Istenmeyen Gelin Olmak.

Daha nişanlılıkta bir ton olay yaşamışsınz evlendiğinizde neler olacak ömür boyu kusluk simdi nişanlın ailesini silebilir istemeyebilir ama ya tam tersi durum olursa?
Düğün salonunda ne olacak kimse kimsenin yuzune bakmayacak mı çocuklarının en mutlu gunun de o gün bile gergin geçecek.

Umarım herşey iyi olur eşin değişmez evlendiğinizde çunku genelde erkekler evlendikten sonra aileleri pek bir kıymete biniyor.
Yinede kişisel fikrim ilerde üzülebilirsin çunku hemen hemen yaşadıklarımız aynı ve eşim evlendikten sonra hep beni kötü bildi.

umarim evlilik sonrasida sizin yaninizda olur. malesef herkes oyle olmuyor ve mutsuzluklar basliyor. basta evlenmek icib kendini parcalayanlar evlilik sonrasi aile etkisine giriyorlar. bu kez es kotu aile anne melek oluyor. keske bastaki cabalarini sonrada gosterebilseler. umarim sizin oyle olmaz, istenmeyen gelin olmak cok incitici derin yaralar aciyor zamanla telafisi olmayan

Bi telefon edin sebep ne deyin .Konusmanın akisına göre dügünümde yanimda olmayanı sonradan görmek istemem haberiniz olsun deyip nisanlınızın tutumuna göre iliskiyi sekillendirin .
Hic birsey yapmayıp takıları almaya gelenlerin konularıyla dolu bu topik.

Su an icin arası ailesiyle bozuk olabilir ama sonuçta ailesi. İlerde barisirlar gibi genelde hep böyle olur çünkü ve o zaman sizin bunları unutup aileyle görüşme durumu olur. kimse ailesinden vazgecemiyor . Bunu gözardı etmeyin. dugun yazinmis ama size Şimdiden mutluluklar dilerim

Okumadım başlığa ithafen yazıyorum. Güzelim hangi gelin isteniyor boşverin nişanlınızla iyiyseniz dolduruşa gelmeyen bir tip ise sallamayın kimseyi.

nişanlınızın ailesini kafaya takmadan devam ediceksiniz o kararını verip sizin yanınızda olmuş zaten :) verilmesi gereken akıl diğer durumda oluyo çünkü :)

Canım malesef daha şimdiden kimseyi kovalayamayız diyorsa evlenince çekeceğin var gibime geliyor
İnşallah öyle olmaz. Bizde çok benzer durumlar yaşadık, ama ben peşinen söyledim, beni istemiyorlarsa gelip gitme kabul etmem dedim .
Yıllar sonra barışılsın diye arayan salak ben oldum ama yine gerçek yüzlerini bir kez daha görüp emin olduk..
Benim de içim rahat etti.. Haklarına mı giriyorum demiyorum artık..
Zor işler ya
İnşallah hiç sıkıntı çekmezsin...

gayet orta yolu bulmuş o. boşuna dert edinme canım bence. her zaman dört dörtlük olmuyo işte herşey

nişanlın gayet olgun yaklaşmış sende kafana dert edip üzülme bence canım. mutluluklar :)

Ben kimseden beklenti icerisinde değilim...
Hiç bir zaman da olmadim..
Konu anlasilmasi için konuştum ki,
Sonuç itibarı ile dünür olunuyor.
En azından tanıma amaçlı bir iki kez bir araya gelinmesi gerekiyor .
Isteme ve Nişan oldu değil mi ?
Orada biraraya geldiler mi ?
Sonrası için ayrıca samimi olmaları gerekmiyor ki ...

Akraba evliliği isteyenlerden demek ki bunlar

Nişanlı kişisi orta yol filan bulmamis, hic bi seyi çözdüğü ettigi yok, daha hayatindaki insan herkesin saygi duyarak kabullenmesini saglayamiyor, bi de "gelirlerse napalim mecbur agirlariz" ağızları yapiyor, evlendikten sonra da ailesi tepelerde taşınacak muhtemelen, "ne olursa olsun onlar ailem, sen idare edeceksin, sen öyle yaparsan ben de şöyle yaparim" saçmalıkları başlayacak ve sen alttan almak zorunda kalacaksin devam etmek istiyorsan..
"Aile bi tanedir, eş her zaman bulunur" diyerek durduk yere huzur bozan, tat kaçıran aileye "dur" denilmez de kadinin "sesini kesip" hep ama hep paspas olmasi beklenir, neden yani neden? Sanki kadin ailesini atmasini bekliyor.. Ulan, sınırları çiz eşini ezdirme, cok mu zor? Zor demek ki..
Allah kişilik sahibi, karakterli insanla nasip etsin evliliği gerçekten, zira her seyin temeli sahsiyet; adaletin de merhametin de insanligin da..
Kendin soylemissin, ailesinin tavırlarını görmemiş, sen soyleyince inanmamis da bi akrabasi soyleyince inanmis, bu nasil is?
Bu kapasitedeki insan mi senin eş olarak yaninda duracak, hakkini savunacak?

Son düzenleme:
Yaşadıklarını 3-3,5 ay kadar yaşadım çünkü o kadar nişanlı kaldım eşim hala itiraf edemesede beni istemediler ve hatta hala istemiyorlar bence aslında umursadığım şey bu değil bana yapılanlar bırak en güzel günlerin güzel geçsin sonra sana hatıra olarak suratı beş karış olanların fotoğraflar kalıyor...

Belki yapıları ilgisizdir. Yani istememek değildir. Nişanlılık döneminde eşimin ailesi hic arayip sormadilar ilgilenmediler..Ilk zamanlar çok üzüldüm.Eşime istemiyorlar beni diyordum.Sonra aileye girince baktim ki kendi çocuklarina da öyleler. Ama şuan beni çok seviyorlar ben de onları. Ama hala ilgisizler ☺☺

Tabiki hos bir durum degil. Birakin yapmasinlar. Yarin öbürgün "sunu aldik bunu yaptik" diye kafaniza kakalayacaklarina herseyi kendiniz yapin daha iyi.

aynı şeyi ben de yaşadım
laf söz tartısma olmadı ama resmen yok saydılar eşimi ve beni,
biz evlendik ev kurduk eşim benim yasadıgım sehıre geldi
babam paramız cebimizde kalsın diye eşimi bizim evde kalabilirsin işleriniz düzene girene kadar dedi.
eşim nişanlı iken biz, 2 bucuk ay bizde kaldı.

annesi bu esnada sadece arayıp ağladı, beni değil dream ı tercih ettin vs diye
zorluklarla evimizi kurduk , evi,mize 6 ay sonra annesi geldi ve oğlum benım en kıymetlimdir canımdır diyerek ağlamaya başladı.
sonra eşim işsiz kaldı , 5 ay boyunca işsizdik bir telefon açıp da ne yaptınız var mı bir ihtiyaç demediler
ama annesi yine denk geldiğinde hep ağladı

sen de beni terk ettin ya oğlum bu hayatta kımseye guvenım kalmadı dedi.

o gün bugundur kvalidem hala oğlum en kıymetlimdir diye ağlar
beni deli eden de bu

merak etme evlendiğiniz vakit , ailesi herseyı bız yaptık modunda takılacaklar ve tüm kötü günler sizi arayıp sormamaları dahi unutulacak.

sana tavsiyem nişanlına ailesi hakkında konusma
bırak kendisi görsün
sen konusursan zamanla sıkılır çünkü yanında olan sensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…