Istenmeyen gelinler bi bakarmisiniz

Laftan anlayan insanlar zaten böyle davranmazlar ve şimdiye kadar bir çıkar yol bulurlardı.
Sonuçta bunlar görmüş, geçirmiş hatta bir çoğu kaynanadan çekmiş kadınlar, eziyet edeceklerine daha makul olabilirler.
Ben büyüklerin tarafı laftan anlamıyorsa konuşma taraftarı değilim çünkü işler daha da kızışıyor.
Sonuçta yine onlar kendilerini haklı çıkarıp oğullarına sütünü hakkını bilmem neyini helal etmeyerek veya ağlayıp sızlanarak duygu sömürüsüne getiriyorlar olayı.
Çok konuşulacaksa telefonda da konuşulur onca yolu tepmeye gerek yok. Telefon görüşmeleri iyi geçerse bir de yüz yüze görüşürsünüz.

Eski bir istenmeyen gelin olarak ben..
Eşinizi yalnız göndermeyin ailesinin yanına, o kadarını söyleyeyim.
Doldurup doldurup gönderirler. Yılda bir kaç kez gidebilirsiniz ama asla kocanızı yalnız yollamayın !

Istenmeyen gelin olarak ben gitmem esim gidecekse yine gitmem.. Tam 15 gun sonra 1 yil olacak konusmayali esimin ailesiyle..
Once esim cok kez bi araya getrmeye kalkti ama ben direndim..Ama esimi hic kısıtlamadim ister git ister gitme hic umrumda dgl ddm gercekten de degldi..
Son 6 aydr evde hic muhabbetleri bile gecmiyr eskiden sabah aksam onlar yuzunden tartisirdik smdi diyrm ne safmisim yazik etmisim o gunlerime..
Gorusmemek ii kafaniz rahat ama arada bi gorusup tum kozlarimi oynayip cekip evime gelmek isterdm arkamdan onlar gıcık olsn sinir olsun die..

ben 6 yılımı eşimle annesi yüzünden tartışarak geçirdim ilk 2 yıl yanımda duran eşim sonraları annesi el üstünde tutar oldu Allah var haksızsın demedi ama çok yıprandık ayırmak için 1000 tane şey yaptılar amaçları anladım artık hiç ses etmiyorum eşime 2 aydırda sorunlarımız yok saygıyı elden bırakmadan bi yol izle gerçi ben her yolu denedim saygıyı elde bırakmadan işe yaramadı Allah YARDIMCIN OLSUN YUVA YIKMAK HİÇ KOLAY DEGİL

aman gitmeyin konuşmayın ben bi kez kaynanayı aldım karşıma güzel güzel konuştum 'anne niye böyle yapıyosun beni de kendi kızlarının yerine koysana güzel güzel anlaşalım uyalım birbirimize' diye ama hemen hanımefendi harekete geçti bana ne yapıyomuşki bi ağzı varmış laf söylüyomuş başka hiçbişey yapmıyomuş onun kaynanası onu dövmüş bile yani diyorki: 'benim sana etmediğim hakaret kötülük kalmıyo kocanı senden soğutmak için olabildiğince dolduruşa getiriyorum oğlumu ama seni dövmüyorum şükret haline'.. bende allaha havale ediyorum bol bol dua ediyorumki burdan taşınıp gideyim diye boşver yani eşin konuş diyor ya sakın gidip konuşma çünkü laf anlıycak olan insan zaten kötülük yapmaz, laf anlamayan cahillerlede uğraşmak sadece seni yıpratır

Tecrübeli gelinler beni anlıyor en azından buna sevindim anlatsam bu 1 yılı ve 6 aylık nisanlilik sürecini sayfalar dolar ama yorulmusum artık anlatmaya bile takatim yok gibi

Evet bugun dedim gelmiyorum o da benim aileme gelmeyecekmiş zaten düğünden sonra balayı Dönüşü 1 kez 1 gececik uğradık baskada aramayıp sormadı ailemi bundan sonra da hic gitmeyecek sanırım ufff bilmiyorum ben bu aileyle bu insanlarla ne yapacagım

cnm Allah yardımcın olsun ama ezdirme kendini.

bunun için üzülme ve lafını bile etme. boşver gitsin eğer senin de başına bunlar geldiyse ona göre yaşa hayatını. sen onun ailesinden uzak dur o da senin ailenden uzak dursun. inan şuan ben bunun için uğraşıyorum. hatta eşime ne benim ailemden ne senin ailendn kimse evimize de gelmesin herkes kendi ailesiyle görüşsün demenin eşiğindeyim. sevmiyorum onun ailesini tiksiniyorum ya midem bulanıyor hiçbiri umrumda değil pislik insanlar.

takipteyim çözüm arıyorum bende seneelerdir burada . çok zor bir durum tek önerim çocuk yapmamanız

Beni de çok beğenerek hayran olarak aldılar ama daha nişanlıyken kv oğlunu kıskanmaya başladı 10 aylık evliyiz hala biz foto çekilirken filan tuhaf tuhaf bakıyo gorumce zaten sürekli laf sokma çabasında yani bence canını sıktılarsa sende her şeyi söyle niye soylemiyosun ki kocanla aranı bozma bence kv ye git ama seyrek git mesafeli ol bence

kürekle vuracan ağızlarına

bu misillemeye sinir oluyrum iyide eşit durumdamıyız ki misilleme yapıo eşiniz bence iş uzamadan gidin eşinizle oraya ama sakince sessizce surat asmadan durun sakın sorun çıkaran taraf olmayın iyimser olduğunuzu eşiniz anlasın...

ben de anne demiyorum. hişt pişt artık o benim için. anne demeye layık değil pis cadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…