seni çok ii anlıyorum bende çok şeyler yaşadım ben boşver kafana takma arana mesafeni koy konuşmaya bile tenezül etme kudursunlar yoksa olan sana olur benimde çok şeyler geçti başımdan bi tecrübe olarak konuşuyorum ben çok agır konuşurum kim olursa olsun ister kırılsınlar ister üzülsünler ilk başlarda eşimin hatırana sesimi çıkarmıyordum ama yeter dedim yha insanlarda vicdan merhamet yok sana acımayana sen hiç acıma
Biz eşimle onlar haricinde şükür kavga etmiyoruz ama soz konusu onlar olunca evde huzur diye bisey kalmıyor Rabbim kimseye vermesin ev ici huzursuzluğu cok zormusBiz üçüncü senemize gircez inşallah.
Ben üzülüyorum aile yüzünden tartışan eşleri görünce. Beş kuruş faydaları olmaz bi de üstüne huzur bozarlar.
Ben teşekkür ederim dertleşmek iyi geldi
Neymiş o kurallaren güzeli 4S kuralı ben bunu anladım 10 ay ve ondan önceki 7 aylık nişanlılık döneminde
Canım nasıl yaptın anlat helecanım bende 1 yıl nişanlı kaldık ve öncesinde 5 yıllık bi flört dönemi var 1 yıllıkta evliyiz bu süre zarfında eşimin ailesinin yapmadıgı terbiyesizlikler küstahlıklar kalmadı gidip okutmalarmı dersin kızdan ayrılsın diye birara kafayı yiyecektim ama o kadar şey yaptılar eşim asla bırakmadı aksine dahada düştü eşşek gibi istemeyede geldiler nişanda olayda çıkardılar eşimle hiç tınlamadık ben biara herşeyi kafaya takıyodum yok dedim bu böyle olmaz şimdi herkez haddini biliyo sorun yok bendede çok tırsarlar
Biz eşimle onlar haricinde şükür kavga etmiyoruz ama soz konusu onlar olunca evde huzur diye bisey kalmıyor Rabbim kimseye vermesin ev ici huzursuzluğu cok zormus
Neymiş o kurallar
Bir arkadasım da derki insan oğlu keske duvar deliğinden ciksaymisahh canm ahh zaten hep ONLAR oluyor konu başkası deil şimdi eşime diyorum keşke çöpsüz üzüm olaydın die
Bir arkadasım da derki insan oğlu keske duvar deliğinden ciksaymis
bu kısım bana tehlikeli geldi. eşiniz ailesel problemlerinizde güven problemi yaşıyor bence. eşinizin ailesi neden sizinle konuşurken eşinizle konuşamıyor ya da onunla konuşurken sizinle konuşamıyor. bence bu durumda eşinizin yanında gidip eşinizin kafasındaki soruları cevaplamanız lazım. size "bana söylediklerini onlara da söyle." cümlesini neden kurdu ki?Esim bayram Dönüşü diyorki götüreyim seni oraya bana söylediğin herseyi onlara soyle
Iste benim de kafama takıldı neden söyledi anlam veremedim ona kalırsa onlar Yaptıklarının farkında değilmiş nen anlatacakmisim hadlerini bileceklermisbu kısım bana tehlikeli geldi. eşiniz ailesel problemlerinizde güven problemi yaşıyor bence. eşinizin ailesi neden sizinle konuşurken eşinizle konuşamıyor ya da onunla konuşurken sizinle konuşamıyor. bence bu durumda eşinizin yanında gidip eşinizin kafasındaki soruları cevaplamanız lazım. size "bana söylediklerini onlara da söyle." cümlesini neden kurdu ki?
CNm eşimde aynını diyo sakın ve saygılı biçimde anlat o inkar ediyo zaten yaptıklarını diyo sanada oyle yapacak diyo bi kere anlat bilsin kendini diyo ama ağır seyler yasadım güvenim 0 herkesecanım bende istenmeyen gelindim ve yılbaşından beri görüşmüyordum artık delirttikler için.
Temmuz ayının ilk haftasında kaynanam yanına kardeşini alarak eve geldi, konuşalım yüzleşelim diye. İçeri buyur ettim ve eşimin yanında bir bir söyledim yaptıklarını. Ama aşırı sakin bir biçimde. O sinirlendi söylediklerime cevap veremedi ilk başlarda, sonra bağırdı çağırdı inkar etti.
En son dedim ki benim evimde siz bana bağıramassınız ya saygılı br şekilde konuşun yada bu konuşma burda bitsin.
Daha sonra benim ana kuzusu kocam anasının yaptıklarını duyunca yeter artık diye patladı anasına. Tıpış tıpış döndüler sonra , sende yüzleş ama tavsiyem çok çok sakin olman.
Geçip karşılarında hic ağlamadım sadece bir yıldır evimde ağlıyorum o da çaresizlikten yapacak baska bişeyim yok çünküYa gözünüzü seveyim her olayda ağlayıp zırlamayın, biliyorum yaşadıklarınız zor ama sizin üstünüze gelirler siz ağladıkça. Benide eşimin ailesi istemedi, eşimin abisinin baldızını alacaklardı eşime ama ben kaptım o kadar laf söylendi ama dimdik durdum karşılarında ağlamadım çünkü siz ağladıkça onlar savunma mekanizması uyguluyor.
kalmak olmaz tabi. O kadar laf söyledikten sonra hadi iyi geceler deiyip yatamassın. Aynı gün dönmek şartıyla yüzleşilebilir bence.CNm eşimde aynını diyo sakın ve saygılı biçimde anlat o inkar ediyo zaten yaptıklarını diyo sanada oyle yapacak diyo bi kere anlat bilsin kendini diyo ama ağır seyler yasadım güvenim 0 herkesebeni oraya götürecek laf söyleyeceğim peki o evde nasıl kalacağım o gece zaten gitmek gormek istemiyorum laf söyleyeceğim bide o evde mı kalacağım