadım açmamaya başladım telefonlarını. Bi de arkamdan 'ne konuştuysak oğluma laf taşımış' diye dedikodu yapmış, kendisi derdi bunları oğluma söyle diyeMeğer tuzakmış.
Eğer içinden gelmiyorsa gidip barış diyemem, ama eşin daha iyi olacak diyorsa en azından adı küslük olmasın sen gene görüşmemeye devam edersin.
biraz mıBenimki saf, melek görünür de biraz sinsilik var
Senin küslük onlara yaramış hakikatenYa yapı meselesi canım ben onlar icin boyle düşünürken yüzlerine gulemem ki iğrenç bir yıl geçirdim kocam yeni evli gibi degilde taziye evindeyim gibi davrandı sırf anası ona kustu diye ama ben kaynanama kusunce oğluyla barıştı Cadı en azından oğlunun yüzü Güldü :) kuşluğum ise yaradı anliycan