- 16 Mayıs 2018
- 200
- 133
- 18
- 34
- Konu Sahibi Efsetefset
-
Ben kimseden beklenti icerisinde değilim...Neden insanlardan bu kadar çok beklenti içindesiniz .
Sözlü bir saygısızlığı yoksa kimse kimseye nevresim şu bu almak zorunda değil ki ...
Sonuçta kendinize güvenerek evleniyorsunuz .
Kimseye değil baska
Nişanlının da aran iyiyse tamam işte gerisini salla
Yapı olarak kimseyi kovalayamaz.Biraz karamsar yaklaşıyorum ama emin ol evlendiğinizde aile daha farklı yaklaşacak.Benim oğlumun evi tabiki geleceğimler başlar.Umarım nişanlınız o dönemde yanınızda olur.Çünkü daha şimdiden gelseler kovamayız herkes gibi ağırlarız diyor.
Geleceklerine ihtimal vermiyorum.Su anda boyle davranan aile siz evlendiginiz gunden itibaren ipe dizili boncuk gibi kapinizdan ayrilmayacak. Dark dediydi dersiniz. Bu bir genel kural cunku. O yuzden bunu ya kabullenin ya da nisanliniza soyleyin kabul etmem deyin ki sonradan sorun olmasin
Nişanlın gereken mantıklı akılı vermiş zaten.. kafaya takmaya bile değmez boşver sen evlilik heyacanını doya doya yaşa onlarda çatlasınlarsize şimdiden mutluluklar
Umarım.Umarım nişanlının fikirleri evlendikten sonra değişmez.
Şimdi de gorusmuyoruz.Evlenince onlarla gorusme
Teşekkür ederim .Verecek bir akıl yok bu durumda.
Aile tercihini yapmış, tavrını almış.
Nişanlın tecihini yapmış, tavrını almış.
Yolunuza devam edeceksiniz.
Simdi gorusmuyorsun ama evlenince onlar gorusmeye calisacak emin ol.Şimdi de gorusmuyoruz.
Ben herşeyi söylüyorum.Simdi gorusmuyorsun ama evlenince onlar gorusmeye calisacak emin ol.hele ki cocuk olunca
Esin de birsey demiycek
Sen de sinir olacak ve buraya yenk konular acacaksin.
O yuzden simdiden soyle net dille nisanlina.
Evlendikten sonra asla gitmem evime de istemem gibi.
Çok iyi düşünmen lazım, bu hususta vereceğin karar hayatını etkileyecek.Umarım.
Öyle bir şey olur ise ben kesinlikle gidip gelmem ve evliliğimiz biter .
Şu an ne desem boş.
Ama çok korkuyorum .
Herşey ustume üstüme geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?