BenDe sunniyim onlar Alevi lafa gelince bu sorun degil diyorlar ama dedim ya bahane cok yani bulmak isteyinceIçinde anne geçen kelimeyi bile kullanamam benimkine. Ben 2 yildir gorusmuyorum. Görüşmeyi de düşünmüyorum eşime de net bisekilde acikladim. Bende istenmedim hem de beyaz tenli değilim diye ..Türk olduğum için. Evlenene kadar zehir ettiler düğünümun içine ettiler... ooof off sürekli olay çıkardılar evliligimin 15.gununde kv. Kendini denize goturttu daha neler neler ...
Iste niye bu kadar mutsuzumNe yaptığını sorsana canım, onlar senin altınların? En azından üstüne soğuk su içeceksen de nereye gittiğini bil altınların. Bu kadar saf yerine koydurma kendini, kıymetin bilinmez emin ol.
Off ya çok iyi anlıyorum seni
Ama bu durumu kabullenirsen üstesinden gelmen kolay olur. Ben öyle yaptım çünkü. Zor tabi, ailen soruyordur dünürler napıyor diye, verecek cevap bulamıyor insan bazen ama bi zaman sonra koymuyor o kadar. Üzme kendini.
Kusura bakma da eşinde de iş yokmuş yaIste niye bu kadar mutsuzumsoruyorum babamda söyledi esime Kızın eli kolu bos olmaz boyle diye ama nafile çaresizim ve elimden hic bisey gelmiyo
Tatlım ben öğretmenim de noldu yapacaklarsa herseyi bahane ediyorlar merak etme
Ne kadar ayıp ya.başlarda onlar da takıyodu dünürler niye aramıyo diye ama artık onlarda sormuyo bizimkiler gene insan eşime anan baban nasıl diye soruyo, buraya gelmeden önce ordaydık annem aradı selam söyle dedi, selamları var bizimkilerin dedim almadılar
. Aynen canım benim esimdevevlenmeden araba falan almis bunlara herşeylerine koşuyormuş yallari kesilince kadın kudurdu tabiri caizse bizimde en Büyük sorunumuz para tatlımaynen öyle tek dertleri para, para bürümüş gözlerini , eşim benim mesleğimi söylediğinde aaa nasıl geçiceksiniz oldu sözleri, şükür kocam kazanıyo bana mı kaldı ev geçimi iki yetişkiniz sonuçta soğan kavurur yeriz, onların planı bekarken olduğun gibi biz oğlumuzun maaşına el koyarız kız da memur olur bi güzel geçindirir eviydi olmadı onun derdindeler
Ne kadar ayıp ya.
Ailen takılmıyorsa sen de ağlama boş yere. Çünkü o insanlar değişmeyecek.
He şu da var benim kayınvalide dünürlük nedir bilmezdi ama benden tam teçhizat gelinlik beklerdi, bi iki yapmadım istediğini hemen gerçek yüzü çıktı ortaya. Hiç laf yarışına girmeden usul usul uzaklaştım.
Sen de istersen muhatap olma, istersen içindekileri aynen söyle. Ben içimdekileri söylemiştim bi gün hem de öyle samimice oturup konuştuk ki, hiç bir verdiği sözü tutmadı. O yüzden değmez diyorum bi daha bi daha konuşmaya.
Siz kac yıllık evlisiniz ve ne guzel asmissiniz takdir ettim cevaplarınızı yani Sabırla orta yolu bulmaya teşvik ediyorsunuz :) teşekkür ederim ilginizeNe kadar ayıp ya.
Ailen takılmıyorsa sen de ağlama boş yere. Çünkü o insanlar değişmeyecek.
He şu da var benim kayınvalide dünürlük nedir bilmezdi ama benden tam teçhizat gelinlik beklerdi, bi iki yapmadım istediğini hemen gerçek yüzü çıktı ortaya. Hiç laf yarışına girmeden usul usul uzaklaştım.
Sen de istersen muhatap olma, istersen içindekileri aynen söyle. Ben içimdekileri söylemiştim bi gün hem de öyle samimice oturup konuştuk ki, hiç bir verdiği sözü tutmadı. O yüzden değmez diyorum bi daha bi daha konuşmaya.
Ay
. Aynen canım benim esimdevevlenmeden araba falan almis bunlara herşeylerine koşuyormuş yallari kesilince kadın kudurdu tabiri caizse bizimde en Büyük sorunumuz para tatlım
Acem sen kac yıllık evlisin aynen anlattığın gibi onlarda kasvetli bi hava muhabbet yok bisey yok mal mal herkes sonurtuyohiç çenemi yoramam çünkü anlayana sivri sinek saz anlamayana davul zurna az, ne yapsam yaranamadım artık yoruldum ben yutup yutup ah canım deyip yüzüne gülmekten , her onlara gittiğimizde bi kasvetli hava bi donukluk herkesin gözü televizyonda, nikahtan çıktık eve gidene kadar hayırlı olsun demedi ilk sözü sigaran var mı olmuştu bnde duymamazlıktan gelmiştim sinirimden oh olmuş ona
Acem sen kac yıllık evlisin aynen anlattığın gibi onlarda kasvetli bi hava muhabbet yok bisey yok mal mal herkes sonurtuyo
Iste onlar mutlu olmayınca bizde Mutku olamıyoruz efem Sallamayacagimda gelin olmussun kocan dahil herkes mutsuz sen ne yaparsın akıl verirmisinSallamayın efendim, takmayin boyle seyleri
Esinizle iyiyseniz sizden iyisi de olmasin
Ah yapabilsem o dediğini icim icimi yer kudururdum artık dayanamambence oraya gıt süt dokmus kedı gıbı otur onlar sana kötuluk yapsınlar esın de görsun
yapıcan kallavı tecrubelı ıstenmeyen gelın olareak tavsıye edıyorum sana bunu bı de yuzune bı gulucuk tak dagıt etrafa bol bol ınan onlar sınırden çatlayıp ne yapacaklarını sasırırlarAh yapabilsem o dediğini icim icimi yer kudururdum artık dayanamam
Gercekten mı diyorsun kız bunlar tam insan azmani çattan cuttan etkilenmezler kiyapıcan kallavı tecrubelı ıstenmeyen gelın olareak tavsıye edıyorum sana bunu bı de yuzune bı gulucuk tak dagıt etrafa bol bol ınan onlar sınırden çatlayıp ne yapacaklarını sasırırlar
sen öyle sanGercekten mı diyorsun kız bunlar tam insan azmani çattan cuttan etkilenmezler ki
Biz üçüncü senemize gircez inşallah.Siz kac yıllık evlisiniz ve ne guzel asmissiniz takdir ettim cevaplarınızı yani Sabırla orta yolu bulmaya teşvik ediyorsunuz :) teşekkür ederim ilginize