Istenmeyen gelinler bi bakarmisiniz

BenDe sunniyim onlar Alevi lafa gelince bu sorun degil diyorlar ama dedim ya bahane cok yani bulmak isteyince

Ne yaptığını sorsana canım, onlar senin altınların? En azından üstüne soğuk su içeceksen de nereye gittiğini bil altınların. Bu kadar saf yerine koydurma kendini, kıymetin bilinmez emin ol.
Iste niye bu kadar mutsuzum soruyorum babamda söyledi esime Kızın eli kolu bos olmaz boyle diye ama nafile çaresizim ve elimden hic bisey gelmiyo

başlarda onlar da takıyodu dünürler niye aramıyo diye ama artık onlarda sormuyo bizimkiler gene insan eşime anan baban nasıl diye soruyo, buraya gelmeden önce ordaydık annem aradı selam söyle dedi, selamları var bizimkilerin dedim almadılar

Tatlım ben öğretmenim de noldu yapacaklarsa herseyi bahane ediyorlar merak etme

aynen öyle tek dertleri para, para bürümüş gözlerini , eşim benim mesleğimi söylediğinde aaa nasıl geçiceksiniz oldu sözleri, şükür kocam kazanıyo bana mı kaldı ev geçimi iki yetişkiniz sonuçta soğan kavurur yeriz, onların planı bekarken olduğun gibi biz oğlumuzun maaşına el koyarız kız da memur olur bi güzel geçindirir eviydi olmadı onun derdindeler

Ne kadar ayıp ya.
Ailen takılmıyorsa sen de ağlama boş yere. Çünkü o insanlar değişmeyecek.
He şu da var benim kayınvalide dünürlük nedir bilmezdi ama benden tam teçhizat gelinlik beklerdi, bi iki yapmadım istediğini hemen gerçek yüzü çıktı ortaya. Hiç laf yarışına girmeden usul usul uzaklaştım.
Sen de istersen muhatap olma, istersen içindekileri aynen söyle. Ben içimdekileri söylemiştim bi gün hem de öyle samimice oturup konuştuk ki, hiç bir verdiği sözü tutmadı. O yüzden değmez diyorum bi daha bi daha konuşmaya.

Ay
. Aynen canım benim esimdevevlenmeden araba falan almis bunlara herşeylerine koşuyormuş yallari kesilince kadın kudurdu tabiri caizse bizimde en Büyük sorunumuz para tatlım

hiç çenemi yoramam çünkü anlayana sivri sinek saz anlamayana davul zurna az, ne yapsam yaranamadım artık yoruldum ben yutup yutup ah canım deyip yüzüne gülmekten , her onlara gittiğimizde bi kasvetli hava bi donukluk herkesin gözü televizyonda, nikahtan çıktık eve gidene kadar hayırlı olsun demedi ilk sözü sigaran var mı olmuştu bnde duymamazlıktan gelmiştim sinirimden oh olmuş ona

Siz kac yıllık evlisiniz ve ne guzel asmissiniz takdir ettim cevaplarınızı yani Sabırla orta yolu bulmaya teşvik ediyorsunuz :) teşekkür ederim ilginize

Ay
. Aynen canım benim esimdevevlenmeden araba falan almis bunlara herşeylerine koşuyormuş yallari kesilince kadın kudurdu tabiri caizse bizimde en Büyük sorunumuz para tatlım

ben diyorum eşim hep sen aileme naptın bilmiyorum niye böyleler hiç onları kötülemiyosun kimseye diye bende diyorum yaptığım basit, yumurtlayan tavuğu kestim

Acem sen kac yıllık evlisin aynen anlattığın gibi onlarda kasvetli bi hava muhabbet yok bisey yok mal mal herkes sonurtuyo

Acem sen kac yıllık evlisin aynen anlattığın gibi onlarda kasvetli bi hava muhabbet yok bisey yok mal mal herkes sonurtuyo

10 ay oldu canım, valla öyle bi rüzgar esiyo ki o eve gittiğimde kimse mi konuşmaz kimsemi gülmez herkes dikmiş gözü televizyona kalkana kadar televizyon

Sallamayın efendim, takmayin boyle seyleri
Esinizle iyiyseniz sizden iyisi de olmasin

Sallamayın efendim, takmayin boyle seyleri
Esinizle iyiyseniz sizden iyisi de olmasin
Iste onlar mutlu olmayınca bizde Mutku olamıyoruz efem Sallamayacagimda gelin olmussun kocan dahil herkes mutsuz sen ne yaparsın akıl verirmisin

Ah yapabilsem o dediğini icim icimi yer kudururdum artık dayanamam
yapıcan kallavı tecrubelı ıstenmeyen gelın olareak tavsıye edıyorum sana bunu bı de yuzune bı gulucuk tak dagıt etrafa bol bol ınan onlar sınırden çatlayıp ne yapacaklarını sasırırlar

yapıcan kallavı tecrubelı ıstenmeyen gelın olareak tavsıye edıyorum sana bunu bı de yuzune bı gulucuk tak dagıt etrafa bol bol ınan onlar sınırden çatlayıp ne yapacaklarını sasırırlar
Gercekten mı diyorsun kız bunlar tam insan azmani çattan cuttan etkilenmezler ki

Gercekten mı diyorsun kız bunlar tam insan azmani çattan cuttan etkilenmezler ki
sen öyle san dedıgımı yap kazanırsın ama sabırlı olucan bak bı ağac meyve vermek ıcın once baharı beklıyo sonra cıcek açıo sonra tomurcuk verıyo sonra zamanla buyutuyo da meyve verıyo bı anda hıcbısey olmaz sabırlı ol canının sıkıldıgını sakın bellı etme yeter bekle gör

Siz kac yıllık evlisiniz ve ne guzel asmissiniz takdir ettim cevaplarınızı yani Sabırla orta yolu bulmaya teşvik ediyorsunuz :) teşekkür ederim ilginize
Biz üçüncü senemize gircez inşallah.
Ben üzülüyorum aile yüzünden tartışan eşleri görünce. Beş kuruş faydaları olmaz bi de üstüne huzur bozarlar.
Ben teşekkür ederim dertleşmek iyi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…